- 19 Mayıs 2007
- 2.411
- 4
- Konu Sahibi mucizem5322
of maç yüzünden sonunu izleyemedim melihanın babasına çok üzüldüm çok hevesliydi neler oldu acaba en sonunda tekrarlarından izleyecem artık hafta sonu denk gelirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz ben görmedim soru sorduğunuu!!!:sm_confused:derin bi soru sordum görmemezlikten geldin kuzum,diyorumki seyhan kadar güzelmisin gerçi güzelsinki enişte bırakmadı,göndermedi geri samsuna seni
yanii evlense zaten evlenirdi daha öncelerii samim şehnazla!!a.sMelihaya da sinir oldum niye bırakıyosunki samimi kızı varsa var yani..Şimdi sanki o kadınla evlencek mi samim
bence tam tencere kapaklarrr!!!!a.sferide ve samimin bearaber olacağını taaa şu konunun başlarında demiştim de topa tutulmuştum mafoldumben ben çok şekerler opuyorumnanaktan
feride ve samimin bearaber olacağını taaa şu konunun başlarında demiştim de topa tutulmuştum mafoldumben ben çok şekerler opuyorumnanaktan
bence tam tencere kapaklarrr!!!!a.s
Zuhahah Halim demek istedin heralde opuyorumnanaktan
Haftaya ne olacakmış ya bende izleyemedim fragmanı verdiler mi
ayy evett benim de içim gitti orda ferideye yaa!!!:teselli:en çok yakışan çift halimle feride bence huyu huyuna halim ferideye kolyeyi verdiğinde ferideye çok üzüldüm ben alışık değilim dediya hediyelerimi bile kendim alırım demişti kenan değerini bilmedi dolandırdı ferideyi bıraktı hatta kokoş terliklerini bile feride kendi almıştı kıyamamıştı paraya kenan kaybedende kendi oldu feride çok güzel bir eş olacak halime
en çok yakışan çift halimle feride bence huyu huyuna halim ferideye kolyeyi verdiğinde ferideye çok üzüldüm ben alışık değilim dediya hediyelerimi bile kendim alırım demişti kenan değerini bilmedi dolandırdı ferideyi bıraktı hatta kokoş terliklerini bile feride kendi almıştı kıyamamıştı paraya kenan kaybedende kendi oldu feride çok güzel bir eş olacak halime
evet çok etkilendi kolyeyi alıncada sevindi ama halimde bir alem nişanlısınada aynı kolyeden almış ferideyide götürdü birde hediyeyi görünce feride kolyesini sakladı halimle nişanlısı ayrılsalar hiç mutlu değiller beraberken herşeyleri farklı halimle feridenin huyları benziyor ama nişanlısının zevkleri hobileri farklı mutlu olamazlar feride,halim evlensinlerrrrrrçok güzel kokoş kokoş yaşarlar feride kokoş terliklerini sabahlıklarını giyer yakışırda ferideye kokoşlukben bu hafta tam olarak seyredemedim ama bi ara gördüm arabada eline dokununca etkilendi galiba feride
samim azizi nerden tanıyo ben o kısmı kaçırmışım