Canım Ailem - Atv

izlemiyordum ama reklam arası sonuna denk geldim..

tipik türk dizisi sonlaması..bir kaç gelin ve damat aynı anda masaya oturup mutlu sona ulaşırlar

son yıllarda izlerken keyiflendiğim aynı anda hem gülüp hem ağladığımı bildiğim

dizi dünde ağlama gülme karışımı şeklinde bitti ama güzeldi:asigim: ...ancak bu şekilde

bitirebilirlerdi öyle de oldu mutlu son...

sezen aksu olayı çok komikdi gene halim ve cumali yaptı yapacağını...

gülendam ve furkana da bayılıyorum zaten ikiside renk kattı diziye...

bu oyuncuların hepsini görmek istiyorum tekrar...onları izlemek büyük bir keyifdi.

izlemiyordum ama reklam arası sonuna denk geldim..

tipik türk dizisi sonlaması..bir kaç gelin ve damat aynı anda masaya oturup mutlu sona ulaşırlar

en azından tipik türk dizisi tadında mutlu sonla bitti...canım ailem izleyicisi bunu bekliyordu zaten bitecekse böyle bitmeliydi.
diğer diziler gibi türk aile yapısını yerlebir edip bitmedi...ya da sırf olmuş olsun diye
entirikalarla uzatılmadı..

ben ağladım hemde ne ağlamak,gözlerim şişti..zaten duygusaldım bugünlerde..
edanın sahnelerinde doğum sahnesinde çok ağladım

Ben izleyemedim dün akşam ama mutlu sonla bitmesi çok güzel olmuş Keşke bitmeseydi evlendikten sonra ki hallerini de görebilseydik

Poffff... benim için ayrıca çok özel bir diziydi, çok anım var bu dizide.. üzüldüm bitmesine, ayrıca gözlerim çıktı ağlamaktan... azıcık da ağlayasaım varmış galiba... özleyeceğim valla.

ayy o neydi cok duygulandim ya cok güzeldi..
o kadar sicak bir diziydi ki cok üuüldüm bitmesine ama hersey gibi bununda sonu var ne yapacaksin

Keşke hiç bitmeseydibenneyaptımki Tv de en severek izlediğim diziydi.Samimi,doğal,komik,hüzünlü ama aile dizisiydi.Neden bitirdiler acaba?Keşke evlilikten sonraki hayatlarını da görebilseydik.Hani İkinci Bahar dizisinin sonunda daha sonra ne olduklarını göstermişlerdi ya!Meliha nasıl gelin olmuştu ama?İnşallah hep böyle güzel diziler olur hayatımızda:)

X