- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.903
- 158
Terbiyesiz.Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz.Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Karismayayim diyorum ama yani gerçekten ayıp kardeşim ya .Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Şizofren bu adam hamile kalmadiysaniz çocuk falan yapmayın.Bu gun o kadar canim acidi ki...
Meger esim benden nefret ediyormus. Ben anlayamamisim bugune kadar.
Bana 'sen benim hayatimin bittigi noktasin' dedi. Kizlar tek sucum beraber vakit gecirmek istemek! Cuma aksami isle ilgili bir seyler anlattim dertli dertli cunku tek dostumun o oldugunu hep dusunuyordum. En iyi arkadasimin o oldugunu zannediyordum. Neyse bana yeter artik ayni seyleri dinlemek istemiyorum dedi ama oyle boyle demedi. Basbayagi azarladi. ben soka girdim. O gece baska odada yattim. Sabaha kadar agladim. O kadar degersiz hissettim ki size sozlerle anlatamam. Sanki bir yerden beni attilar. Meger o sozler de neymis. Bu gun beni gorunce seytan gormus gibi oluyormus. Kopek gibi havliyormusum hep. Hamile kalmak icin ugrasiyordum meger benden cocuk da istemiyormus. Ben beni sevdigini normalbir hayatimiz oldugunu saniyordum. Ama genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. Offf ne yazacagimi bilmiyorum kizlar. Cuma aksami icin nasil degersiz hissetmistim. Bugun ise parcalandim. Bana akil verin ben ne yapayim. Bi yerden attilar sanki beni. Kalkamiyorum. Bu insanin narsist oldugundan supheleniyorum ama hep degildir dedim. Iyi taraflarini hep gormek istedim. Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der. Ben de altta kalmam ama bugun parcaladi tamamen beni. Beni kendine oyle bagladi ki ozguvenim yerle bir. Bundan 10 yil once dimdik yuruyen ben ciddi anlamda ozguven sorunu yasiyorum. Ciddi ciddi kendimi her konuda yetersiz beceriksiz hissediyorum. Kopeklerden korkmam bile sorun. Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga! Neden bu kadar yil cektin diyeceksiniz. bir de o kadar tatli dilli. sanki dunyanin en buyuk asigi! Kizlar dengem cok bozuldu. sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor. Kendini herkesten ustun goren biri genel olarak. Karman corman yaziyorum. kusura bakmayin. Arkadas da birakmasi bende. Ona gore herkes salak. Simdi karsima gecmis bir tane arkadasin bile yok diyor. boyle bir insanla karsilasan anlar beni sanirim. Baska odaya yerlestim bakmaycagim yuzune. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim. Dedim ya o kadar saflastirdi ki beni. Allah benim yardimcim olsun ve her zor durumda olanin.
Ooo takipçim yazmış ahahah belki de haksizdi, onun yaptiklari karsisinda ben gözükapalı inanamadim aci cekmis olsam bile ona verdigim degeri geri cektim. Burdaki olay cok farkli karsi tarafın olumsuz her hareketine karsi en yakin arkadasimdi o diyor bu cumle normal gelmedi bana.Bide ahlarım tutup tutmadigi hakkinda bana bi bilgi gelmedi belki tutmustur tabi sen galipten bilgi aliyosan bilememki.Sizi 4 yıl önce terkedip giden ve şimdi evli barklı olan adama ettiğiniz ahların neden tutmadığı anlaşıldı. Belki de adam haklıydı
İlk yapacağınız şey giden o özgüveni oluşturmak kendinize çok değer vermek. Sonra karşıdaki insanın ne kadar boş ve gereksiz biri olduğunu görüp ona gayet umursamaz bir şekilde tekmeyi basmakBu gun o kadar canim acidi ki...
Bana 'sen benim hayatimin bittigi noktasin' dedi. Kizlar tek sucum beraber vakit gecirmek istemek! Cuma aksami isle ilgili bir seyler anlattim dertli dertli cunku tek dostumun o oldugunu hep dusunuyordum. En iyi arkadasimin o oldugunu zannediyordum. Neyse bana yeter artik ayni seyleri dinlemek istemiyorum dedi ama oyle boyle demedi. Basbayagi azarladi. ben soka girdim. O gece baska odada yattim. Sabaha kadar agladim. O kadar degersiz hissettim ki size sozlerle anlatamam. Sanki bir yerden beni attilar. Meger o sozler de neymis. Bu gun beni gorunce seytan gormus gibi oluyormus. Kopek gibi havliyormusum hep. Hamile kalmak icin ugrasiyordum meger benden cocuk da istemiyormus. Ben beni sevdigini normalbir hayatimiz oldugunu saniyordum. Ama genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. Offf ne yazacagimi bilmiyorum kizlar. Cuma aksami icin nasil degersiz hissetmistim. Bugun ise parcalandim. Bana akil verin ben ne yapayim. Bi yerden attilar sanki beni. Kalkamiyorum. Bu insanin narsist oldugundan supheleniyorum ama hep degildir dedim. Iyi taraflarini hep gormek istedim. Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der. Ben de altta kalmam ama bugun parcaladi tamamen beni. Beni kendine oyle bagladi ki ozguvenim yerle bir. Bundan 10 yil once dimdik yuruyen ben ciddi anlamda ozguven sorunu yasiyorum. Ciddi ciddi kendimi her konuda yetersiz beceriksiz hissediyorum. Kopeklerden korkmam bile sorun. Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga! Neden bu kadar yil cektin diyeceksiniz. bir de o kadar tatli dilli. sanki dunyanin en buyuk asigi! Kizlar dengem cok bozuldu. sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor. Kendini herkesten ustun goren biri genel olarak. Karman corman yaziyorum. kusura bakmayin. Arkadas da birakmasi bende. Ona gore herkes salak. Simdi karsima gecmis bir tane arkadasin bile yok diyor. boyle bir insanla karsilasan anlar beni sanirim. Baska odaya yerlestim bakmaycagim yuzune. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim. Dedim ya o kadar saflastirdi ki beni. Allah benim yardimcim olsun ve her zor durumda olanin.
yok galipten bilgi almış olamam ama gaipten olabilir bilemezsinizOoo takipçim yazmış ahahah belki de haksizdi, onun yaptiklari karsisinda ben gözükapalı inanamadim aci cekmis olsam bile ona verdigim degeri geri cektim. Burdaki olay cok farkli karsi tarafın olumsuz her hareketine karsi en yakin arkadasimdi o diyor bu cumle normal gelmedi bana.Bide ahlarım tutup tutmadigi hakkinda bana bi bilgi gelmedi belki tutmustur tabi sen galipten bilgi aliyosan bilememki.
Telefondan yazinca boyle hatalar olabiliyo ama anliyorsun bu da biseyyok galipten bilgi almış olamam ama gaipten olabilir bilemezsiniz.
genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur.
Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der.
Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga
sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor
cunku her zaman boyle degil. Cok nadir boyle. Her zaman cok kibar tatli dilli. Ama soyle de bir nokta var her daim saka yaparak elestiri var. Demekki ciddiymis hepsinde.böyle bir insanın nasıl sizi sevdiğini en yakın arkadaşınız olduğunu düşündünüz
Ben teshis koydum demedim. Narsist mi acaba dedim. Siz iliski uzmani misiniz, buraya yazdigim bir sorundan oturu uyumsuz cift tanisi koydunuz. bu adam her daim boyle olsa buraya yazmam simdiye kadar zaten gonderirdim.Bence uyumsuz bir çiftsiniz. Bir kaç örnekten yola çıkarak kimseye de hemen narsist teşhisi koyamazsınız. Her kendini beğenmiş narsist midir? Belki de adam öyle değil bu sizin yorumunuz. Davranışları saygısızca. Belli ki sevgisi ve saygısı yok. İnsan sevmeyince karşıdakinin herşeyi batıyor, saygı da kalmıyor bir süre sonra. Sizi sevmeyen, saygı duymayan biriyle de evliliğinizi yürütmeyin
Size "sen salaksın" diyen biriyle neden çocuk yapmaya çabaladığınızı anlamaya çalışıyorum şu an.genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. ...Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der.
Kocan acaba benim eski erkek arkadaşım mı diye düşündüm anlattıklarından dolayı ama o dangalak şişli’nin dışına çıkamaz. Psikologdan destek alın güveninizi kazanın ve kapının önüne gülerek koyun eşinizi. Ama önce desktek alınBu gun o kadar canim acidi ki...