Canım Ailem - Atv

o kadar da deği melihanın adanalı olduğunu biliyorum tabii:)) ama samimi bilmiyodum.. ilk bölümlerini izleyemedim dizinin bide kızımdan dolayı yarım yamalak izleyebiliyorum zaten:)

Mertcan cok tatli Allahim =(
Lambasini dilosa birakmazmis.. yerim onu ben ya nasil tatli öylee cok üzüldü lamba dilosa gidince

ayy evet yaa bende aynı şeyi söyledim diziyi izlerken çok tatlı çocuk Allah annesine babasına bağışlasın.. nasıl mahsunlaştı öle yavrum benim yaa insanın öpüp koklayası geliyo...

haliminde kamera taktırması çok komik aliyi izliyor kameradan cabbar ağaya çok üzülüyorum şehnazda uyuzluğa devam nasılda yerleşti eve yüzsülüğünde bu kadarı olamaz

Ya şu arabası bozulan kız ceylanmıdır nedir ne uyuz bişey ya hele o gülmesi öyle itici ki Ali ye asılıyor resmen..:eek:klava:

Bu hafta son yarım saatini seyrettim..Samime sinir oluyorum..Tamam kızınsa kızın aç mahkeme al çocuğunu yanına ne diye kadının evinde kalmasına izin veriyosun bak sonunda yeğenlerindende oldun:eek:klava:

Bu hafta son yarım saatini seyrettim..Samime sinir oluyorum..Tamam kızınsa kızın aç mahkeme al çocuğunu yanına ne diye kadının evinde kalmasına izin veriyosun bak sonunda yeğenlerindende oldun:eek:klava:
evet yaa kızıysaa alsın yanına ya da ansının yanında görsün!:sm_confused:kadın niye orda kalıyoo ki gerçekten!!

Niye kalcak yılışık kadının teki..:eek:klava:

Samim de bi şey demiyo ki:mymeka:

Diziden soğuttular ya bi de aziz mi ne o çıktı ne bu herkes birbiriyle rekabet halindeakannehir

Diziden soğuttular ya bi de aziz mi ne o çıktı ne bu herkes birbiriyle rekabet halindeakannehir
brezilya dizilerine döndüüü vallaaa!!kafamçokkarıştı
biraz daha komedii olsun halimle feridede olmasa gülemeyecezzz!!!:1no2:
azizde valla bi yapışık belli!:dilcikar:
şehnazla ikisi yakışır aslında biri ara bulsa!!!

Samim Şehnazı Meliha Azizi postalasın..

ıkisi evlensin..

Evlenincede güzel konular bulunabilir nolcak ki ya sıktılar artık:mymeka:

ceylan arabayı çaldı tamirhaneden şaşırdım doğrusu çalan kadındı o yani azize gelince melihaya aşıkmış eskiden mektup yollarmış halimle halim küçük anlamazmış samim mektupları ele geçirir meliha görmeden okur yırtarmış çok kötü bir durum aslında haksızlık meliha azizin aşkını hiç bilmiyor aziz melihanın aşkından evlenmemiş hiç halimin nişanlısıda çok uyuzlaştı ayrılsalar çok güzel olacak tur şirketine iki milyar ödeyecekmiş dört milyar aldı halime söylemedi kıyafet falan alacakmış aslında halimden istese alışveriş için diye halim çok iyi niyetli birisi verir oyun yapmaya ne gerek var birde çıkarcı biri hep lüks peşinde kendine zengin koca arayan bir tip işte ayrılsalarda halimle feride evlenseler seyhanla alinin durumu kritik koskoca adam tuhaf davranıyor tamiraneden kaçmalar falan ceylan gelecek diye acaba alide ceylandan etkilendimi nasılsa seyhanla nikahı kıydı elde ettiya ilgisi azalmışta olabilir birde ali maceracı bir ruha sahip

Dizi yeni sezona başlamadan fragmanlarda boşanıyodu Aliyle Seyhan Ceylan sebep olacak heralde yoksa niye girsin diziye

Şehnazla Melihanın Samim için yanıp tutuşmasına hayret ediyorum bide yani Samim efendinin ölee ölüp bitecek bi tipi yok bi koca göbeği var ama ona mı hasta oluyolar bilemedim kaydirigubbakcemile3

sevgililerine,kocalarına sahip çıkamıyorlar of ya sinir olmaya başladım iyi yapıyorlar erkekler şunlara baksanıza ama feride bi şehnaz karısından tırstı kabuğuna çekildi,çocuk onunsa onun ne olmuş,seyhanda aşkının arkasında olmadı ee tabi erkekleride boş bırakacak halleri yok kadınların

stalthz arkadaşım samim şimdi göbekli çocukluktan beri aşıklarmış birbirlerine şimdi yaş geçiyor halile göbek olabilir gençken göbiş yoktur birde nişan resimleri vardı samimle melihanın bir daha gösterirlerse dikkatli bak o zaman samim nasılmış cabbar dedeyi çok seviyorum ya koca yanağa dedelik yapıyorya kendi dedemi hatırlıyorum izledikçe

Hakikaten bu dizi de sıktı..:1rolleyes:
Feride olmasa hiiiç çekilmez..a.s
Halim e de bayılıyorum..Ne iyi niyetli çocuk o yaaaa..
Babamın bi kızı daha olsa da ,Halime versem..
:roflol::roflol:

X