• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın desteğinize ihtiyacım var :(

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Herkese merhaba bu saatte konu açıyorum çok bunaldım çünküü .
2 yıla yakın bir ilişkim var . Ailemde sadece annem haberdardı ancak aynı şehirde olmamızdan dolayı buluşmak bile sorun oluyordu annem için . (Ya biri görse .baban bilmiyor ne diyecez ..vb)
Annemin baskılrından tavırlarından bunalıp babama söylemesini istedim .
Babam hiç annemin korkuttuğu gibi bir tepki vermedi .gayet ılımlı davrandı . Abimle tanışmasını istedi . Sevgilim de zaten ciddi bir adım attığımızdan memnun o da kabul etti .
Kendisi bu aralar kira+borç ödemekte birkaç ay öncesi gibi daha rahat değil maddi konuda . O yüzden lüks mekan yerine daha orta halli mekanda buluşalım dedi .Neyse dün buluştuk güzel güzel sohbet ettiler abimle sevgilim . Hesabı sevgilim ödedi onda sıkıntı yok . Akşamında abim anne babama beni eleştiriyordunuz para konusunda ama benden daha beterini bulmuş diye dalga geçti.çok canım sıkıldı sevgilime ne diyeceğimi bilemedim . Kirası var borcu var ona da yüklenmek istemiyorum . Eşiniz veya sevgiliniz maddi konuda sıkıntılı dönemde olduğunda nasıl davranıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz :(
Bu arada araba almıştı bi miktar kredi çekmişti ondan kaynaklı borcu var .

2 yıla yakın bir ilişkim var . Ailemde sadece annem haberdardı ancak aynı şehirde olmamızdan dolayı buluşmak bile sorun oluyordu annem için . (Ya biri görse .baban bilmiyor ne diyecez ..vb)
Babam hiç annemin korkuttuğu gibi bir tepki vermedi .gayet ılımlı davrandı . Abimle tanışmasını istedi . Sevgilim de zaten ciddi bir adım attığımızdan memnun o da kabul etti .
Kendisi bu aralar kira+borç ödemekte birkaç ay öncesi gibi daha rahat değil maddi konuda . O yüzden lüks mekan yerine daha orta halli mekanda buluşalım dedi .Neyse dün buluştuk güzel güzel sohbet ettiler abimle sevgilim . Hesabı sevgilim ödedi onda sıkıntı yok . Akşamında abim anne babama beni eleştiriyordunuz para konusunda ama benden daha beterini bulmuş diye dalga geçti.çok canım sıkıldı sevgilime ne diyeceğimi bilemedim . Kirası var borcu var ona da yüklenmek istemiyorum . Eşiniz veya sevgiliniz maddi konuda sıkıntılı dönemde olduğunda nasıl davranıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz :KK43:
Sevgilinize ne gibi birşey demeniz gerekiyor?
Evde onun hakkında her konuşulanı gidip yetiştiriyor musunuz?

İlk buluşmada daha nezih bir yer tercih ederdim muhtemelen. Sonrasında gittiğiniz mekân tarzı yerlere gidelim derdim.

Abinize ise diyecek söz bulamıyorum. Ne olursa olsun bu "beter " diye tabir edilecek bir şey olmamalı.

Sevgiliniz darphane değil ki Merkez Bankası olmasını mı bekliyor anlamadım...

İnsanız , maddi olarak sıkıntıya düştüğünüz zamanlar olabilir, cok normal.
Abinizin ya da ailenizin hiç mi borcu yok ya da hiç mi maddi olarak sıkıntı çekmedi?

Siz ne iş yapıyorsunuz ?

İlk buluşmada ahtapot yemeye olmasa da eli yüzü düzgün güzel bir yere gidilmeli bence. Siz de sonradan hesaba yardım edebilirdiniz o kadar açıktaysa sevgiliniz. Abinin yaptığı da ayrı bir terbiyesizlik. Susup geçmeyip cevap vermelisin

İlk buluşmada ahtapot yemeye olmasa da eli yüzü düzgün güzel bir yere gidilmeli bence. Siz de sonradan hesaba yardım edebilirdiniz o kadar açıktaysa sevgiliniz. Abinin yaptığı da ayrı bir terbiyesizlik. Susup geçmeyip cevap vermelisin
Yani normal bi tatlıcıya gittik lüks bir yer değildi . Kötü hissetmesin diye hesaba karışmadım

nasıl bir yere götürdü bilmiyorum ama lüks mekan takıntısı bi bizim ülkemizde var. Güzel yemekleri olan ferah bir mekan olması yeterli. Sanayicide köfteye götürmemiştir. Abinize gelince abile böyle değil midir küçük kardeşe takılırlar. Benm abim eşimle iyi anlaşır sever de ama ilk tanıştırdığımda eve gelip saatlerce burnuyla alay etmişti kimseyi beğenmez bulduğuna bak diye 😜

Abiniz densizlik etmiş ama bunu sevgilinize söylemek zorunda değilsiniz.
Başka bir kusur(!) bulamamış olmalı ki mekana takılmış. Kendisi en iyi yerlerde yesin ve yedirsin 😒
Böyle takıntılara tahammül edemem.

Abiniz densizlik etmiş ama bunu sevgilinize söylemek zorunda değilsiniz.
Başka bir kusur(!) bulamamış olmalı ki mekana takılmış. Kendisi en iyi yerlerde yesin ve yedirsin 😒
Böyle takıntılara tahammül edemem.
Yani ne konuştunuz falan diyecek de neyse geçiştiririm birkaç cümleyle

nasıl bir yere götürdü bilmiyorum ama lüks mekan takıntısı bi bizim ülkemizde var. Güzel yemekleri olan ferah bir mekan olması yeterli. Sanayicide köfteye götürmemiştir. Abinize gelince abile böyle değil midir küçük kardeşe takılırlar. Benm abim eşimle iyi anlaşır sever de ama ilk tanıştırdığımda eve gelip saatlerce burnuyla alay etmişti kimseyi beğenmez bulduğuna bak diye 😜
Öyle ya ama napyım ailem öyle takılıyor bi şeylere . Alındım tabi o da dalga geçince .

Kendisi bu aralar kira+borç ödemekte birkaç ay öncesi gibi daha rahat değil maddi konuda . O yüzden lüks mekan yerine daha orta halli mekanda buluşalım dedi .Neyse dün buluştuk güzel güzel sohbet ettiler abimle sevgilim . Hesabı sevgilim ödedi onda sıkıntı yok . Akşamında abim anne babama beni eleştiriyordunuz para konusunda ama benden daha beterini bulmuş diye dalga geçti.çok canım sıkıldı sevgilime ne diyeceğimi bilemedim . Kirası var borcu var ona da yüklenmek istemiyorum . Eşiniz veya sevgiliniz maddi konuda sıkıntılı dönemde olduğunda nasıl davranıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz :(
Benden borç istemiyorsa ya da bana yıkılmaya çalışmıyorsa soru yok benim için.ama hesabı falan hep bana kitleme başlayıp, hadi bana yemek ısmarla falan filan ayağına girmeye başlarsa bende film kopuyor.ben zaten 2 o ödüyorsa 1 ben öderim.hatta ortaklaşa da olabilir ama şakayla karışık hadi şunu ısmarla falan filan beni çok itiyor.

Abiniz hangi kusursuz ve mükemmel meslekle iştigal ediyor? Geliri ne kadar? Kız arkadaşının abisini yemeğe götürmesi gerekirse kendi imkanlarıyla nereye götürür?

Back