- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesindiyari
-
aldattı affettim, yalan söyledi afettim, her gün içki içiyor ve son olarak kuzeni ve kuzeninin nişanlısı yemeğe gidecek bu bana sende gel demedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü kadınlarla aşırı lakayit konuşur bende dedim bir bardak rakıya sattın beni ve o kadınla fingir fingir konuşacan dedim o yüzden gel demedin dedim ve onun üzerine beni hemen hemen 24 saat aramadı bende ayrıldımNiye ayrıldınız? Sebep önemli. Sebep sağlamsa o sevgi nefrete bile dönüşür.
aldattı affettim, yalan söyledi afettim, her gün içki içiyor ve son olarak kuzeni ve kuzeninin nişanlısı yemeğe gidecek bu bana sende gel demedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü kadınlarla aşırı lakayit konuşur bende dedim bir bardak rakıya sattın beni ve o kadınla fingir fingir konuşacan dedim o yüzden gel demedin dedim ve onun üzerine beni hemen hemen 24 saat aramadı bende ayrıldımNiye ayrıldınız? Sebep önemli. Sebep sağlamsa o sevgi nefrete bile dönüşür.
Kararının arkasında dur derim. Acısını en fazla birkaç ay çekersin.aldattı affettim, yalan söyledi afettim, her gün içki içiyor ve son olarak kuzeni ve kuzeninin nişanlısı yemeğe gidecek bu bana sende gel demedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü kadınlarla aşırı lakayit konuşur bende dedim bir bardak rakıya sattın beni ve o kadınla fingir fingir konuşacan dedim o yüzden gel demedin dedim ve onun üzerine beni hemen hemen 24 saat aramadı bende ayrıldım
Çok kaliteli bir iliski deilmis zaten Bellialdattı affettim, yalan söyledi afettim, her gün içki içiyor ve son olarak kuzeni ve kuzeninin nişanlısı yemeğe gidecek bu bana sende gel demedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü kadınlarla aşırı lakayit konuşur bende dedim bir bardak rakıya sattın beni ve o kadınla fingir fingir konuşacan dedim o yüzden gel demedin dedim ve onun üzerine beni hemen hemen 24 saat aramadı bende ayrıldım
aldattı affettim, yalan söyledi afettim, her gün içki içiyor ve son olarak kuzeni ve kuzeninin nişanlısı yemeğe gidecek bu bana sende gel demedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü çünkü kadınlarla aşırı lakayit konuşur bende dedim bir bardak rakıya sattın beni ve o kadınla fingir fingir konuşacan dedim o yüzden gel demedin dedim ve onun üzerine beni hemen hemen 24 saat aramadı bende ayrıldımYapıcak birşeu yok
Bitmiş artık
Sende bu kadar baskı yapma bak ters tepti
Seni uyardım kaç kere
Burdakilerün gazına geliyorsunuz
Biraz sendede suç var
Adama gitme yapma ooo yani eşi bile insana bunu yapamıyor artık
Kaçırdın adamı
adam aldatmis zaten ne konuda uyardiniz ki de elinden kacirdi?Yapıcak birşeu yok
Bitmiş artık
Sende bu kadar baskı yapma bak ters tepti
Seni uyardım kaç kere
Burdakilerün gazına geliyorsunuz
Biraz sendede suç var
Adama gitme yapma ooo yani eşi bile insana bunu yapamıyor artık
Kaçırdın adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?