canım çok yanıyor tekrar döner mi ne olur bilmiyorum ama içimi dökmek istedim😔

Merhabalar, öncelikle konunun detaylarına girmedim zaten sizde söylüyorsunuz ve kendisine hem manevi hem maddi bu süreçte ne kadar yardımcı olduğumu kendisi bile söylemişken bu şekilde konuşamazsınız... Zaten üzüntülü bir şekilde durumu burada paylaştım birde üstüne bu yargılama nasıl birşey inanamıyorum neler yaşadığımı ben biliyorum neler yaşadığımızı ikimiz biliyıruz o bile bana bunu söylerken siz beni suçlayamazsınız... Siz bu olgunluğunuzla eminim çok güzel ilişkiler yaşıyorsunuzdur Allah bozmasın devam...

Ayrıl barış ayrıl barış ilişkilerde sevgi saygı ne varsa hepsi yok oluyor
Evet gerçekten öyle, biz kadınlar hep bi toparlama hep bir çabalama peşindeyiz nedne çünkü emek verdik yaşanmışlıklar var insan silmek bizim için kolay olmuyor ama erkekler böyle değiller bir anda karar verip herşeyi silip atıp hayatlarına dönüyorlar

Onun bir dengesiz olduğunu ve seni sevmediğini kabul et. Bir kere olur anlarım, adam sürekli ayrıl barıs yapıp kendi çalıyor kendi söylüyor ve siz de hala beklıyorsunuz. Neden en güzel zamanlarınızı onu bekleyerek geçirip ondan gelen ufak bir ilgiyle çabayla kendinizi tamamlanmıs hissediyorsunuz ki ? Ben bunun aşk oldugunu düşünmüyorum sizinki travmatık bir durum. Bir daha gelirse artık istemediğinizi belirtin hatta cevap bile vermeyin. Kimsenin psikiyatristi değilsiniz kendi dengesizliği yüzünden sizin de dengenizi altüst etmiş.

Evet gerçekten öyle ama bitti artık benim içinde bu son damla oldu artık bundan sonra ne yaparsa yapsın bitti ne bir mesajına ne bir telefonuna cevap vermicem böyle bir insanı hayatımda istemiyorum zaten hayat yeterince yorucu birde başkasının gelgit leriyle dengesizlikleriyle uğraşamıcam sevgi filanda bir yere kadarmış

dönermi diyince canım bir tavuk döner çekti anlatamam konu eskiymiş eski konuların hortlamasını seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…