Canım Ailem - Atv

ali, ceylana sonunda evli olduğunu söyledi... oh olduu ne güzel böyle kızlara erkekler hep bunu yapsa keşke.. garibim seyhanda inanmadı haklı bende olsam inanmazdım :KK43: ayrılık var galiba :KK43:(((

Feride Kenan'a dönmesin ya cok gıcık ..onun yerine başka biri girsin diziye :nazar:

kızlar birisi cevaplarsa sevinirim.coktandır izlemiyordum.bu kenana ne oldu çıktı diziden neden ayrıldılar ferideyle?gerci çokta iyi olmuş halimle cok daha iyi yakışıyorlar....

kızlar birisi cevaplarsa sevinirim.coktandır izlemiyordum.bu kenana ne oldu çıktı diziden neden ayrıldılar ferideyle?gerci çokta iyi olmuş halimle cok daha iyi yakışıyorlar....

bende tam bilmiyorum ama
kenanın annesi ferideye oyun yapmış
ayrılmışlar.
halim de ferideye karşı birşeler hissediyor galiba.

Kenan annesini tercih etti..Feride ya ben ya annen demişti..

Diziden ayrılmış kenan ondan heralde böyle bi şey yaptılar..

Yok canım pek bi şey olmadı Ali boşancağını söyledi Samime..Orda bitti...

feride dizinin güzin ablası oldu herkese akıl veriyo da bi kendini düzeltemedi
evet yaa tam güzin abla oldu ama biraz da kendini düşünse iyi olacak!:a015:
patlayacak en sonunda bir yerde ama hadi bakalım!CADIARZU
ali'de düzgün düzgün evlenmedi seyhanla adam gibi ev ocak kurmadı şimdi sen bana güvenmiyosunn diyoo!güvenmez tabii doğruyu söylemezsenn çocukk oyunu gibi de boşanacam diyoo boşannn ullleeennn!!!:dilcikar:

aliyede sinir oldum seyhanı sıkıştırıp duruyor evliyiz ayrı yaşıyoruz diye madem beraber yaşamak istiyosun al çukulatanı çiçeğini git iste babasından kızı nikah olayınıda sonra açıklarsın artık acaip bir durum yani ceylandanda hoşlandı aslında daha serbet davranması hoşuna gitti seyhan ailesine bağlı bir bahanesi olmadan dışarıya çıkamayan biri ceylan kafasına göre takılıyor haliyle tam ali gibi ferideyede sinir oluyorum halimle uyuz kızın arasını yapmaya çalışıyor birde melihayı değiştireceğim dedi bende değişecek sandım aynı kıyafetler aynı saç bari saçına fön çekselerdi bir toka küpe tamam melihanın saçları düzleşmeli bence yada tek renk olmalı

aliyede sinir oldum seyhanı sıkıştırıp duruyor evliyiz ayrı yaşıyoruz diye madem beraber yaşamak istiyosun al çukulatanı çiçeğini git iste babasından kızı nikah olayınıda sonra açıklarsın artık acaip bir durum yani ceylandanda hoşlandı aslında daha serbet davranması hoşuna gitti seyhan ailesine bağlı bir bahanesi olmadan dışarıya çıkamayan biri ceylan kafasına göre takılıyor haliyle tam ali gibi ferideyede sinir oluyorum halimle uyuz kızın arasını yapmaya çalışıyor birde melihayı değiştireceğim dedi bende değişecek sandım aynı kıyafetler aynı saç bari saçına fön çekselerdi bir toka küpe tamam melihanın saçları düzleşmeli bence yada tek renk olmalı
kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5ama melihanın yaşı rolüne göre biraz küçük kaldığı için o şekilde saç ve de makyaj kullanıyorlar sanırım yine de daha farklı birşeyler yapabilirlerdi!a.s

Melihanın saçını düzleştirirlerse yaşı iyice çıkar ortaya Samimin kızı gibi durur..kaydirigubbakcemile3

X