• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım anneler ve adayları 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
817
En iyi cevaplar
1
369
33
Bata 11 gün var psikolojik mı yoksa gebelik belirtileri ki bilmiyorum iki gündür mide bulantısı günün her saatinde oluyor , bugün baş dönmesi oldu , iki gündür kasık ağrısı var batma şeklinde bazende zonklama gibi yardım edebilecek birileri var mı 🙏🙏

Bata 11 gün var psikolojik mı yoksa gebelik belirtileri ki bilmiyorum iki gündür mide bulantısı günün her saatinde oluyor , bugün baş dönmesi oldu , iki gündür kasık ağrısı var batma şeklinde bazende zonklama gibi yardım edebilecek birileri var mı 🙏🙏
Psikolojik bence erken gebelik olsa bile şuan belirti olmazdı belki kasik ağrınız yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir

Psikolojiktir bence bata 11 gün kala bu şekilde belirti olması imkansız gibi bişey.

Hayırlısı inşallah canım gunlerini değerlendirdjn mi catlama iğnesinin kaçıncı Günundesin kaç zamandır istiyosunuz
Değerlendirdik canım doktorun dediği günleri. 12. Günündeyim iğnenin doktor adet olmaszan 10nda kan ver dedi

Değerlendirdik canım doktorun dediği günleri. 12. Günündeyim iğnenin doktor adet olmaszan 10nda kan ver dedi
Bat ne zaman sizin genellikle iğnenin 14.gununde test yapiliyor

Muhtemelen psikolojik.
Mide bulantısı ve baş dönmesi gebeliğin ilerleyen haftalarında başlıyor.
Ancak bata 2 hafta kala bende batma ve kasık ağrısı vardı.
Vücudunuzu dinlemeyin.
Benim bata 4 gün kala test negatifken 1 gün kala pozitif çıktı.
Batı bekleyin

Back
X