- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi mucizem5322
söylerimmm canımm!!a.sderin55 nerden tanıyorsun sen seyhanı bizden selam söyle özellikle ferideyle halime
halimde feride de süperr gerçekten!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylerimmm canımm!!a.sderin55 nerden tanıyorsun sen seyhanı bizden selam söyle özellikle ferideyle halime
Furkan'la Eda nası bi çift ya sırnaşık şey
katılıyorumm furkannn çokkk şekerrr!!!Furkan çok tatlı ya bayılıyorum o çocuğa ben..Ama Eda için aynı şeyi söyliyemiycem soğuk geliyo bana:1no2:
söylerimmm canımm!!a.s
halimde feride de süperr gerçekten!!
birde feridelerin babası olan oyuncuyu çok beğeniyorum ikinci bahardan beri oynadığı dizilerden biliyorum çok güzel rol yapıyor herzaman dizilerde görmek istediğim bir oyuncu onu izledikçe dedelerimi hatırlıyorum çok tonton kızması bile güzel onada selam ellerinden öperim birde yiğitin kız arkadaşı daha iyidi nurcan çok iyi değil yiğit ona aşık olacak gibi ama ona göre bir kız değil nurcan ferideyle halim birbirleriyle ilgilenseler artık sevgili olsalar sonrada evlenseler ne güzel olur melihada vazgeçmese evlense iyi olur seyhanla aliyede yazık oldu en sonunda beraber olamayınca boşanacaklar severek ayrılacaklar gibi
evet ya çok komikti bence buluşmasına oda gidecek feridenin çok güzel anlaşıyolar halimle ferideferide nete girince halimin verdiği tepki nasıldı ya bayıldım o sahneye zemuszemus
evettt hepsine katılıyorumm!!!a.sbirde feridelerin babası olan oyuncuyu çok beğeniyorum ikinci bahardan beri oynadığı dizilerden biliyorum çok güzel rol yapıyor herzaman dizilerde görmek istediğim bir oyuncu onu izledikçe dedelerimi hatırlıyorum çok tonton kızması bile güzel onada selam ellerinden öperim birde yiğitin kız arkadaşı daha iyidi nurcan çok iyi değil yiğit ona aşık olacak gibi ama ona göre bir kız değil nurcan ferideyle halim birbirleriyle ilgilenseler artık sevgili olsalar sonrada evlenseler ne güzel olur melihada vazgeçmese evlense iyi olur seyhanla aliyede yazık oldu en sonunda beraber olamayınca boşanacaklar severek ayrılacaklar gibi