canim cok yaniyor!

Bir üyenin yaptığı yoruma katılıyorum. Adam belki narsist değil. Ama dupeduz terbiyesiz, saygısız, hatta vicdansızlık bu . İnsan birini sevmeyebilir , onun varlığına saygı duymayabilir , ama evli kalıp da eziyet etmez böyle. Her konuda bosanin denmesine karşıyım ama bu hic bir terazide evli kalinmasini gerektirecek bir evlilik değil. Ne vicdanlarda , ne dinde ,ne medeni kanunda . Nerede olursa olsun üstelik. İşin kötüsü böyle tipler siz dik durup boşanma kararınizi açıklayınca müthiş bir değişim gösterir. Daha doğrusu mış gibi yapar. Kanmayın sakin

adam sizin ayarlarınızla oynamış size salaksın diyen, köpek fobinizle bile dalga geçen, arkadaşlarınızdan ayıran vs. bir insandan çocuk yapmayı düşünebildiğinize göre adam ciddi manipülatör. lütfen silkelenip kendinize gelin, ne demek özgüvenim yok. çok şükür işiniz de varmış , ayakta kalmak için hiç kimseye ihtiyacınız yok. arkadaş edinip insan içine çıkıp kendinize değer vermeye başlayın ve bu adamdan emin adımlarla kurtulun.değişiminizi fark ederse sizi elde tutmaya çalışacaktır, çünlü bu sefer özgüveni sarsılacaktır, sakın kanıp da çocuk falan yapmayın. kendi değerinizi bilin derim.

Bu yazilari o anki ofke ozelliklede uzuntu ile yazdiginizi bilerek sunlari soylemek istiyorum. Hic bi kadin asagilanmayi , hakareti asla haketmiyor. Bunu kendine yaptirmamali. Yani bunun icin bosanmayada gerek yok. Sınırlariniz olmali. Size hakaretmi etti sizde ona ayni sekilde cevap vermek yerine o an belki susmayi tavir almayi sakinlestiginde bu hakaretleriyle ilgili sozleri asla kabul etmediginizi anlayabilcegi bi dille aktarmaniz gerekiyor. Yada size salakmi dedi o hitabindan dolayi onu o gun takmamayi umursamamayi yapmaniz gerekiyor. Yani oyle bisey yapinki size o hakaretleri demeye cekinsin diyemesin. Buda ancak sizin kararli durusunuzla olabilcek bisey.Karsinizdaki kisi cok anormal biri degilse bunu illaki anlayacak bi sure sonra yapmayi birakicaktir. Aslinda bi insan bize hakaret ediyorsa buna biz izin veriyoruz bi anlamda. O hakarete hakaretle karsilik verdigimiz icin veya benzeri. Asil konuya gelicek olursak normalde esinizi sevdiginizi yazmissiniz. Ofke ve uzuntuyle Anlattiginiz kadar kotu biri olsaydi onu hala seviyor olamazdiniz. Belliki birbirinize karsilikli ofke ile kotu gercegi yansitmayan seyler soylemissiniz. Bu hikayeyi tek sizden dinledigimiz icin genelde herkes bosan yaziyor.Bosan demek gercekten kolay. Ama sizin icin gercekten kolay olucakmi ? Esinizin illaki guzel yanlari vardir. Sevdiginize gore. Sizin anlattiginizdan ibaret olsa kimse boyle bi adami sevemez. Bence anladigim kadariyla sizin sorununuz birbirinize saygi duymamaniz. Once o saygiyi tekrar inşa etmeye bakin. Esiniz size boyle davrandiginda ona sakinlestiginizde nasil hissettiginizi anlatin. Hayat cok kisa. Birbirinizi kirmayin. Hic bisey tek tarafli degildir diye umuyorum. Sizinde ona karsi illaki hatalariniz vardir. Belki sizin surekli isyerindeki sorunlarinizi anlatmanizdan o da cok sıkıldı belki onun icinde kotu bi gundu size patladi. Her ihtimal var lutfen bu kisacik hayatta eger hala eşseniz ve esinizi seviyorsaniz birbirinizi uzmeyin. Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Sakın çocuk yapma , boşan...

. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim.
bu cümleniz “bana boşan demeyin” in bir diğer versiyonu aslında. Size bu kadar hakaret eden bir adamdan zararsız kurtulmanın yolu odaları ayırmak değil. Ben ondan çocuk yapmak istiyorum ama o istemiyormuş meğer diyorsunuz ya hani. Ama hep ezmiş sizi. Yani bence siz görmek istememişsiniz bunları.

Bence başka biri var ve size artık tahammül edemiyor ya da kimse yok ama sizi sadece bakım ve hizmet için yanında tutuyor. Sevmediği için de tahammül edemiyor

Herkes size oturma izninizi vs sormuş o sorulara ısrarla yanıt vermemişsiniz. Bence cevap vermelisiniz bu sorulara. Çünkü bir bildikleri var ki soruyorlar
Galip değil gaip olacak o türkçe konusunda dikkatli olun lütfen
Telefondan yazinca boyle hatalar olabiliyo ama anliyorsun bu da bisey
Dikkatsizliğin adı hata oldu. Üstelik konu sahibinin umrunda bile değilsiniz yazıp da buradakilerin sinirine oynamayın lütfen.
Bence anladigim kadariyla sizin sorununuz birbirinize saygi duymamaniz. Once o saygiyi tekrar inşa etmeye bakin.
Bir ilişkide baştan inşaa edilmeyen saygının sonradan inşaa edilerek o ilişkiye dahil edilebileceğine hiçbir şekilde inanmıyorum.

Çift karakterli olmak böyle bir şey değil yalnız. Bu karaktersiz olmak.

Galip kim? Galip’ten bilgi alıyorsa bu adam ajan mı? KGB, FBI, MİT? Aksjwjsjwjs

İşiniz var belli ki çalışıyorsunuz, spora falanda başlayın hobiler edinin derim. Ona ayıracak zamanınızı böyle faydalı şeylere ayırın. Sizin pasif haliniz çekici gelmiyor.

Ben bunu en ağır şekilde tecrübe ettim. Eski sevgilim zamanında benim kızlarla arkadaşlığımı kıskanırdı. Arkadaşsız kaldım hep birlikte olmak isterdi onsuz kaldım. Bana hislerini açtı senin tek arkadaşın yok iletişimsizsin falan dedi.

Ayrıca herkese narsist demeyelim. Narsist olan 6 ay sonra başka kurban bulur çeker giderdi.

ciddi sekilde üzüldüğüm ender konulardan biri oldu bu. Ne diyebilirim ki!
Yasadiginiz yerin dilini biliyor musunuz, mesleginiz var mi? Bosanabilir misiniz yani rahatça?

Evet, bence de katılıyorum

Eşinizin davranışı çok kırıcı orası kesin ama siz acaba sürekli şikayet mi ediyorsunuz? olaylara hep negatif bakıp, büyütüyor musunuz acaba?

Boş yapma

Boş yapma. Benim konumda karsilastirman saçma olmuş benim o kişiyle bi baglantim yok evet üzüldüm ama gercekperi de gördüm kör degildim burdaki arkadasin bakis acisi hatali eşi böyle agır konusurken en yakin arkadasim o benim diye dusunmesini normal bulmuyorum ki benim eski gorustugum kisi boyle konuşsa o dakika karsilik veririm ki geçmiste de verdim. O nedenle yorum yaparken karsilastiriyosan dogru duzgun karsilastir.

Ben teshis koydum demedim. Narsist mi acaba dedim. Siz iliski uzmani misiniz, buraya yazdigim bir sorundan oturu uyumsuz cift tanisi koydunuz. bu adam her daim boyle olsa buraya yazmam simdiye kadar zaten gonderirdim.
Hemen herkese narsistlik yapıştırılmaya başladı bu kelimeyi görünce bile artık sıkılıyorum. Kimse ilişki uzmanı da değil psikolog da. Kendi yaşadıklarınızı yazıp burdaki kadınlardan yorum bekleyen sizsiniz. Eşiniz hakkında atıp tutulanlara tepkiniz yok ama uyumsuzsunuz deyince mi battı. Siz uyumlu bir çift olduğunuzu düşünüyorsanız devam edin. Ve evet eşiniz narsist. Anlaşamadığımız komşumuz da, görümcemiz de, kaynanamız da. Sevmediğimiz, iyi davranmayan herkes narsist. Bu kadar basit tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…