Canim cok yaniyor intihar etmek istiyorum

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki

Ben nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum

O hayatını yaşayacak, dibine kadar mutlu olacak sen intihar edecesin öyle mi, cidden aklın yok mu
Aşk dediğin nedir yahu, kendine neden bunu yapıyorsun, seni sevmedim diyen adam için mi öleceksin
Onunla mı doğdun, bu boya onunla mı geldin nedir seni çaresiz bırakan, ikili oynamış bir ş.....siz için neden bu kadar üzüntü

Adam olamamış bir erkek müsbettesi için hem bu dünyanı hem ahiretini yakma lütfen. Ne olursa olsun hayat senin hayatın. Kimse için saçının bir teline bile zarar vermeye değmez. Sen ölsen ne olacak ? En fazla 2 gün üzülürler sonra hayatına herkes devam eder. En çokta onun yüzünden intihar ettiğin eder emin ol. Önüne bak. Herşey unutulur. Elbet karşına seni gerçekten seven biri çıkar..

Ne iş yapıyorsunuz ? Mesleğiniz var mı ?

önceki konularında depresyon hastası olduğunu yazmışsınız . Tedavi oluyor musunuz ?

8 aylık ilişkinizde bir başkasının olduğunu hiç hissetmediniz mi ?

Ben sahsen söyle düsünüyorum: 5 sene sonra senin nefes alip almadigin umrunda olmayacak insanlar icin, kendi canindan vazgecmek cok salakca bir hareket degil mi? Yani seni kirmak icin demiyorum, ama herif ve sen bir haftadir bu yüzünden kendine zarar veriyorsun. Ilk öz sevgi ve öz saygi. Ben zamaninda depresyon hastasiyken biri de benim kalbimi cok kirmaya calisti. Üstüne "Senin yerine bir hafta icinde baskasini bulurum" demisti.bunu bana onunla iliskiye baslamak istemedigin icin söyledi. Ondan önce prensesim, cabimlar felan havada ucusuyordu. Gecenlerde duydum ki hala ayni ve hala yalniz. kaliyor cünkü. Simdi düsünsene sana kendini ilk farkli gösterip, sonra cikan biri icin canina kiyiyorsun. Sahsen depresyon tedavisi gördüm, ilk onu yendim. Üniversite diplomami aldim. Kendime güzel bir yuva kurdum esimle beraber..cocuklarim var. Sen hayatina odaklan. Kendine odaklan. Diger kadini unut. Simdi onun ayakkabisina bulastigini düsün. Böyle insanlari gözünüzde fazla büyütmeyin

Çalışmıyorum hiç anlamadim hiiccc her sorduğumda kuruyosun aşkım kafanda diyordu
Ne iş yapıyorsunuz ? Mesleğiniz var mı ?

önceki konularında depresyon hastası olduğunu yazmışsınız . Tedavi oluyor musunuz ?

8 aylık ilişkinizde bir başkasının olduğunu hiç hissetmediniz mi ?

Her insan bencildir .kimse gerçekten karşı tarafı sevdiğinden degil, kendi onsuz kalınca üzüleceği icin ici yanar. Yani yine kendi icin sever

Yanı bu yaşadığınız sey gerçek degil!

Kendinize kafa dağıtmak için bısıler bulun

Belirli zaman sonra " ne kadar aptal mışım" diyeceksiniz zaten

Ya sacmalama ne intihari... Eloglu icin intihar mi edilir ,deli misin? Sen ölsen, o bilmem kacinci sevgilisiyle yoluna devam edecek

Dedigi laflar agir olabilir, gununu kurtarmis o.
Yan cizmis, camur atmis hemen pislik
Zaman herseyin ilaci
Allah a havale et ve sus

Ben bosanirken dusunmedim intihari, sen ne diye canina kiyiyorsun hemen. Deli olma aklini kullan

Hayatının sadece 1.5 yılında yer almış. Ömrümüzün uzunluğunu hesap edecek olursan daha seveceğin bir çok kişi çıkabilir karşına . Yine ayrılabilirsin, yine aldatılabilirsin, ya da çok sevilirsin üstüne titrer. Hayatta karşımıza neyin çıkabileceğini önceden kestiremiyoruz. O da öyle bir insanmış tanıdın gerçek yüzünü gördün bitti. Hayat karşına nicelerini çıkaracak. Önemli olan senin iyi olman. Tecrübe etmiş oldun en azından sonraki ilişkilerinde seni üzüp üzmeyeceğini önceden anlarsın ona göre yol çizersin.

Yarin baska birini sever bugunleri düşünüp gulersin hayat boyle garip ne demis Mevlana

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar,
Dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın…

Çok canım acıyo kızlar coook ben seni zaten hiç sevmedim demesi öteki kızı sevdim demesi sevmediysen niye on ayimı yedin diyorum hastasın sen kendine bir şey yaparsın diye korktum diyor .. öyle mesajlar atardı ki sensiz nefes alamıyorum her an kokunu özlüyorum senden önce aska inanmazdım derdi içim titriyo derdi sana dokunurken şimdi de diyor ki sen benim pesimi bırakmadın nasıl kaldırıcm ben bunları o kadar ilaç içiyorum yinede geçmiyor içimin acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…