Canim cok yaniyor intihar etmek istiyorum

Evden biraz uzaklaş. Kafanı dağıt. Biraz kendine değer ver. Bakım yap kitap oku. Sonra dışarda ki insanlara bak. Bir tek o yok. Herkes var dünya da. Birde dua et. Kuran açıp oku. Nefes alıp ver sürekli.

Kimse senden kıymetli değil ki. O kendini göstermiş ne olduğunu. Sense değmeyecek biri için canından olmayı düşünüyorsun. Yok artık ya o kim ki. ben diğer kıza üzüldüm. siz kurtulmuşsunuz.

Çok canım acıyo kızlar coook ben seni zaten hiç sevmedim demesi öteki kızı sevdim demesi sevmediysen niye on ayimı yedin diyorum hastasın sen kendine bir şey yaparsın diye korktum diyor ..
İki yıllık ilişkinin ardından aldatılış, bırak onu seviyorum demeyi, hayatımdaki kız senden daha güzel diyecek kadar aşağılık bir adamın beni terk etmesi.
Üç ay sonra da hayatındaki kişiden büyük bir kazık yeyip k.pek gibi geri dönmesi. Onu reddetmek hayatımda yaptığım en keyifli şeylerden biriydi belkide.
Defalarca geldi, helallik istedi, ahın var biliyorum ama hiç bir işim doğru gitmiyor dedi. Hayatına kimi alsa bir sorun oluyormuş, iyi bir kimseye denk gelemiyormuş. Hala bekar olduğunu duymuştum. Yıllar oldu tabi görüşmeyeli.
Velhasıl ilahi adalet diye bişey var, izle ve gör. Böyle biri için de intihar etmeye kalkma.

Işte o hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor ben burda bana yaşattıklarından dolayı acı çekiyorum bunu yediremiyorum kendime p

Nefes aldığım her an beddua ediyorum umarım aynı şekilde kötü haberini ben de duyarım

Nefes aldığım her an beddua ediyorum umarım aynı şekilde kötü haberini ben de duyarım
Aynı şekilde olurmu bilmem ama moakkak ilahi adalet var. Bu günler geçecek üzüldüğüne bile pişman olacaksın çünkü değmez gerçekten.

Bu adam icin saçımın bir telini dahi koparmam degil ki intihar edecem?
Kendine gel, psikolojik destek al.

Rabbim sana akıl ve ruh sağlığı versin rabbim tez vakitte ferahlığa kavuştursun...

Ah bu türk filmleri öğrenin artık cici kızlar o şatafatlı aşklar sadece filmlerde , her gördüğün bıyıklıyı baban sanma misali her helalim diyenede kanma dünya çakal dolu kendinizden başka kimseye güvenmeyi hayatınızı sonlandırıcak kadar tapmayı bırakın lütfen siz değerlisiniz kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin buna mahalde vermeyin ..! Üzücü bi pırıl pırıl gencin buralara intihar edicem diye haykırması çok üzücü kendine gel bian önce ..!!!!!

Bir ilişkiye başladığınızda ayrılık riskini göze alıyorsunuz. Evlendiğiniz zaman boşanma riskini göze alıyorsunuz? Eğer bu gerçekleştiğinde başa çıkamıyor, intihar etmeye gidecek kadar depresyona giriyorsanız rica ediyorum siz aşk yaşamayın.
Çok sevdiğim bir şiir var

“Öyle bir hayat yaşadım ki
Cenneti de gördüm cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki
Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de
Bazıları seyrederken hayatı en önden
Kendime bir sahne buldum oynadım
Öyle bir rol vermişler ki
Okudum, okudum, anlamadım
Kendi kendime konuştum bazen evimde
Hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedim ki "Söz ver kendine."
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin”

Karicigim, helalim hitaplarindan ne kadar avam oldugu belli olan boyle omurgasiz ve sahsiyetsiz bir adam icin yasamima son verecegim, oyle mi?

Bu kadar ucuz mu benim hayatim? Bu kadar kolay mi hayattan kopmak?

Kendinize gelin. Saglikli dusunemiyorsunuz su an.

Nelerden gecmedik ki biz? Olmedik ama guclendik iste.

Siz de gecersiniz. Siz de guclenirsiniz.

Biraz zaman...

İşin dini boyutlarını bir kenara bırakırsak seni bu yaşa getirmiş insanlara hiç mi acıman yok. 5 para etmeyen bir erkek için intahar etmekte neymiş. Dünyada erkek mi tükendi. Birde şu KADINIM ,HELALİM kelimeleri tüylerimi diken diken ediyor. Lütfen tedavine devam et ,ekstra destek al.

Bacım diğer kızı da sevmiyor adam şerefsiz. Kim işine gelirse onunla vakit geçirmiş. Seven adam böyle ikili oynayıp rol yapmaz.
Senin yapacağın şey şu, cidden depresyon yaşıyorsan normal hayatına devam edemiyorsan yarın ilk işin bir psikolog veya psikiyatri ye gitmendir.
Hayatta böyle bir şey için intihar etseydi kadınlar cidden kadın sayısı az kalırdı. Zira aldatılan veya yalan söylenilen sayısız kadın var. Ne güzel ki evli falan değilsiniz. İyileş ve hayatına bak.
Senin şimdi karaları bağlama değil aksine gününü gün etme zamanın. Kurtulmuşsun böyle bir aşağılık adamdan bayram yap bence.

Kendine gel lütfen sakın böyle bi şerefsiz için üzülme. İnan bana bu günler geçici hiç bir şey kalmıyacak ve bu sana tecrübe olarak kalıcak inan bana geçicek sakın intihar falan düşünme öyle şeyler asla yapma . İlk önce kendini sev ve say. Sakın canım kardeşim aklından sil böyle şeyleri. Dua et Allaha sarıl bak Allah kulunu asla terk etmez. İnsanoğlu işte hata ve yanlışlar yapıyor o yüzden Kimseye güvenmemeliyiz 100%Allah dışında. Kalk abdest al namaz kıl ve dua et inan çok iyi geliyor. O kanı bozuk çocuk sana yaptığını şimdi o kıza yapar çünkü şerefsizmiş o. Sana olurda geri dönerse asla ama asla kabul etme onu tamamen sil ona dair herşeyi at. Öyle insandam eş olur mu? Baba olur mu? O daha insan olamamış. Seni asla hak etmiyor. Herşey geçicek.

kendinize acı çekmek için zaman tanıyın, yaşadıklarıniz gerçekten ağır şeyler. kendinize sarılır gibi bir yastığa sarılın, ağlayın, belki 3 gün odanızdan çıkmayın. ama sonra çıkın. evet 3 günde geçmiyor, 3 ayda bile geçmiyor bazen, belki hep izi kalıyor ama eninde sonunda geçiyor. geleceğinizi, ailenizi düşünün, böyle bir karaktersiz için kaybedeceklerinizi düşünün. bir de uzman desteği alın lütfen

Gerçek yüzünü görmüşsün o devam ediyorsa sende devam edebilirsin intiharı aklından çıkart ve yoluna bak gün gelir devran döner eken biçtiğini biçer

Bence buraya içimizi dökmek için yazıyoruz, acımızı sıkıntımızı sorunumuzu paylaşmak için, gülenlere anlam veremedim bu insan acı cekiyor çünkü, çekmese intiharı düşünür mü kolay mı ölüm isteği, çocukça gelse bile bu kişiyi anlamamız lazım. Güzelim sana tavsiyem acını Çek çekeceksin belli sevmişsin çünkü, ama hayat ondan ibaret değil, biri gider biri gelir ve geçecek bunu unutma sende mutlu olacaksın, bunu aklından hiç çıkarma ve acını çek geçecek emin ol, ayrıyetten değmez, gerçekten değmez, hiç kimse için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…