Canım çok sıkılıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
548
103
Kızlar evde oturmaktan canım çok sıkılıyor öğrenciyim yapacak birşey de bulamıyorum tatil de sürekli dışarı da çıkamıyorum.
Kitap sipariş edeceğim ama mizahi, dusunduren,komik kitapları okumak istiyorum var mı bildiği böyle kitap onerisi?

annemin bir lafı vardır : kalk biraz iş yap geçer. Babam da der ki : sıkı can iyidir çabuk çıkmaz. Bunlar bir yana bir işe gir çalış vakit geçer hem de harçlığını kazanırsın.Kitap öneremeyeceğim mizah kitabı okumuyorum.Yabancı dil kitapları-testleri sipariş et dilini geliştir.

annemin bir lafı vardır : kalk biraz iş yap geçer. Babam da der ki : sıkı can iyidir çabuk çıkmaz. Bunlar bir yana bir işe gir çalış vakit geçer hem de harçlığını kazanırsın.Kitap öneremeyeceğim mizah kitabı okumuyorum.Yabancı dil kitapları-testleri sipariş et dilini geliştir.
İş aradım ama bulamadım maalesef her yer dolu boşta bir yer yok ki.
Bu arada benim de annem öyle der hep ama ev işi yapmak sıkıntımı gecirmiyor

Karikatur kitaplari/albumleri alin
Ben her hafta uykusuz ve leman dergilerini takip ederim. O dergilerin cizerlerinin cikardigi kitaplar var. Uykusuz alin okuyun, sevdiginiz cizerlerin de kitaplarini alin. Eglenceli zaman gecirtir size.

ahah aklıma kalk kız soğan doğra videosu geldi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X