Canım Ailem - Atv

şehnazı diziden atalım kızınıda alsın gitsin kadın 404 gibi yapıştı kaldı dilara samimin kızıda değildir o raporları falan değiştirmiştir kesin ondan herşey beklenir:tomato:
halimde ferideyi alsın yaa çok yakışıyorlar ikiside çok iyi bence çok mutlu olurlarzemuszemus

Bende şehnazdan şüpheleniyorum o rapor kesin sahte..kaydirigubbakcemile5

dimi yaa vicdansız kadın bu ne biçim anne yaa hırsları yüzüne küçücük bır çocuğun duygularıyla oynuyor kalpsizzzzzzzzzzzz:mymeka:

Aynen buzdevri ya bende soğudum..Bi de geniş aile ile aynı saatte valla o yüzden geniş aileyi tercih ediyorum..

ben halen seyredıyorum ama bıraz daha böyle devam ederse bende bırakıcam galiba sıkmaya başladılar artık:eek:lmaz:

Niye gereksiz yere oyuncu giriyo diziye anlamıyorum sanki Samim evlenebilecek gibi Melihayla bide Aziz karışıyo araya

Niye gereksiz yere oyuncu giriyo diziye anlamıyorum sanki Samim evlenebilecek gibi Melihayla bide Aziz karışıyo araya
şartlar eşitlensin diye ilahi adalet hesabı!CADIARZU
şehnaz var ya samimim birde melihaya lazımma.s eee melihayı da hayatı boyunca tek samim mi gördü???

bakalım buğün neler olacak.
nekadar güzel sakin bir dizi ya
entrıka çok az
heyecan çok az

yaprak dökümü gibi aşkı mennu gibi küçük kadınlar
gibi yüregim agzımda izlemiyomm

Bugün Samim'e çok üzüldüm ya hele Mertcan'a çikolata götürdü Dilara gördü orda sonra Samim çıkarken gözleri doluydu bi acayip oldum valla gerçek gibi üzüldüm :teselli:

Bugün Samim'e çok üzüldüm ya hele Mertcan'a çikolata götürdü Dilara gördü orda sonra Samim çıkarken gözleri doluydu bi acayip oldum valla gerçek gibi üzüldüm :teselli:
ben de çok üzüldüm o sahnede!:a015:
samim kimseyi kırmayayım derken işler karışıyor!
yazık kızının da kırılmasını istemiyor!
hele sonunda dayılarının peşlerinden gelmeleri de çok hoştu yaa!a.s
Allah kimseyi kimsesiz yapmasın!
nereye sığınacaklarını şaşırdı çocuklar!

ben de çok üzüldüm o sahnede!:a015:
samim kimseyi kırmayayım derken işler karışıyor!
yazık kızının da kırılmasını istemiyor!
hele sonunda dayılarının peşlerinden gelmeleri de çok hoştu yaa!a.s
Allah kimseyi kimsesiz yapmasın!
nereye sığınacaklarını şaşırdı çocuklar!

amin derincim amin kimsesizlık çok zor gercekten allah kımsenın basına vermesın.bende en çok feride aglıyordu yaa ona üzüldüm oyyy kıyamam ben ona şu fazlalıkları diziden temizleyelım biz yaa başta şehnazla sevini ama:tomato:

amin derincim amin kimsesizlık çok zor gercekten allah kımsenın basına vermesın.bende en çok feride aglıyordu yaa ona üzüldüm oyyy kıyamam ben ona şu fazlalıkları diziden temizleyelım biz yaa başta şehnazla sevini ama:tomato:
evet ya o sevinde ayrı bir yüzsüz çıktıı haa!:mymeka:
adamdan fazla para almış nolcak diyoo yaa!!
feride garibim benim kolyeyide yuttu kız görmesin diye!kaydirigubbakcemile3

ayyy feride çok komık zaten yaaakaydirigubbakcemile3multı vıtamın o derincim kolye degıl yerimseniben

ayyy feride çok komık zaten yaaakaydirigubbakcemile3multı vıtamın o derincim kolye degıl yerimseniben
:roflol:alem kız valla!
adanadan gelen tombikk nasıl ama bu daha güzel yanlış kardeşle evlenmeye kalkmış halim diyo ya!kaydirigubbakcemile3

cumalide cok komik=)

Seyhana yazik ama ya.. nasil agliyordu öyle..

Son düzenleme:
X