Canım Ailem - Atv

izlediğim en güzel dizilerden bir tanesi hepsi çok sıcaklar o yüzdende dizi değilmişde sanki gerçekmiş hissi uynadıyorlar hepsi çoook tatlılar yaa özelliklede 3 kız kardeşopuyorumnanaktan

söylerimmm canımm!!a.s
halimde feride de süperr gerçekten!!

birde feridelerin babası olan oyuncuyu çok beğeniyorum ikinci bahardan beri oynadığı dizilerden biliyorum çok güzel rol yapıyor herzaman dizilerde görmek istediğim bir oyuncu onu izledikçe dedelerimi hatırlıyorum çok tonton kızması bile güzel onada selam ellerinden öperim birde yiğitin kız arkadaşı daha iyidi nurcan çok iyi değil yiğit ona aşık olacak gibi ama ona göre bir kız değil nurcan ferideyle halim birbirleriyle ilgilenseler artık sevgili olsalar sonrada evlenseler ne güzel olur melihada vazgeçmese evlense iyi olur seyhanla aliyede yazık oldu en sonunda beraber olamayınca boşanacaklar severek ayrılacaklar gibi

birde feridelerin babası olan oyuncuyu çok beğeniyorum ikinci bahardan beri oynadığı dizilerden biliyorum çok güzel rol yapıyor herzaman dizilerde görmek istediğim bir oyuncu onu izledikçe dedelerimi hatırlıyorum çok tonton kızması bile güzel onada selam ellerinden öperim birde yiğitin kız arkadaşı daha iyidi nurcan çok iyi değil yiğit ona aşık olacak gibi ama ona göre bir kız değil nurcan ferideyle halim birbirleriyle ilgilenseler artık sevgili olsalar sonrada evlenseler ne güzel olur melihada vazgeçmese evlense iyi olur seyhanla aliyede yazık oldu en sonunda beraber olamayınca boşanacaklar severek ayrılacaklar gibi

feride nete girince halimin verdiği tepki nasıldı ya bayıldım o sahneye zemuszemus

evettt hepsine katılıyorumm!!!a.s
ben de onaa memik emmi diyorumm yabancı damattan berii!:1hug:
ben de çok tanışmakk isterim tanımıyorumm ama kuzenime iletebilirsemm selamlarınızıı söylerim!dizideki oyuncularrın hepsi birbirinden iyiler!!:hooray:
geçen bölüm izleyemedim :1no2:netten bi bakayımm neler olmuş???

Canım yaa Feride Halim'e aşık oluyoo opuyorumnanaktan Başlarda ikisini bir arada düşünmek saçmaydı ama inş ikisi arasında bişeyler olur.Zaten Kenan gittiğine göre Sevin'le Halim anlaşamadığına göre :KK70: Feride çoooook tatlı opuyorumnanaktan

ya ama ben artık bi düğün görmek istiyorum,şu evden gelinlikli bir kız çıksın artık ya

derin aklıma gelmişken sorayım,sende seyhan kadar güzelmisin

ya kızlar feride halime aşık oldu ya... hiç hoş olmadı ... halimde hala aklı gönlü seyhan da ne kadar saklasa da çok belli ediyor gibi geldi bana...

bence halim'DE ferideye aşık olacak!a.s
aklı seyhan'da değil bence sadece reddedilmeyi ve de terk edilmeyi yediremedi!
düğün günü terk edildi adamm!!!:teselli:

halimle feride birbirini seveiyolarda anlayamıyolar bence olursalarda çok süper olur hiçte yalnış olmaz aldatma yok seyhan zaten halime hiç yakın davranmadı yakınlaşmadı hiç hep kaçıyordu uzak duruyordu sevmiyordu halimi aliyi görüncede hemen vazgeçti sevseydi birakmazdı o şehnazada gıcık oluyorum birde pencereden el sallamadığı kalmıştı bu kadar yüzsüzlük olmaz sevmeyen birine bu kadar yaklaşılmaz ne biçim anne ç ocuğu sen benim babammısın diyor samime çocuğunu seven anne çocuğu babasının kim olduğunu bilmiyor çok saçma bence başka birisi babası samime aşık olduğu için masus yapıyor ilerleyen bölümlerde gerçek babası çıkar bence melihaya yazık oldu yıllarca beklemiş yazık o şehnaza çok taviz veriyor biraz dişli olsa şehnaz hiçbişey yapamazdı bence

Son düzenleme:
bencede akşam gıcık oldum bide pencereden bakıp başıyla selam veriyo melihanın yerinde olsam samimi bırakmazdım şehnazda avcunu yalasın halim zaten her ne yapıyosa feridede gelsin diyo ya nişanlısıda bozuluyo bu duruma

Off evet baykuş gibi pencereye tünemiş sırıtıyodu bide :KK70: Meliha salak ya çocuk var diye şimdi Şehnaz'la evlenmesi mi gerekir.Uzatacaklar ya senaryoyu işte başka bişey bulamadılar.Ali çok bencil hem kızı haberi olmadan nikah masasına oturtuyo sonrada ailesine söyleyemiyo diye trip yapıyo -tatlicadiarzu-

şehnaz gerçekten çok yüzsüz ve de bencill!:mymeka:
alcann elleee yollacann bi güzell!!:eek:klava:
pesss dedirtiyooo!!akannehir
ben de ali'ye kıl oldumm!:mymeka:
seyhan'ı sıkıştırmasıı ve de tamircilikk ayağıyla kızla cilveleşmesii kıll etti beni!!:kızgın:
zaten çok usulsüzce evlendilerr bir de söyle diye sıkıştırıyoo!!
sıkıştıracağınaa öncee biraz usull adap öğrenseydi daha iyii olurduu kazmaa!!!:dilcikar:

derin bi soru sordum görmemezlikten geldin kuzum,diyorumki seyhan kadar güzelmisin gerçi güzelsinki enişte bırakmadı,göndermedi geri samsuna seni :KK70:

X