- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi mucizem5322
Bende böyle bir aşk yaşansın istemiyorum.
Ayy kız kardeşim olsa onun bırak nişanlısı olmasını eski sevgilisiyle bile böyle bir yola çıkmam. gebersemde aşkından olmaz yani.
yakışı kalmıyo yaa.feride o erkek güzeliyle yapamaz.
ay insan bile bile lades dermi yaa.
anam hele o kaynanaya ne demeli.düşmanıma vermesin derlerya hani o cinsten yani.
ben olsam halimi secerdim, cok temiz biri, delikanli tam...ama ali denen baskasinin nisanlisini ayartti neden cunku daha once sevgilisini baskasiyla evde yakalamisti, belki de bunun intikamini aliyo simdi...
seyhan kafasını taslara vurur ilerde cunku halim cok mutlu olacak, ali ise psikolojik sorunlar yasiycak
aynen ya, ama ben dizide hem halime hem de perikızına acıdığım için ve karakter olarak da çok yakıştıkları için fisfisfis
Meliha çok sinirlenecek yine kadının ortak olduğunu duyunca..klava: Melihaya hiç kıyamıyorum ya..:1hug:
Bu arada haftaya sezon finaliymiş..:çok üzgünüm:
sanırım o kadının çocuğu hasta :çok üzgünüm:
kızlarya ben birşeyi merak ediyorum meliha nın kilosu gerçekmi
sizce
elbiselerinde bir göbek çıkıyor
ama normal durmuyor
siz nedüşünüyorsunuz.
kızlarya ben birşeyi merak ediyorum meliha nın kilosu gerçekmi
sizce
elbiselerinde bir göbek çıkıyor
ama normal durmuyor
siz nedüşünüyorsunuz.
sezon finalı olmadımı daha ya,yaz geldi benim işler arttı geç çıkıyorum izleyemiyorum((((
Ben çok seviyorum Melihayı ya..Bi insan rolüne bu kadar mı çok yakışır...Yüksel Aytuğ'da yeni bi yıldız kazandık diyodu onun için...
çok üzücü bir finaldi bu ya :gitme:
:tomato:uyuz karı söyledi dayanamadı ortak olduğunuiyilikten maraz doğarmış zaten!...:mymeka: