- 12 Mart 2020
- 408
- 919
Evden biraz uzaklaş. Kafanı dağıt. Biraz kendine değer ver. Bakım yap kitap oku. Sonra dışarda ki insanlara bak. Bir tek o yok. Herkes var dünya da. Birde dua et. Kuran açıp oku. Nefes alıp ver sürekli.Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
İki yıllık ilişkinin ardından aldatılış, bırak onu seviyorum demeyi, hayatımdaki kız senden daha güzel diyecek kadar aşağılık bir adamın beni terk etmesi.Çok canım acıyo kızlar coook ben seni zaten hiç sevmedim demesi öteki kızı sevdim demesi sevmediysen niye on ayimı yedin diyorum hastasın sen kendine bir şey yaparsın diye korktum diyor ..
Işte o hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor ben burda bana yaşattıklarından dolayı acı çekiyorum bunu yediremiyorum kendime pO hayatını yaşayacak, dibine kadar mutlu olacak sen intihar edecesin öyle mi, cidden aklın yok mu
Aşk dediğin nedir yahu, kendine neden bunu yapıyorsun, seni sevmedim diyen adam için mi öleceksin
Onunla mı doğdun, bu boya onunla mı geldin nedir seni çaresiz bırakan, ikili oynamış bir ş.....siz için neden bu kadar üzüntü
Nefes aldığım her an beddua ediyorum umarım aynı şekilde kötü haberini ben de duyarımİki yıllık ilişkinin ardından aldatılış, bırak onu seviyorum demeyi, hayatımdaki kız senden daha güzel diyecek kadar aşağılık bir adamın beni terk etmesi.
Üç ay sonra da hayatındaki kişiden büyük bir kazık yeyip k.pek gibi geri dönmesi. Onu reddetmek hayatımda yaptığım en keyifli şeylerden biriydi belkide.
Defalarca geldi, helallik istedi, ahın var biliyorum ama hiç bir işim doğru gitmiyor dedi. Hayatına kimi alsa bir sorun oluyormuş, iyi bir kimseye denk gelemiyormuş. Hala bekar olduğunu duymuştum. Yıllar oldu tabi görüşmeyeli.
Velhasıl ilahi adalet diye bişey var, izle ve gör. Böyle biri için de intihar etmeye kalkma.
Aynı şekilde olurmu bilmem ama moakkak ilahi adalet var. Bu günler geçecek üzüldüğüne bile pişman olacaksın çünkü değmez gerçekten.Nefes aldığım her an beddua ediyorum umarım aynı şekilde kötü haberini ben de duyarım
Bu adam icin saçımın bir telini dahi koparmam degil ki intihar edecem?Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
EvetYaş 30 mu elif?
Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Bacım diğer kızı da sevmiyor adam şerefsiz. Kim işine gelirse onunla vakit geçirmiş. Seven adam böyle ikili oynayıp rol yapmaz.Çok canım acıyo kızlar coook ben seni zaten hiç sevmedim demesi öteki kızı sevdim demesi sevmediysen niye on ayimı yedin diyorum hastasın sen kendine bir şey yaparsın diye korktum diyor .. öyle mesajlar atardı ki sensiz nefes alamıyorum her an kokunu özlüyorum senden önce aska inanmazdım derdi içim titriyo derdi sana dokunurken şimdi de diyor ki sen benim pesimi bırakmadın nasıl kaldırıcm ben bunları o kadar ilaç içiyorum yinede geçmiyor içimin acısı
Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka İlk önce kendine saygın ve sevgin olmalı. Şükür et ki ondan kurtulmuşsun onun karakteri yokmuş. O seni asla hak etmiyor. Hem inan bana sana bunu yaptıysa o kıza da aynısını yapar çünkü kanı bozuk. O sana gelse bile onu asla affetme. Dik dur ve Allaha sarıl çok dua et. Duanın gücüne inan. Kafanı dağıtacak şeyler yap asla hüzünlü şarkı vs dinleme. Ona dair ne varsa sil ve at. İnan bana bu günler geçici.
Kendine gel lütfen sakın böyle bi şerefsiz için üzülme. İnan bana bu günler geçici hiç bir şey kalmıyacak ve bu sana tecrübe olarak kalıcak inan bana geçicek sakın intihar falan düşünme öyle şeyler asla yapma . İlk önce kendini sev ve say. Sakın canım kardeşim aklından sil böyle şeyleri. Dua et Allaha sarıl bak Allah kulunu asla terk etmez. İnsanoğlu işte hata ve yanlışlar yapıyor o yüzden Kimseye güvenmemeliyiz 100%Allah dışında. Kalk abdest al namaz kıl ve dua et inan çok iyi geliyor. O kanı bozuk çocuk sana yaptığını şimdi o kıza yapar çünkü şerefsizmiş o. Sana olurda geri dönerse asla ama asla kabul etme onu tamamen sil ona dair herşeyi at. Öyle insandam eş olur mu? Baba olur mu? O daha insan olamamış. Seni asla hak etmiyor. Herşey geçicek.Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki