Bu gun o kadar canim acidi ki...
Meger esim benden nefret ediyormus. Ben anlayamamisim bugune kadar.
Bana 'sen benim hayatimin bittigi noktasin' dedi. Kizlar tek sucum beraber vakit gecirmek istemek! Cuma aksami isle ilgili bir seyler anlattim dertli dertli cunku tek dostumun o oldugunu hep dusunuyordum. En iyi arkadasimin o oldugunu zannediyordum. Neyse bana yeter artik ayni seyleri dinlemek istemiyorum dedi ama oyle boyle demedi. Basbayagi azarladi. ben soka girdim. O gece baska odada yattim. Sabaha kadar agladim. O kadar degersiz hissettim ki size sozlerle anlatamam. Sanki bir yerden beni attilar. Meger o sozler de neymis. Bu gun beni gorunce seytan gormus gibi oluyormus. Kopek gibi havliyormusum hep. Hamile kalmak icin ugrasiyordum meger benden cocuk da istemiyormus. Ben beni sevdigini normalbir hayatimiz oldugunu saniyordum. Ama genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. Offf ne yazacagimi bilmiyorum kizlar. Cuma aksami icin nasil degersiz hissetmistim. Bugun ise parcalandim. Bana akil verin ben ne yapayim. Bi yerden attilar sanki beni. Kalkamiyorum. Bu insanin narsist oldugundan supheleniyorum ama hep degildir dedim. Iyi taraflarini hep gormek istedim. Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der. Ben de altta kalmam ama bugun parcaladi tamamen beni. Beni kendine oyle bagladi ki ozguvenim yerle bir. Bundan 10 yil once dimdik yuruyen ben ciddi anlamda ozguven sorunu yasiyorum. Ciddi ciddi kendimi her konuda yetersiz beceriksiz hissediyorum. Kopeklerden korkmam bile sorun. Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga! Neden bu kadar yil cektin diyeceksiniz. bir de o kadar tatli dilli. sanki dunyanin en buyuk asigi! Kizlar dengem cok bozuldu. sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor. Kendini herkesten ustun goren biri genel olarak. Karman corman yaziyorum. kusura bakmayin. Arkadas da birakmasi bende. Ona gore herkes salak. Simdi karsima gecmis bir tane arkadasin bile yok diyor. boyle bir insanla karsilasan anlar beni sanirim. Baska odaya yerlestim bakmaycagim yuzune. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim. Dedim ya o kadar saflastirdi ki beni. Allah benim yardimcim olsun ve her zor durumda olanin.