Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik bence erken gebelik olsa bile şuan belirti olmazdı belki kasik ağrınız yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilirBata 11 gün var psikolojik mı yoksa gebelik belirtileri ki bilmiyorum iki gündür mide bulantısı günün her saatinde oluyor , bugün baş dönmesi oldu , iki gündür kasık ağrısı var batma şeklinde bazende zonklama gibi yardım edebilecek birileri var mı![]()
Çok teşekkür ederim bilgi içinPsikolojik bence erken gebelik olsa bile şuan belirti olmazdı belki kasik ağrınız yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir
Psikolojiktir bence bata 11 gün kala bu şekilde belirti olması imkansız gibi bişey.Bata 11 gün var psikolojik mı yoksa gebelik belirtileri ki bilmiyorum iki gündür mide bulantısı günün her saatinde oluyor , bugün baş dönmesi oldu , iki gündür kasık ağrısı var batma şeklinde bazende zonklama gibi yardım edebilecek birileri var mı![]()
Benimde bat yarın bakalım hayırlısıPsikolojiktir bence bata 11 gün kala bu şekilde belirti olması imkansız gibi bişey.
TeşekkürlerPsikolojiktir bence bata 11 gün kala bu şekilde belirti olması imkansız gibi bişey.
Herkesin bünyesi farklı tabi ama şuan döllenmiş olsa bile tutunma doneminde çok çok erkenÇok teşekkür ederim bilgi için
Hayırlısı olsunBenimde bat yarın bakalım hayırlısı
Benimde salı günü hadi inşallah bu sefer tutmuşturBenimde bat yarın bakalım hayırlısı
Herkesin bünyesi farklı tabi ama şuan döllenmiş olsa bile tutunma doneminde çok çok erken
İnşallah bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandımBenimde salı günü hadi inşallah bu sefer tutmuştur
Hayırlısı inşallah canım gunlerini değerlendirdjn mi catlama iğnesinin kaçıncı Günundesin kaç zamandır istiyosunuzİnşallah bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Değerlendirdik canım doktorun dediği günleri. 12. Günündeyim iğnenin doktor adet olmaszan 10nda kan ver dediHayırlısı inşallah canım gunlerini değerlendirdjn mi catlama iğnesinin kaçıncı Günundesin kaç zamandır istiyosunuz
Bat ne zaman sizin genellikle iğnenin 14.gununde test yapiliyorDeğerlendirdik canım doktorun dediği günleri. 12. Günündeyim iğnenin doktor adet olmaszan 10nda kan ver dedi
Kusura bakma yaa kafam karıştı konu sahibinin konusuylaDeğerlendirdik canım doktorun dediği günleri. 12. Günündeyim iğnenin doktor adet olmaszan 10nda kan ver dedi
Yok canım sorun değilKusura bakma yaa kafam karıştı konu sahibinin konusuyla![]()
Üzülme canım olumlu düşün ki çoğunda belirti olmuyor bile 2. Aya girince belirtiler başlıyorBat yarın 10nda iğnenin 14. Günü oluyo işte ama hiç belirtim yok![]()
Muhtemelen psikolojik.Bata 11 gün var psikolojik mı yoksa gebelik belirtileri ki bilmiyorum iki gündür mide bulantısı günün her saatinde oluyor , bugün baş dönmesi oldu , iki gündür kasık ağrısı var batma şeklinde bazende zonklama gibi yardım edebilecek birileri var mı![]()
Yani bakalım hayırlısı zaten ilk denemem üzülmem olmazsadaÜzülme canım olumlu düşün ki çoğunda belirti olmuyor bile 2. Aya girince belirtiler başlıyor