İnsan ömründe 10 ay nedir? 10 senesi heba olan hemcinslerimizi üzüntüyle okuyoruz burda. Onlar kurtulduğunda bile zararın neresinden dönsen kâr diyoruz. Önünde uzun yıllar var önüne bak diyoruz.10 ayı gözünde büyütme. 10 ayda kurtuldum şükür de. Allah o adamla evlenecek, üstüne bir de çocuk yapacak kızın yardımcısı olsun ben kurtulduğuma bakarım de geç. Gerçekten de verilmiş sadakan varmış şuan göremiyorsun.Onun için intihari düşünmüyorum emin olun yada beni bıraktı filan diye değil ben kendime yediremiyorum on ay boyunca beni kullanmasını kandırmasını arkamdan söylediği lafları unutamıyorum çıkmıyo aklımdan
Depresyon hastalığınız nasıl bir derecede bunu bilemiyorum. Ancak bu günün koşullarında depresyonda olmamak mucize zaten. Öncelikle bir çok insanın sizin gibi zorlu bir hayat mücadelesi içinde olduğunu unutmayın, hayat zaten böyle bir şey. İntihar edince adam tarafından ilgi göreceğinizi, onu diğer kızdan daha çok sevdiğinizi ispat edeceğinizi ve koşa koşa size geri döneceğini mi sanıyorsunuz? “Depresyon hastası olduğun için seni idare ettim” tavrı bu adamdan iğrenmeniz için yeterli bir sebep değil mi? Yaşınız kaç hayat tecrübeniz nedir bilmiyorum ama daha karşınıza bir çok kötülük bir çok kötü insan çıkacak. Hepsinin sonunda ölmeyi mi düşüneceksiniz? Önce kendinize değer verin ki başkaları da size değer verebilsin. Dün forumda 23 yıllık eşini kaybeden bir hanımefendi yazmıştı. 23 yıl? Ne yapsın şimdi bu kadın? Siz 8 ayı bir kenara koyamazken bu kadıncağız 23 senesini ne yapsın? Hayattan insanlardan iyi kötü aldığınız verdiğiniz ne varsa, öğreneceklerinizi öğrenecek ve yolunuza bakacaksınız başka bir yolu yok. Sizi değerli yapan pislik birinin size “karıcım” demesi değil. Böyle bir pislikten kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Tedavinizin üzerine düşün, kendinize zaman ayırın. Aksi takdirde hayatı bu kadar dramatize yaşamak sizi daha da hasta eder. Anne baba acısı evlat acısı eş acısı yaşayan insanlar var. Hayat bir şekilde devam ediyor, edecek.Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Onunla hiç tanışmadığım zamanı düşün, yaşayamıyor muydun? Simdi de gayet iyi yaşayabilirsin üzme kendini!Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Ölürsen kimseye ders vermiş intikam almış olmazsın sadece aptal derler arkandanBen nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum
Ölmek yok olmak değildir kiBen nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum
Ölmek yok olmak değildir ki
Yok olmak derken bu dünyadan yok olmak demek istedim içimde ki acıyla başedemiyorum cunkiÖlmek yok olmak değildir ki
Kaç yıllık evliyim bir kerecik helalim demedi aşkolsun gelsin de trip atayımGerçekten karıcım helalim diyince inanıyor musunuz ya bunlara böyle biri için mi intihar edeceksin
Bende bu konuda kocama bi miktar kirgınımKaç yıllık evliyim bir kerecik helalim demedi aşkolsun gelsin de trip atayım
Kendinizi öldürecek birşey yok aslında. İhanete uğradığınız için hayal kırıklığı,ayrıldığınız için yasta hissediyorsunuz. Bu zamanla geçecek duygu. Kendisinin karakteri iyi değil. Kendin yas sürecini bedenine zarar vermeden geçir. Bundan sonraki seçimlerine dikkat et. Başta çok yoğun duygu aşılayan bu kişiler genelde iyi olmuyor. Karım,helalim gibi gereksiz bağlılık yeminlerinin de samimi olmadığını düşünerek hareket edin lütfenDaha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Inşallah toparlayabilirim sagolunIntihar etsen ne olacakti? Adam diyecekti ki beni o kadar seviyordu ki askindan intihar bile etti. Adam kendini iyice bulunmaz hint kumasi sanacakti. Uzulup aglayacak miydi? Tabi ki hayir. Aksine totosu kalkacakti. Birisine verilecek en buyuk ceza o kisiyi umursamamaktir.
Helalim kelimesine de kizlarimiz ne kadar cabuk kaniyor ya.
Biran once toparlanip yoluna devam etmelisin.
Okumaya calısıcam sagolunDr david burns iyi hissetmek kitabını oku içindeki teknikleri düzenli yap, depresyonuna aşk acınada iyi gelecek.
Delimisin sen intihar etsen uzulecek mi sence adini dahi anmayacak o mutlu mesut yasamaya devam edecek silkelen kendine gel senin bir hayatin var kimse senden daha degerli olamaz at kafandan bu dusunceleri hayatindan bir pislik cikti diye dusun ve yeni hayatina merhaba deBen nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum
3 yıldır tedavi oluyorum ara ara tekrarlıyo hastalık ama son bir yıldır tam olarak düzelmedi..Evet uygun değildi en başta bitirmeliydim ama yapamadım seviyordum cunki şimdi keşke diyorum Zamanın da bitirseymisimSiz geçen ayda aileniz yüzünden ölmek istiyordunuz. Hatta şöyle bir baktım 2018den beri ölüm düşünceniz varmış ara ara. İlk depresyona girmeniz o tarihler sanırım. O zaman hayatınızda ne olduysa onu çözmeniz gerek.
Bu hayatınıza giren erkek zaten size uygun biri değildi. 30 yaşındasınız, çalışmayan, ailenize uyum sağlayamayacak, size alkol tüketimi fazla gelen biriyle zaten birlikte olmazdınız bu yaşta depresyonda olmasaydınız. Siz depresyonun sonucu olarak kalitenizin altında bir adamla birlikte olmuşsunuz ama şansınız yaver gitmiş ki bu adam kendi kendine hayatınızdan çıkmış. Bunu böyle kabul edin.
Yazdıklarınızdan depresyonu da tedavi edilmez şanssız kronik bir hastalık olarak gördüğünüzü görüyorum. Bu da doğru bir bakış açısı değil kesinlikle.