Canim cok yaniyor intihar etmek istiyorum

Hic bir erkek icin olunmeye degmez. Sacmalamayin ve kendinize gelin bu olanlar iyi olmus aslinda evlenip cocugunuz olunca yapsaydi bu sefer demekki kesin oldururdunuz kendinizi? Kendinjze gelin ailenize odaklanin. Kendinizi baska seylere verin. Onu dusunmeyin bundada vardir bi hayir deyip gecin biz ne kadar yazsakta sizin iciniz rahat etmez ama sacma yani. Smdi gelse o kizi birakip affedermsnz? Affetmeyin iste bu hatayi yapmayin erkekler icin kadin hep ellerinin altlarinda var zaten boleleri icin o yuzden sizde yeni arkadasliklar kurabilirsiniz. Inanin ilerde iyikide kndme bisey yapmamsm ve bos yere uzulmusum diyeceksiniz .

sosyal medyada veya mesajlaşma uygulamalarında sizinle ilgili hiç bir şey mi paylaşmadı ? Gerçekten üzüldüm sizin için
Asla resim atmazdı sayfasına ne o kızla nede benimle istemiyorum atmayı derdi o kızdan ailesinn haberi var benden bahsetmemiş bile

Geçecek. Uzuleceksin,aglayacaksin,bir daha kimseye guvenmeyeceksin ama hepsi geçiyor. Sadece zaman. Zamanla yara kabuk tutuyor

Zamanla geçecek. Zamanla geçer üzüntün merak etme . Kendini eve kapatma. Dışarı çık yürüyüş yap falan. Bide ne intiharı Allah aşkına . Kimler gelir geçer daha hayatından. Yaşın küçük sanırım dünyada sadece sen sevgilinden ayrılmıyosun öyle düşün .

Ben nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum
ölmek yerine yaşamayı mutlu olmayı denesen erkegi gözünüzde okadar büyütüp ilah olarak görüyorsunuz ki kendi degerinizi hiçe sayıyorsunuz önceliğinizin kendiniz olduğunu unutuyorsunuz maalesef ölmek ne sana bir şey kazandırır nede geride kalana birşey kaybettirir şu intihar düşüncesinden kurtulup hayata odaklanın tek başınıza yapamıyorsanız piskatriden yardım alın

Şu sözleri söyleyen adamlardan koşarak kaçmayı ne zaman öğrenecek acaba bizim kızlarımız.

He adam keyfine baksın sen kendini öldür, ne kadar mantıklı bir karar.

Böyle bir adam için kıymetli canını incitecek ve kendini öldüreceksin?
Gerçekten bu kadar değersiz misin?

5 senemi 5 gün bile sürmez.

Arkadaşım 9 ayda 3/5 kez yüz yüze 5 kere de telefonda görüştüğün bir adamdan bahsediyorsun farkında mısın !?

Bana bir adam karıcım helalim dese soğurum hani midem falan bulanır bir
Saçma sapan hareketler hani
Bu size nasıl çekici geldi anlamadım

ki zaten az görüşmüşsünüz ne sevgilisi
Bir de ruhsal bir probleminiz var buraya açtığınız konulara gelen yorumlar tetikleyebilir durumunuzu

Allah aşkına bırak şunu yaaa , ciğeri beş para etmez biri için mi öleceksin

Ne ölmesi ne intihari Allah askina.. hepimiz askinimizdan yerlerde süründük acinin alasini cektik ben 1 sene boyunca hergun goz yasi döktüm. Ama gecti.
Hic olmeyi de dusunmedim.. elin oglu icin canina kiymak ne demek..
Kim bilir daha karsina kimler cikacak.
Sonra diyeceksin ne safmisim üzülmüştüm boyle bir insan icin diye..
Toparla kendini..

Kiz cok uzgunum yazmis gülenler var ya. Ne ara boyle acimasiz, uzuntuden zevk alan bi toplum olduk? Sana komik gelebilir kiz iclenmis uzulmus ya empati ya sizde sifir ya bende cok!!

konu sahibi, civi civiyi sokuyor bak emin ol.. boyle sacma bi seyin ortasinda kaldigin icin takinti olusabilir normal ama o kizi da sevmiyor. simdi onu kaybetmekten korkunca oyle davranmis ama. kurtulduguna dua et, aldatmak ve terketmek tekrarlayan davranistir iliskide...

yazik o kiza da uzuldum. onu da hep aldatmaya devam edecek. zamana birak yeni biriyle tanisinca unutursun

Bu adam için intihar mi edeceksin ? Ben kocamdan neler görüyorum yine intihar aklıma gelmiyor. Ben bu dünyaya bir defa geliyorum kimse için buna son veremem

Şöyle biri için de intiharı düşünüyorsan bir şey demiyorum sana. Kurtuldum diye sevinmen lazım. Diğer kız da terk etmiştir umarım bunu, böylelerinden uzak durmak gerek.

Hiç hoşlanmam böyle arabesk laflardan.Buyuk bir kazık yemişsin doğru yikilman aglamanda normal eyvallah...Ama yok olucem dayanamam bunları bir geçin .Hayat toz pembe değil daha neler nelerle karsilasacaksiniz her duvara tosladiginizda intihara teşebbüs mu ediceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…