Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
anne babanı hiçmi düşünmüyosun intihat etmeyi deniyosun değermi bi züppe için geride bıraktığın ailene yaşatacağın acıdan dolayı hiçmi üzülmüyosun ben sana örnek vereyim arkadaşın eşi aldattı kadın üzütüden bunalıma girip intihar etti ve kadın öleli 3 ay olmadan o pislik eşi aldattığı kadınla evlendi kime oldu ölen kadına oldu geride evladı kaldı aklını başına al sevmemişte bilmem nede kim ki ya padişah torunumu sevmezse çokta tınnnDaha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
anne babanı hiçmi düşünmüyosun intihat etmeyi deniyosun değermi bi züppe için geride bıraktığın ailene yaşatacağın acıdan dolayı hiçmi üzülmüyosun ben sana örnek vereyim arkadaşın eşi aldattı kadın üzütüden bunalıma girip intihar etti ve kadın öleli 3 ay olmadan o pislik eşi aldattığı kadınla evlendi kime oldu ölen kadına oldu geride evladı kaldı aklını başına al sevmemişte bilmem nede kim ki ya padişah torunumu sevmezse çokta tınnn
Inşallah çok sagolunMadem kendine yediremiyorsun, intiharı mı kendine yedireceksin?
Benim de eskiden aynen böyle bir sevgilim olmuştu, sonradan öğrendim senin gibi.
Çok kötü ayrıldık.
Ne oldu biliyor musun?
Ben hayatıma odaklandım, kariyer yaptım, bakımlı oldum, gezdim tozdum, keyfime keyif kattım, güzelleştim çünkü kendime baktım.
Aklımın ucundan geçmiyordu, taa ki Fb'dan bana mesaj atmaya başladı, gittiğim düğünde karşılaştım, içime düşecekti nişanlısının yanında.
Nasıl bir b*ktan kurtulduğumu daha iyi anlamıştım o zaman, tiksinti gelmişti.
Sen sadece yoluna devam et, hayat sana mucizeleri ayağına getirecek.
Mutluluk bir karardan ibaret.
Mutluyum deyince mutlusun.
Daha önce de ilgisizliğinden sürekli bahsetmiş olman en baştan çok da güvenebileceğin, hayatını emanet edebileceğin bir kişi olmadığını ufaktan göstermiş. Kaldı ki bir insan için saplantı yapmışsınız, bu kadar kendinizi harap etmenize değecek neyi var? Sizi enayi yerine koymuş. Net olmamış. Çocuk gibi ya kendine zarar verirse diye devam etmiş güya. O zaman kullandığı kelimelere dikkat edecekti. Bu yaşadığın şeyler sana güzel deneyim olsun. Şu an ölmek istiyorum demek yerine tam tersi kendine iyi bakıp kendini geliştir, o zaman beni bu kadar seven olmadı demezsin, ayaklarına dizilirler, bir kadın asil ve ulaşılmaz olduğunu hissettirmezse erkeğe çok oyuncak olur. Sana abla tavsiyesi. Boşuna harap etme kendini. Bu hayatta tek gerçek geçici şu dünyayı bize saygısı olan insanlarla beraber olmak, düzgün yaşamak ve sonsuz dünyaya huzurlu gitmek. Harama bulaşan insanla irtibat kopardığınıza şükredin. Aldatan insan şeref yoksunudur.Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Inşallah çok sagolunInsanin sevdigi kisi hayatından gidince kotu olur tabiki bende çok kötü günler yasadim, intihar meyinliydim. Inan hersey geciyor suan hicbir şey bu kadar canini açıtamaz saniyorsun ama bir gün geçiyor. Ben senelerce unutmamayi seçtim cok canim acıdı nefes alamadım, onun hayatını hicbirsey olmamış özgürlüğüne kavuşmuş gibi yaşamasını izledim, sinir oldum. Simdi ne kadar büyük bir hata yaptığımı biliyorum, sunu sakin unutma ben kendime bunu soyledim.
Ona zaten yıllarını verdin omrunden onun için gereksiz yere cok vakit kaybettin, onu düşündüğün her dakika ömründen daha fazla onun için vakit kaybediyorsun ve o buna hic değmiyor. Fazladan onun için 1 dk bile harcama.
Sende bunu düşün. Simdi hayatımda baskasi var ve cok mutluyum. Emin ol senin içinde oyle olacak. Bu günleri geride bırakacaksın.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz içinAklını başına topla yavrum, yavrum diyorum benden küçük olduğunu düşünüyorum. şu an sağlıklı düşünemiyorsun hayat sadece o heriften mi ibaret yapma hemen psikoloğa ya da psikiyatriste gider misin lütfen? depresyon rahatsızlığım var demişsin, artmış da olabilir, doktoruna başvur. inan bir süre sonra aklına bile gelmeyecek sevdim dediğin kişi. güçlü ol, hayat çok güzel, yaşanacak güzel günler var. ölümü kafandan at, ölümün ailen dışında kimsenin umurunda olmaz hele o adamın. anneciğine babacığına bu acıyı yaşatma sakın. yaşa, hem de öyle güzel, öyle güçlü yaşa ki o da görsün ne kaçırmış. vereceğin cevap bu olmalı ölüm değil.
Onun için intihari düşünmüyorum emin olun yada beni bıraktı filan diye değil ben kendime yediremiyorum on ay boyunca beni kullanmasını kandırmasını arkamdan söylediği lafları unutamıyorum çıkmıyo aklımdanSakın kendine birşey yapma. O insanda merhamet olsa bu yaşattıklarını yaşatmazdı, arkandan ağlayacak zannediyorsun ama bu tür insanlar ah vah der geçerler. Çok gençsin belli. Sana değer verecek biri çıkar karşına. Bu yaşadığın bir hayat tecrübesiydi. Yanlış insanlarla karşılaşalım ki doğru insanı gördüğümüzde onun doğru olduğunu anlayalım. Ve tekrar söylüyorum sakın kendine bişey yapma, hayat devam eder, sen öldüğünle kalırsın arkandan bir annen ağlar güzel yavrum.
Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki