- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Hayırlısı inşallah ben 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 18 aylık evliyim hiç korunmadim bu ayda olmazsa sanırım aşılamaya geçecemYani bakalım hayırlısı zaten ilk denemem üzülmem olmazsada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı inşallah ben 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 18 aylık evliyim hiç korunmadim bu ayda olmazsa sanırım aşılamaya geçecemYani bakalım hayırlısı zaten ilk denemem üzülmem olmazsada
Çok teşekkür ederimMuhtemelen psikolojik.
Mide bulantısı ve baş dönmesi gebeliğin ilerleyen haftalarında başlıyor.
Ancak bata 2 hafta kala bende batma ve kasık ağrısı vardı.
Vücudunuzu dinlemeyin.
Benim bata 4 gün kala test negatifken 1 gün kala pozitif çıktı.
Batı bekleyin
Estf olur mu öyle şey hiç sorun yok
Doğrudur canım bende 14aylık evliyim sadece 2 ay korundum. Doktorumdan çok memunum bu ay olmazsa bidaha klomen ve iğne kullanalım dicem sonra ki ayda hsg çektirip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bende çünkü doğudayım ve bidaha böyle ilgili doktor bulabilir miyim bilmiyorum. 5 ay sonra gidicem burdan çünküHayırlısı inşallah ben 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 18 aylık evliyim hiç korunmadim bu ayda olmazsa sanırım aşılamaya geçecem
Sorun yokYok canım sorun değil
Aşılama bende yaptırdım ancak tutmadi hiç tavsiye etmiyorum hiçbir sorin yok iken tutmadı klomen ve çatlatma iğnesi de.kullandim hsg de çekildim en iyisi tüp bebek bence fikrim tabiDoğrudur canım bende 14aylık evliyim sadece 2 ay korundum. Doktorumdan çok memunum bu ay olmazsa bidaha klomen ve iğne kullanalım dicem sonra ki ayda hsg çektirip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bende çünkü doğudayım ve bidaha böyle ilgili doktor bulabilir miyim bilmiyorum. 5 ay sonra gidicem burdan çünkü![]()
Duruma göre denicem sonra en son tüp bebek düşünürüm. Belki tutar bilemeyiz tutanlar çokAşılama bende yaptırdım ancak tutmadi hiç tavsiye etmiyorum hiçbir sorin yok iken tutmadı klomen ve çatlatma iğnesi de.kullandim hsg de çekildim en iyisi tüp bebek bence fikrim tabi
İnşallah tutar diyeyim hayırlısı olsunDuruma göre denicem sonra en son tüp bebek düşünürüm. Belki tutar bilemeyiz tutanlar çok
Keşke ilk olarak hsg cekilseydin en azından bu problem varsa boşuna klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamış olurdun önce hsg çektirmeni öneririm ben tedaviye başlamadan önce cekilmistim doktor öyle tavsiye etmistiDoğrudur canım bende 14aylık evliyim sadece 2 ay korundum. Doktorumdan çok memunum bu ay olmazsa bidaha klomen ve iğne kullanalım dicem sonra ki ayda hsg çektirip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bende çünkü doğudayım ve bidaha böyle ilgili doktor bulabilir miyim bilmiyorum. 5 ay sonra gidicem burdan çünkü![]()
Doktor şimdilik gerek yok demişti ama en geç 1.5 ay içinde çektiricem olmaszaKeşke ilk olarak hsg cekilseydin en azından bu problem varsa boşuna klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamış olurdun önce hsg çektirmeni öneririm ben tedaviye başlamadan önce cekilmistim doktor öyle tavsiye etmisti
Şöyle düşün Allah korusun inşallah yokturr tabi tüpler kapılı ise veya perde falan varsa bu sefer boşuna klomen iğne kullanmış olursunuzDoktor şimdilik gerek yok demişti ama en geç 1.5 ay içinde çektiricem olmasza
Yapcak bişeyim yok şuan zaten devlet te anestezisiz çekiyolarmış hiç çektirmem öyle bulunduğum yerde özel hastane yok ilçeye gidip geliyorum doktorum çektir derse hemen çektiririm olmadı 1.5 aya memlekete gidicez orda kesin çektiricem belki gerek kalmaz belki açıktır tüpler herşey bi muammaŞöyle düşün Allah korusun inşallah yokturr tabi tüpler kapılı ise veya perde falan varsa bu sefer boşuna klomen iğne kullanmış olursunuz
Anesteziye gerek yok bence adet ağrısı gibi oluyor bende çok korkmuştum ama fazla ağrım olmadı tabi ben özelde cektirmistimYapcak bişeyim yok şuan zaten devlet te anestezisiz çekiyolarmış hiç çektirmem öyle bulunduğum yerde özel hastane yok ilçeye gidip geliyorum doktorum çektir derse hemen çektiririm olmadı 1.5 aya memlekete gidicez orda kesin çektiricem belki gerek kalmaz belki açıktır tüpler herşey bi muamma
Gerek olsada olmasa da anestezili olacak benim tercihimAnesteziye gerek yok bence adet ağrısı gibi oluyor bende çok korkmuştum ama fazla ağrım olmadı tabi ben özelde cektirmistim
Rahimi açtırmaları, aparatlar sinir bozucu. Yoksa işlemin kendisi kolay. işlem yapılırken hissedilen anlık adet ağrısı gibi saniyeler sürmüştü bende.Yapcak bişeyim yok şuan zaten devlet te anestezisiz çekiyolarmış hiç çektirmem öyle bulunduğum yerde özel hastane yok ilçeye gidip geliyorum doktorum çektir derse hemen çektiririm olmadı 1.5 aya memlekete gidicez orda kesin çektiricem belki gerek kalmaz belki açıktır tüpler herşey bi muamma
Bende öyle kısa süreli birağrı olur mu bilemem o yüzden tercihim anestezili olur umarım da gerek kalmaz ya çok utanç verici bişey buRahimi açtırmaları, aparatlar sinir bozucu. Yoksa işlemin kendisi kolay. işlem yapılırken hissedilen anlık adet ağrısı gibi saniyeler sürmüştü bende.
Niye hangi konudan utanç verici neden öyle düşünceye kapildiniz bu arada eşiniz test yaptırdı miBende öyle kısa süreli birağrı olur mu bilemem o yüzden tercihim anestezili olur umarım da gerek kalmaz ya çok utanç verici bişey bu
Tabi ki sizin tercihiniz 5 dk işlem için kaç saat etkisini yaşamayın diye demiştimtimGerek olsada olmasa da anestezili olacak benim tercihimçok korkuyorum çünkü
![]()