Canim cok yaniyor intihar etmek istiyorum

Elif mutlaka bir psikoloğa ya da psikiyatriste git, intihar fikrini aklından çıkar nasıl olsa öleceğiz merak etme, bu durum belki de hastalığından tamamen kurtulmana vesile olacak hiç düşündün mü? Sağlıksız ve seni dibe çeken bir ilişkiydi, ilişki bile değildi sen kafanda yaşıyordun adam ortalıkta bile yoktu. Gerçekle yüzleşmek canını acıtmış olabilir ama bu acı geçecek merak etme.

Yaşadığın öyle acı bir şey ki. Şu an bir kabusta gibi hissediyorsundur kendini. Acının zirvesindesin eminim. Ama yapacağın tek bir şey var. Önce o acıyı çekeceksin. Kesinlikle teselli bekleme iliklerine kadar yaşa acını ağla bir süre. Sonra yavaş yavaş acıların dinecek. O aşamada kendine bir hobi bul kafanı oyala. Saçlarına bakım yap kesim renk değiştir. Kendine bak kendini sev ve dimdik devam et. Kimsenin senin değerini belirlemesine izin verme. Öyle bir mutlu ol ki o adam bi gün karşına çıkarsa o depresif kız ne olmuş desin.
İntihar konusunu ise şöye düşün o adam gülcek eğlencek hayatını yaşayacak senin sevenlerin, ailen de yas tutacak öyle mi?

Bu karaktersiz yüzünden mi intihar edeceksin bide…Allah aşkına bi gözlerinizi açın iki lafa tav olmayın sonrada gerçek yüzlerini görünce hayatı hem kendinize hemde sizi gerçekten sevenlere zehir etmeyin.Az şükredin Ya evlenseydin daha kötüsü ya çocuğun olsaydı ondan sonra ömür boyu bunun pisliğini temizle…Kadere inanın iyikide olmamış deyip ohhh deyin değermi ya kopuklar yüzünden tatlı canınızı üzmeye.Kalk yataktan süslen püslen yemeğini ye karşına daha güzel insanlar çıkar çünkü sen gerçekten çok değerlisin

Allah'ın size verdiği nimeti böyle saçma bir şey yüzünden nasıl elinizin tersiyle itersiniz anlaması oldukça güç... Akrabam. 4 çocuklu kocası oldu hemde onu aldatirken öldü kadınin haberi yoktu oda kocasını çok seviyordu hesaplasamadan gitti ...o sabrediyor hayata olumlu bakabiliyor da sen ne yasadinda senin bu yaptığına nankörlük derler ..seni büyüten anne babaya nankörlük seni yaratan Allah'a nankörlük ..ben sizin gibilere hiç acımam

Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Silkelen ve kendine gel seni sevmiyorum diyen bir erkek için ölünmez onun için değil incinen onurun için bunu istiyorsun muhtemelen ama bu zavallıca bir istem.Hayat bazen sert tokatlar atar , seriverir yere.Tekrar ayağa kalktığında ayakların daha sağlam basar yere ,artık bir tokatla devrilmezsin.Bunu atlat hele nasıl güçlü bir kadın çıkacak ortaya.

Sana depresyon hastası diyince neden sende iyi sizoymussun demedin .... karakter hastası 🚟

Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz intihar etmek istiyorsunuz peki neden 5 para etmez Bir adam için ailenizi de cezalandiriyorsunuz? Size bunca yıl emek vermiş insanlara yazık değil mi? Adamın kumaşı belli, diğer kızla birlikteyken sizinle beraber olmuş, size geri dönse bile yine aldatır çünkü adamın karakteri 💩

Sizi bir türlü dinmeyen, sürekli nükseden ve yer yer ağırlaşarak sürüp duran depresyonunuzdan hatırlıyorum.
Açtığınız her "Depresyondayım" temalı konunuza bir el olmak adına yazdım; çünkü bilirim insanı nasıl zorlar.
Safi ben de değil, benle beraber bu hastalığı, beynin bu sıkışıklığını tecrübe etmiş ve iyi-kötü bir şekilde üstesinden gelmeyi, kendiyle baş etmeyi başarabilmiş pek çok üye de yazdı.

Düzenli ilaç da dendi, psikoterapi de dendi, maddi durumunuz ona göreyse diye başka kapılar da işaret edildi.
"Dondurma kaşıkla" tavsiyesinden, sizi kolunuzdan çekip dışarı düzenli yürüyüşe çıkaracak birisinden tutun, mobil uygulamalarla duygu-durum takiplerinden kitap tavsiyelerine kadar. Burada sadece sizin konularınız için değil, türlü türlü buna benzer açılan ve içinde "Depresyon, bipolar, anksiyete " geçen her yere yazıldı.

Siz ne yaptınız kendinizi aşk ilişkinize kanalize etmekten başka acaba merak ediyorum ki böyle bir durumunuz varken bunu halletmeden, böylesi hassas-bozuk bir döneminizde nasıl el oğluna bıraktınız kendinizi? Ki insan üç beş aşk-sevgi kırıntısına dahi tutunmak ister kafa depresyona meyilli olunca anlıyorum ama siz ne kadar aldınız baştan önlemlerinizi? Bunu çok merak ediyorum.
Yaptınız mı yazılanları? O tavsiye kitapları okudunuz, sizi takip edecek ve böylesi hassas hallerde sigortanız olacak bir doktor kapısı edindiniz mi?

Gelmiş "İntiharı denedim" yazıyorsunuz. Ne desin insanlar daha? "Yabma guzum, aman değmez guzum yavrum ananı babanı düşün canına yazık" bla bla mı desinler? Sonra? Bu an geçtikten sonra?

Sizin kalıcı bir çözüme ihtiyacınız var, artık bdvde konularınızı gördükçe bunalır oldum; sizin konunuza son yorumumu yapıyor olabilirim.

Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki
Ş... erkeğin biri için değmez. Yeni bir ayrılık aldatılma bunları hissetmen çok normal. Birçok insan benzer şeyleri yaşıyor, benzer şekilde üzülüyor ve atlatıyor; sen de atlatacaksın. Önemli olan şu o hayatında yok diye neden ölmek istiyorsun? Acıyı çektiren aslında çarpık düşünceler. Düşündüklerini yaz bir kağıda ya da buraya yaz beraber o düşünceleri konuşunca aslında çarpık olduklarını fark edeceksin ve acın azalacak, geçecek. Mesela onun seni aldatması neyi gösteriyor? Ondan ayrıldın noldu? Değersiz mi hissediyorsun hep yalnız kalacağını düşünüyorsun? Bunları yaşamanı kendine mi bağlıyorsun?

Aşk tek seferlik bir şey değil, tekrar aşık olacak, tekrar seveceksin. Her ayrılan, canı yanan intihar etseydi, ortalıkta kadın kalmazdı, aklından bile geçirme böyle bir şeyi şu güzel çağlarında... hayat her şeye rağmen çok güzel, inan bana.

Elif. Geçen gün bir yazı okudum. "Öldükten sonra ne kadar kolay unutulabileceğinizi bilseydiniz, yalnızca allah'ın rızasını kazanmak için yaşardınız"
Yapılan şeyi hazmedemediğini anlayabiliyorum. Insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu, ne kadar zalim olabileceğini acı bir şekilde tecrübe etmişsin. Her acının sonu vardır ama pişmanlıklar daima kalır. Bu yaşadığın şey elbette geçecek ama kendine şuan yaptığın zararın pişmanlığını hep yaşarsın. Akıl vermek çok kolay. Ama kendi canına dahi kıymaya çalışmak çok ağır bir bedel. Allah aşkına bir başka adam yüzünden aileni böyle bir acı ile yuzlestirmek ister misin ? Yaşayabilecek çok güzel günlerini heba etmek ister misin ? Bu insanla evlenebilirdin de.
Profesyonel bir destek al Elif. Seni anlayabilecek, sana profesyonel destek sağlayacak biri ile paylaş problemlerini. Zamanla herşey çok daha iyi olacak.
Sevgiyle kal. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.

Böyle sığ yaşayan, bir kere geldiğimiz şu dünyayı böylesine bomboş şeylerle doldurup yaşamak için başka hiçbir sebep bulamayan, ölüyorum bitiyorum abartısına kendini inandıran insanları görünce ağzım açık kalıyor ya.
Bu mu yani ölmek mi bulduğun en güzel çözüm. E tutmayalım biz seni o zaman. Ne sanıyorsun sen ölmeyi mesela yani ne gibi geliyor sana ölüm ?
Kafanı kaldır da şu etrafa bir bak depremde bir kolunu bir bacağını ve çocuklarını kaybetmiş bi kadın var o tek eliyle tek bacağından destek alarak örgü örüyor biliyor musun? Ya da hasta yavrusu hayata tutunsun diye gece gündüz bir şeyler yapıp tedavi masrafı için satan anneler var haberin var mı ? Yani şu şımarıklığınıza gülüyorum sadece. Hayatta neler var mutlu olabileceğin hiçbirini denemeden bi adam için öylece ölüp gidecek misin gerçekten? Allah akıl fikir versin ne deyim. Kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim, güçlenip kalkacağım düştüğüm bu yerden, ben kendi kendime yeten bir kadınım, kendimi daha da geliştireceğim kimsenin sevgisine de ihtiyacım yok demek hiç gelmiyor aklına napayım hemen intihar etmeliyim güzel çözüm.

Sevgiliye Karıcım demek mi?🤮
Helalim demek mi 🤮
Nerenin dızosu bu?

Sevgiliye Karıcım demek mi?🤮
Helalim demek mi 🤮
Nerenin dızosu bu?
Öyle deme geçen haftadan beri ikinci kez duyuyorum KK da "helalimsin" lafını.Hatta diğer konuda kız;"yazıııık çok bağlandı bana " tadında yorumluyordu bu ne anlama geldiği belirsiz lafı .Demek ki gızların hoşuna gidiyor böyle laflar 🤣

Öyle deme geçen haftadan beri ikinci kez duyuyorum KK da "helalimsin" lafını.Hatta diğer konuda kız;"yazıııık çok bağlandı bana " tadında yorumluyordu bu ne anlama geldiği belirsiz lafı .Demek ki gızların hoşuna gidiyor böyle laflar 🤣
Offf... kafamda apaçiler dızolarla ve kırolarla kol kola girmiş tepiniyor şu an. Çok bağlanmak : helalim... TDK duy sesimizi. Bunu eklemelisin sözlüğe

Ölüm gibi bisiy olucak ama eğer kendine kıymet verirsen kimse ölmiycek. Öncelikle depresyon tedaviniz için ilaçlarinizi düzenli kullanın ve ayrılık acısını atlatabilmek için arkadaşlarınızla bol bol görüşüp eğlenceli aktiviteler yapın. Biliyorsunuz ki bu acı gecicektir. Ve biliyorsunuz ki caninizi böyle konularda böyle insanlar için heba etmeniz toyca bir eylem. Bir erkek için ardınizda sevdiklerinizi sizsiz bırakamazsiniz. Toparlanmaya çalışın.

Yavrucuğum deli misin divane misin? Başkası için canına kıymak ne demek ya, hele hele götü 💩lu şeref yoksunu insanımsı bir yaşam formu için? Intihar ne demek ya, anan seni 9 ay karnında taşımış, ne zorluklarla büyütmüş, sevmiş, sarmalarmis. Sende git bir haysiyetsiz uğruna bunlarin hepsini çöpe at. Oldu, başka? Şimdi git o intihar kelimesini lügatindan at, en güzel elbiseni giy en güzel takilarini tak, cik disari, hayatini yasa. Sana erkek mi yok? Böyle 5 para etmez heriflere bu kadar bağlanmayın ya rica ediyorum. Gidin kendinize baglanin, kendinizle aşk yaşayin önce ya. Sizin caninizdan daha değerlisi yok şu dünyada.

Ben nasıl atlatıcam kızlar nefes alamıyorum dayanamıyorum sadece yok olmak istiyorum ölmek istiyorum
Bnm 19 yıllık evliliğimi bitti, çocuklarım mahvoldu..... Ben ölmedimde sen mi öleceksin. Ağla ağla bir kaç ay sonra acın bitecek. Zmn zmn. Bunu unutma. Annen seni o şerefsiz içinmi doğurdu... Ve öldüğünde annenin babanın hayatını bitireceksin. Ona hiç bir şey olmaz.

X