Bu gun o kadar canim acidi ki...
Meger esim benden nefret ediyormus. Ben anlayamamisim bugune kadar.
Bana 'sen benim hayatimin bittigi noktasin' dedi. Kizlar tek sucum beraber vakit gecirmek istemek! Cuma aksami isle ilgili bir seyler anlattim dertli dertli cunku tek dostumun o oldugunu hep dusunuyordum. En iyi arkadasimin o oldugunu zannediyordum. Neyse bana yeter artik ayni seyleri dinlemek istemiyorum dedi ama oyle boyle demedi. Basbayagi azarladi. ben soka girdim. O gece baska odada yattim. Sabaha kadar agladim. O kadar degersiz hissettim ki size sozlerle anlatamam. Sanki bir yerden beni attilar. Meger o sozler de neymis. Bu gun beni gorunce seytan gormus gibi oluyormus. Kopek gibi havliyormusum hep. Hamile kalmak icin ugrasiyordum meger benden cocuk da istemiyormus. Ben beni sevdigini normalbir hayatimiz oldugunu saniyordum. Ama genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. Offf ne yazacagimi bilmiyorum kizlar. Cuma aksami icin nasil degersiz hissetmistim. Bugun ise parcalandim. Bana akil verin ben ne yapayim. Bi yerden attilar sanki beni. Kalkamiyorum. Bu insanin narsist oldugundan supheleniyorum ama hep degildir dedim. Iyi taraflarini hep gormek istedim. Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der. Ben de altta kalmam ama bugun parcaladi tamamen beni. Beni kendine oyle bagladi ki ozguvenim yerle bir. Bundan 10 yil once dimdik yuruyen ben ciddi anlamda ozguven sorunu yasiyorum. Ciddi ciddi kendimi her konuda yetersiz beceriksiz hissediyorum. Kopeklerden korkmam bile sorun. Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga! Neden bu kadar yil cektin diyeceksiniz. bir de o kadar tatli dilli. sanki dunyanin en buyuk asigi! Kizlar dengem cok bozuldu. sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor. Kendini herkesten ustun goren biri genel olarak. Karman corman yaziyorum. kusura bakmayin. Arkadas da birakmasi bende. Ona gore herkes salak. Simdi karsima gecmis bir tane arkadasin bile yok diyor. boyle bir insanla karsilasan anlar beni sanirim. Baska odaya yerlestim bakmaycagim yuzune. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim. Dedim ya o kadar saflastirdi ki beni. Allah benim yardimcim olsun ve her zor durumda olanin.
Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim.
Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakliBu gun o kadar canim acidi ki...
Bana 'sen benim hayatimin bittigi noktasin' dedi. Kizlar tek sucum beraber vakit gecirmek istemek! Cuma aksami isle ilgili bir seyler anlattim dertli dertli cunku tek dostumun o oldugunu hep dusunuyordum. En iyi arkadasimin o oldugunu zannediyordum. Neyse bana yeter artik ayni seyleri dinlemek istemiyorum dedi ama oyle boyle demedi. Basbayagi azarladi. ben soka girdim. O gece baska odada yattim. Sabaha kadar agladim. O kadar degersiz hissettim ki size sozlerle anlatamam. Sanki bir yerden beni attilar. Meger o sozler de neymis. Bu gun beni gorunce seytan gormus gibi oluyormus. Kopek gibi havliyormusum hep. Hamile kalmak icin ugrasiyordum meger benden cocuk da istemiyormus. Ben beni sevdigini normalbir hayatimiz oldugunu saniyordum. Ama genel olarak beni hic ciddi almayan bir insan zaten. Her durumumla dalga gecer. Ne hissetsem soylesem ise sakaya vurur. Offf ne yazacagimi bilmiyorum kizlar. Cuma aksami icin nasil degersiz hissetmistim. Bugun ise parcalandim. Bana akil verin ben ne yapayim. Bi yerden attilar sanki beni. Kalkamiyorum. Bu insanin narsist oldugundan supheleniyorum ama hep degildir dedim. Iyi taraflarini hep gormek istedim. Her zaman kendini ustun gorur. Bana her zaman salaksin sen der. Ben de altta kalmam ama bugun parcaladi tamamen beni. Beni kendine oyle bagladi ki ozguvenim yerle bir. Bundan 10 yil once dimdik yuruyen ben ciddi anlamda ozguven sorunu yasiyorum. Ciddi ciddi kendimi her konuda yetersiz beceriksiz hissediyorum. Kopeklerden korkmam bile sorun. Her zaman elestiri, her zaman yerme, dalga! Neden bu kadar yil cektin diyeceksiniz. bir de o kadar tatli dilli. sanki dunyanin en buyuk asigi! Kizlar dengem cok bozuldu. sinir hastasi etti beni ve en son bana delisin sen demeye basladi. Seni tanidigimda da deliydin diyor. Kendini herkesten ustun goren biri genel olarak. Karman corman yaziyorum. kusura bakmayin. Arkadas da birakmasi bende. Ona gore herkes salak. Simdi karsima gecmis bir tane arkadasin bile yok diyor. boyle bir insanla karsilasan anlar beni sanirim. Baska odaya yerlestim bakmaycagim yuzune. Baska bir duzen kurmak cok zor. Yurt disindayim. Dedim ya o kadar saflastirdi ki beni. Allah benim yardimcim olsun ve her zor durumda olanin.
Aklı dört sene öncesinde kalıp takinti yapan birisi için iddiali laflar bunlar.Sana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Aklı dört sene öncesinde kalıp takinti yapan birisi için iddiali laflar bunlar.
Birini eleştirmeden önce kendine bakacaksin. Sende terkedilmissin ama hala agliyosun mesela.
Kaldı ki evlilik farklı bişey. Kadın kadının düşmanı cidden ama insan yorum yazarken ben kimim neyim diye de bakar yani.
calisiyorum ama o kadar baski kurmus ki o olmadan isimi yapamayacagimi soyluyor hep. iyi oldugu zaman dersiniz bundan iyi adam olmaz ama diger dugmesine basinca baska biri oluyor. Beni artik iyice gercekten saflastirdi. ne zaman hakliyim haksizim onu bile ayirt edemez oldum.Oturma izniniz eşinizle evli kalmanıza mı bağlı ? Çalışıyor musunuz, bir geliriniz var mı ?
Eşinizle bu şartlar altında nasıl evli kalacaksınız ? Ayrılıp, hayatınıza devam etmeniz daha iyi değil mi ?
size katiliyorum. cok ciddi psikolojik vaka. Bir insan cift karekteri bu kadar iyi tasir. Disariya da cok iyi, kibar, efendi ve sevecen. Ama eve gelince direkt her insana bir kulp bulur. Ilk gordugu sey mesela insanlarin akilsiz ve salak olmasi. Ondan akillisi yok. Insanlarin yuzune cok iyi gorunur ama. ben yillar sonra anliyorum bunu ve gercekten hep iyi tarafina odaklanmisim.Allah sabır versin söylenebilecek ve verilecek en sağlıklı tavsiye boşanmanız zira eşiniz sizi sevmiyor demek bile hafif kalıyor maalesef. Özgüven eksikliğinize sebep olmuş ancak eşinizin ciddi problemleri var. Psikoloğa görünmesi şart. Zira mağarada yetiştirilmemişse eğer gerçekten tedavi olması gerek. Sizden veya bir başkasından nefret etmiyor aslında kendinden nefret ediyor. Size karşı ettiği tüm hakaretler tamamen kendi içinde yaşadığı nefret ve kötülükten kaynaklı. Bu tip insanlar hiç kimseyi sevmez kişisel olduğunu sanmıyorum. Böyle etrafa kin nefret saçan erkekleri çok gördüm hepsinin ortak özelliği tabi ki psikolojik sorunları ve yetişme tarzı maalesef. O yüzden bir an önce kurtulmaya bakın. Bana annem dahi küfür edemez kaldı ki etrafımda ki insanlar eşim edecek kesinlikle kabul edemem bunu. Çünkü ben kendime çok değer veriyorum arkadaş ortamımı bile buna göre seçerim aksi mümkün değil. Lütfen sizde size saygısı olmayan hiç kimseyi yakınınız da bulundurmayın.
Psikolojik siddet fiziksel siddetten ağırdır. bunu size yapmasina izin vermeyin ve karsisinda asla sessiz durmayin boleleri sinik tipleri buldumh uzerine çöker cunku onu ezik gibi gucsuz gorurler bukezde onun karsisinda kuculur cnku kendini afedersin guclu br b*k sanıyor. Haddini guzelce bildirin surekli ve taviz vermeyin eger psikolojik siddete devam ederse psikolojiniz bozulacak ve bukezde kendinizi onun soyledigi kaliba koyacaksiniz belkide ama silkelenin siz onun dedigi kisi degilsiniz asıl o sizden assagilik oldugu icin sizi sindirmeye çalışıyor umarim hersy duzelir ama tabiki bu yaralar bakii kalır...Bu gun o kadar canim acidi ki...
Siz ne curetle boyle bir cumle kurarsiniz ya nasil bir had bilmezlik buSana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Bosverin, umrumda degil. Benim zaten icim parcalanmis en guvendigim tarafindan. Tanimadigim insan bunu demis umrumda degil!Siz ne curetle boyle bir cumle kurarsiniz ya nasil bir had bilmezlik bu
Kesinlikle ayri devam etmem daha dogru. Kendisine de soyledim zaten. Ama su an o kadar zorlaniyorum ki anlatamam. Destege ihtiyacim var. Bu laflari hak edecek kadar ne yaptim diye dusunuyorum.Oturma izniniz eşinizle evli kalmanıza mı bağlı ? Çalışıyor musunuz, bir geliriniz var mı ?
Eşinizle bu şartlar altında nasıl evli kalacaksınız ? Ayrılıp, hayatınıza devam etmeniz daha iyi değil mi ?
Sizi 4 yıl önce terkedip giden ve şimdi evli barklı olan adama ettiğiniz ahların neden tutmadığı anlaşıldı. Belki de adam haklıydıSana hep salak der sunu der bunu der sen de en yakin arkadasin onu gordun hep himmm belkide esin hakli
Eşiniz belli ki bir narsist. O yüzden lütfen söylediklerini kişisel algılamadan kendinizi iyice tüketmeden onun sorunlu olduğunu kabul edip bi an önce kendisinden kurtulmaya bakın. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda atlatıp yeni ve güzel bir hayata başlangıç yaparsınız zira bu adamla güzel bir gelecek hayalin de ötesinde.Bu gun o kadar canim acidi ki...
Nereden baslayacagimi bir bilsem.. su an sadece hazmetmeye calisiyorumEşiniz belli ki bir narsist. O yüzden lütfen söylediklerini kişisel algılamadan kendinizi iyice tüketmeden onun sorunlu olduğunu kabul edip bi an önce kendisinden kurtulmaya bakın. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda atlatıp yeni ve güzel bir hayata başlangıç yaparsınız zira bu adamla güzel bir gelecek hayalin de ötesinde.
Kendinize zaman tanıyın hemen harekete geçmek zorunda değilsiniz. Hatta belki psikolojik destek bile alabilirsiniz. Yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım isterseniz online bir şekilde Türkiyedeki bir terapistten de hizmet alabilirsiniz. Burda biz ne desek boş bir profesyonelden destek almak çok başkaNereden baslayacagimi bir bilsem.. su an sadece hazmetmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?