• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın desteğinize ihtiyacım var :(

Abiniz ve aileniz sonradan görme gibi geldi, sizin mesleginiz nedir?
Zamanında çok zorluk çektik .ben eczacının özel hastanede çok da yüksek almıyorum .mesleğimi geleceği de çok parlak değil .
İlk anlattığımdan beri ailemle çok hevesle karşılamıyor eminim ki doktor avukat olsa daha saygı duyarlardı .işte bu durum benim canımı sıkıyor .

Para kazanılır kaybedilir, neticede fanidir önemli olan erkek arkadaşınızın şahsiyeti, karakteri. Karakter bugün yoksa yarın da olmaz. Ülke şartları malum kirası, borcu, harcamaları ne yapsın adam ancak o kadar yetişebiliyor demek ki. Abine söylersin evlenince düzelene kadar bana destek olursun diye bir daha ağzını açmaz. Doktor avukat olup senin değerini bilmeyen biri mi olmalı ailen öyle mi memnun olacak?

Ben anlamadim, simdi tatiliciya götürmüs demissin, ne var bunda? Benim esim de zamaninda ailemi pideciye götürmüstü. Keyf aldik mi günü? Aldik. Hatta ben cok mutluydum, cünkü sohbetimiz Cok güzeldi. Allah askina mekan ne farkeder? Sicak bi ortam olussun yeter.

Abin de daha lüks bi yer bekliyorsa az yesin de kendisi sizi götürsün.
Ne kadar cirkin konusmus abin, ama benim merak ettigim siz ona bisey demediniz mi? Savunmadiniz mi erkek arkadasinizi? Ailenizi susturmaniz gerekiyordu. Biz burda karisini annesine ezdiren butün kocalara kiziyoruz, aynisi kiz icin de gecerli bence. Bi kadin da erkek partnerini de kendi ailesine karsi savunabilmeli.

Abiniz densiz biri yemiş içmiş neyi beğenmemiş adam ödemiş işte neyi laf edilecek olmuş

Back