Merhabalar, öncelikle konunun detaylarına girmedim zaten sizde söylüyorsunuz ve kendisine hem manevi hem maddi bu süreçte ne kadar yardımcı olduğumu kendisi bile söylemişken bu şekilde konuşamazsınız... Zaten üzüntülü bir şekilde durumu burada paylaştım birde üstüne bu yargılama nasıl birşey inanamıyorum neler yaşadığımı ben biliyorum neler yaşadığımızı ikimiz biliyıruz o bile bana bunu söylerken siz beni suçlayamazsınız... Siz bu olgunluğunuzla eminim çok güzel ilişkiler yaşıyorsunuzdur Allah bozmasın devam...Olayin ozu bence burada. Arkadas-sevgiliniz isinden ayrilmis, sikintili bir donemindeymis. Erkekler sikintili donemlerinde ice yonelme egiliminde olurlar. kendi iclerinde bu sorunla ilgilenirler. onlara bu donemde zaman vermek gerekir. Siz ise cok ustelemissiniz ve kim bilir burada yazmadiginiz daha bir suru ivir-zivirla zor zamaninda adamin basinin etini yemissiniz. O da hakli olarak iliskiyi bitirmis. Bence acikcasi dogru olani yapmis. Cunku olgun bir kadin sevgilisi zor durumdayken daha sakin davranmasi gerektigini bilirdi.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
canım çok yanıyor tekrar döner mi ne olur bilmiyorum ama içimi dökmek istedim😔
- Konu Sahibi engneer
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrıldıktan sonra ayrılık çok seviyorum