Canım Ailem - Atv

aynen ya, ama ben dizide hem halime hem de perikızına acıdığım için ve karakter olarak da çok yakıştıkları için fisfisfis

aynen ya, ama ben dizide hem halime hem de perikızına acıdığım için ve karakter olarak da çok yakıştıkları için fisfisfis

evet halim ve peri kızı biraz aynı kaderi paylaşıyorlara.s birbirlerinin dilinden de anlıyorlar :1rolleyes:tabi ki kötü bir durum kardeşinin eski nişanlısına aşık olmak ama dünya garip işte büyük konuşmamak lazım hiçbir zaman!...:1no2:

Ben de Halim le Ferideyi yakıştırıyorum ama işte içerik olarak olmuyo...Ex eniştesi...
Türk aile yapısına aykırı bi durum .....
Seyhan da Aliyle görecek gününü,öööle herşey laylaylom değil.
Şimdi akılları 5 karış havada ama...

nolcak bu samimin tefeci olayı yaaa!:a015:kadında parayı borç vereyim demiyo illaki ortak olacak otele!Allahım ne diye yapışıyor ki istenmediği yere!:sm_confused:
hele dün feridenin kaynanası tam bombaydı:1shok: insanın iki tane çakası geliyo kadına sinir basıyo izlerken!...

Meliha çok sinirlenecek yine kadının ortak olduğunu duyunca..klava: Melihaya hiç kıyamıyorum ya..:1hug:

Bu arada haftaya sezon finaliymiş..:çok üzgünüm:

uyuz karı nolcek.klava:
illede ortaklık karşılığı parayı veririm demeye getirdi.
samoş samoş demeyi biliyon zilli ortak olmadan versene parayı yine borç olarak.:mymeka:
dediği oldu. anam meloş çıldıracak ama samim napsın demi. mafoldumben

işte bazı insanlar sadece çıkarlarını gözeterek yaşıyorlarrr napcan kadın zilli iştezemuszemus ama inşallah çocuğun ciddi birşeyi yoktur!...a.s

kızlarya ben birşeyi merak ediyorum meliha nın kilosu gerçekmi
sizce
elbiselerinde bir göbek çıkıyor
ama normal durmuyor
siz nedüşünüyorsunuz.

kızlarya ben birşeyi merak ediyorum meliha nın kilosu gerçekmi
sizce
elbiselerinde bir göbek çıkıyor
ama normal durmuyor
siz nedüşünüyorsunuz.

sezon finalı olmadımı daha ya,yaz geldi benim işler arttı geç çıkıyorum izleyemiyorum ((((

kilosu gerçek sanırım ama gerçekte olduğundan çok daha küçük duruyormuşa.s 79 doğumluymuş makyajla,kıyafetle büyük gösteriyorlar özellikle!...:1rolleyes:
sanırım bu önümüzdeki hafta finali!...:sm_confused:

Ben çok seviyorum Melihayı ya..Bi insan rolüne bu kadar mı çok yakışır...Yüksel Aytuğ'da yeni bi yıldız kazandık diyodu onun için...

:tomato:uyuz karı söyledi dayanamadı ortak olduğunu iyilikten maraz doğarmış zaten!...:mymeka:

çok üzücü bir finaldi bu ya :gitme:

ben feridenin üzülmesine sevindim vallaa.s çünkü ilerde daha çok üzülecekti! kadını duydu ya ohh dedim kurtuldukaydirigubbakcemile5!manyak karı ve oğluyla uğraş dur ondan sonra!...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…