canim cok yaniyor!

Adam hep salak diyormuş hep azarlıyormuş, ilk yaptığında dişinizi göstermeliydiniz. Lütfen bu tarz erkeklere ama çok tatlı dilli falan demeyin. Ne münasebet özgüvenimi yok etti sinir hastası etti? Kim ki kardeşim bu herif? Çalışıyorsunuz yurt dışında yaşıyorsunz kendi geliriniz var. Yazık değil mi sizi dünyaya getiren büyüten ailenize? Bakın çocuğunuzun olmaması çok büyük bir şans. Silkinin kendinize gelin. Adam üstünüze yürüdükçe yürüyor. Delisin sen, hiç arkadaşın yok, sen benim hayatımın bittiği noktasın bla bla. Vallahi paralarım ben olsam. Burada yaşayan ekonomik özgürlüğü olmayan çocuklu kadınlar bile her şeyi göze alıp boşanıyorlar siz niye yapamam diyorsunuz?

Vatandaşlık oturum durumunuz ne? Kim kimin üstünden aldı bu hakkı, yani bu adamdan ayrılırsanız oturum izni mi iptal oluyor?

Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Karismayayim diyorum ama yani gerçekten ayıp kardeşim ya .
Kadınsın sende yarın seninde başına gelir .
Bu kadar kötü nasıl olabiliyorsunuz pes

Bence siz bu adama dik duruş gösterin boşanma kararını aldığınızı vs söyleyin ve asla geri dönmeyin. Yani kolay bi şekilde dönerseniz bu defa ömür boyu da bunu yüzünüze vurabilecek bir adam gibi duruyor. Benim bi tanıdığım eşinin psikolojik baskıları yüzünden artık araba bile kullanamıyor ki bekarken bile kullanıyordu. Bazı erkekler böyledir karaktersizlik tabi ki başka bi şey değil. Dik durun madem sizden tiksiniyormuş ayrı eve çıkın ne ayrı odası?

Şizofren bu adam hamile kalmadiysaniz çocuk falan yapmayın.

Sizi 4 yıl önce terkedip giden ve şimdi evli barklı olan adama ettiğiniz ahların neden tutmadığı anlaşıldı. Belki de adam haklıydı
Ooo takipçim yazmış ahahah belki de haksizdi, onun yaptiklari karsisinda ben gözükapalı inanamadim aci cekmis olsam bile ona verdigim degeri geri cektim. Burdaki olay cok farkli karsi tarafın olumsuz her hareketine karsi en yakin arkadasimdi o diyor bu cumle normal gelmedi bana.Bide ahlarım tutup tutmadigi hakkinda bana bi bilgi gelmedi belki tutmustur tabi sen galipten bilgi aliyosan bilememki.

Bence uyumsuz bir çiftsiniz. Bir kaç örnekten yola çıkarak kimseye de hemen narsist teşhisi koyamazsınız. Her kendini beğenmiş narsist midir? Belki de adam öyle değil bu sizin yorumunuz. Davranışları saygısızca. Belli ki sevgisi ve saygısı yok. İnsan sevmeyince karşıdakinin herşeyi batıyor, saygı da kalmıyor bir süre sonra. Sizi sevmeyen, saygı duymayan biriyle de evliliğinizi yürütmeyin

Hoşt de gitsin. Kolay değil hemen biliyorum zaman alır ama bitir içinde. Eminim çok daha iyisini hakediyorsun

İlk yapacağınız şey giden o özgüveni oluşturmak kendinize çok değer vermek. Sonra karşıdaki insanın ne kadar boş ve gereksiz biri olduğunu görüp ona gayet umursamaz bir şekilde tekmeyi basmak

yok galipten bilgi almış olamam ama gaipten olabilir bilemezsiniz

genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur.

Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der.

Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga

sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor

böyle bir insanın nasıl sizi sevdiğini en yakın arkadaşınız olduğunu düşündünüz

Bazen adamin icine bir sey kaciyor sanki, anlayamiyorum. Bir anda dunyanin en kotu insani modeline gecis yapiyor

Ben teshis koydum demedim. Narsist mi acaba dedim. Siz iliski uzmani misiniz, buraya yazdigim bir sorundan oturu uyumsuz cift tanisi koydunuz. bu adam her daim boyle olsa buraya yazmam simdiye kadar zaten gonderirdim.

genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. ...Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der.
Size "sen salaksın" diyen biriyle neden çocuk yapmaya çabaladığınızı anlamaya çalışıyorum şu an.

Bence psikolojik destek alin. Boyle bir adamdan kurtulmak icin sizi düz bir zeminde tutacak birine ihtiyaç var. Cunku adam sizin dengenizle oynuyor. Daha fazla kendinize eziyet etmeyin bu ilişkide kalarak.

Kocan acaba benim eski erkek arkadaşım mı diye düşündüm anlattıklarından dolayı ama o dangalak şişli’nin dışına çıkamaz. Psikologdan destek alın güveninizi kazanın ve kapının önüne gülerek koyun eşinizi. Ama önce desktek alın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…