• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım anneler ve adayları 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye hangi konudan utanç verici neden öyle düşünceye kapildiniz bu arada eşiniz test yaptırdı mi
Çekilme işlemi sırasını kastediyorum sonuçta görmek istemediğim bir yeri görüyo olacat çeken kişi evet test verdi eşim ileri hareketliliği 0 combi fertil ve e vitamini kullanıyor oda memlekete gidince tekrar test yaptıracak

Bende öyle kısa süreli birağrı olur mu bilemem o yüzden tercihim anestezili olur umarım da gerek kalmaz ya çok utanç verici bişey bu
Niye utanç verici olsun 😊 bu daha ilk adım. Gebelik doğum sonraki jinekolojik muayene.. böyle şeylerle dolu. Anne olmak hiç kolay değil. Size bana hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim.

Çekilme işlemi sırasını kastediyorum sonuçta görmek istemediğim bir yeri görüyo olacat çeken kişi evet test verdi eşim ileri hareketliliği 0 combi fertil ve e vitamini kullanıyor oda memlekete gidince tekrar test yaptıracak
Haha ben ilk uzandigimda kendi kendime doğum yapmayacam demiştim 😁😁

Ben aşırı akıntım oluyor diye doktora gittim oturdu inceledi kadın doktor 😁😁 smear testi için örnek aldı vsvs

Niye utanç verici olsun 😊 bu daha ilk adım. Gebelik doğum sonraki jinekolojik muayene.. böyle şeylerle dolu. Anne olmak hiç kolay değil. Size bana hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim.
Beni çok geriyo böyle şeyler mecbur kalmadıkça son tercih benim için. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

ekim ayında inşallah doğum yapacağım kalp atışı görüldü kese 4 mm normal mi acaba 7 haftalığım

Back
X