- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- Konu Sahibi mucizem5322
Akıllı kadın bence anladı Samimle aralarında bi şey olduğunu ondan konuşturmuyo...Laf sokuyo ha bire..Arkadaş falan diye..Bende sevmiyorum o kadını..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marmarisli arkadas ne piskin öyle yaa.. iki laf ettirmedi melihama.. catlak kadin. Akilli kadin biliyor nasil davranacagini iste.. hic sevmiyorum onu
Akıllı kadın bence anladı Samimle aralarında bi şey olduğunu ondan konuşturmuyo...Laf sokuyo ha bire..Arkadaş falan diye..Bende sevmiyorum o kadını..
en cok peri kızını seviyorum bu dizide, cok akıllı ya
kızlaaaaaaaaaaaaaar delikafadulden o çock samiminmi??
seyhan ve ali ikisi de gıcık, oyle buyuk bi askı da malesef oynayamiyorlar
halim cok daha iyi yapiyor sahiplenici rolunu
seyhan denen kizi oraya guzel diye sokmuslar ama gozaltlari cokmus kizcagizin, o nasil gozaltlari oyle hic mi makyaj yapamiyorlar anlamadim
halim ile peri kizi ileride evlenebilirler bence cunku peri kizinin halime ayarladigi kizi kiskanacak, nisanlisi da annesi sayesinde onla evlenmicek, o da zaten halimi cok begeniyor
Feride halimi kıskandı. :1shok:
Hem kendi ayarlıyo kızı hemde kıskanıyo.
Ufukta aşk görünüyo kızlar.
Ama nası alevlenir nasıl başlar ben şimdiden merak ediyorum.
bana da öyle gelidi!...fisfisfis
:1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok:
ne pörtlettin la gözlerini.
bi benle derin55 mi fesat acep :uhm:
ya Halim'le peri kızı asık olmasınlar ..daha öncede dedim yine diyorum Necla ile Leyla gibi bişey olur o zaman hiçte hoş olmaz :1no2:
ıyyyyyy umarım böyle bişey olmaz artık o diziyide izlemem bune bee kimin eli kimin cebinde belli deyil klava:klava:
orda birbirlerinin elinden aldılara.s burda öyle bişey yoksengözlerimebaksanab seyhan sap gibi bıraktı adamı aşk lazım diyerekten!...-tatlicadiarzu-