Canım Ailem - Atv

Akıllı kadın bence anladı Samimle aralarında bi şey olduğunu ondan konuşturmuyo...Laf sokuyo ha bire..Arkadaş falan diye..Bende sevmiyorum o kadını..:nazar:

marmarisli arkadas ne piskin öyle yaa.. iki laf ettirmedi melihama.. catlak kadin. Akilli kadin biliyor nasil davranacagini iste.. hic sevmiyorum onu

Akıllı kadın bence anladı Samimle aralarında bi şey olduğunu ondan konuşturmuyo...Laf sokuyo ha bire..Arkadaş falan diye..Bende sevmiyorum o kadını..:nazar:

evet ya ne pişkin şey o öyle pes yanisengözlerimebaksanab tam kaşar!vardır bu modellerden de!....şakkıdı

seyhan ve ali ikisi de gıcık, oyle buyuk bi askı da malesef oynayamiyorlar
halim cok daha iyi yapiyor sahiplenici rolunu
seyhan denen kizi oraya guzel diye sokmuslar ama gozaltlari cokmus kizcagizin, o nasil gozaltlari oyle hic mi makyaj yapamiyorlar anlamadim

halim ile peri kizi ileride evlenebilirler bence cunku peri kizinin halime ayarladigi kizi kiskanacak, nisanlisi da annesi sayesinde onla evlenmicek, o da zaten halimi cok begeniyor

:1no2:
en cok peri kızını seviyorum bu dizide, cok akıllı ya

kızlaaaaaaaaaaaaaar delikafadulden o çock samiminmi??

seyhan ve ali ikisi de gıcık, oyle buyuk bi askı da malesef oynayamiyorlar
halim cok daha iyi yapiyor sahiplenici rolunu
seyhan denen kizi oraya guzel diye sokmuslar ama gozaltlari cokmus kizcagizin, o nasil gozaltlari oyle hic mi makyaj yapamiyorlar anlamadim

halim ile peri kizi ileride evlenebilirler bence cunku peri kizinin halime ayarladigi kizi kiskanacak, nisanlisi da annesi sayesinde onla evlenmicek, o da zaten halimi cok begeniyor

merhaba kızlar! bence de peri kızı çok tatlı gözlerinin içi gülüyor!a.sbence çocuk samimin değil!:1no2:
seyhan ve aliye gelince arada bende gıcık olmuyor değilima.s dünyada herşeyi unutup sadece kendilerini düşünmek aşklarını yaşamak istiyorlar ama nafile!ayrıca sadece güzel olduğu için alınmadı seyhan diziye senelerdir teklif geliyor ona bildiğim kadarıylaa.s ama okul yüzünden kabul etmedi!ikinci üniversitesini okuyor konservatuarda şu an ama acemi ve ilk dizisi!gözaltları ise yogunluktan sanırım fisfisfisçünkü çok yoğun!...

Feride halimi kıskandı. :1shok:
Hem kendi ayarlıyo kızı hemde kıskanıyo.
Ufukta aşk görünüyo kızlar.
Ama nası alevlenir nasıl başlar ben şimdiden merak ediyorum.

ya Halim'le peri kızı asık olmasınlar ..daha öncede dedim yine diyorum Necla ile Leyla gibi bişey olur o zaman hiçte hoş olmaz :1no2:

ya Halim'le peri kızı asık olmasınlar ..daha öncede dedim yine diyorum Necla ile Leyla gibi bişey olur o zaman hiçte hoş olmaz :1no2:

orda birbirlerinin elinden aldılara.s burda öyle bişey yoksengözlerimebaksanab seyhan sap gibi bıraktı adamı aşk lazım diyerekten!...-tatlicadiarzu-

Feride halimi kıskandı. :1shok:
Hem kendi ayarlıyo kızı hemde kıskanıyo.
Ufukta aşk görünüyo kızlar.
Ama nası alevlenir nasıl başlar ben şimdiden merak ediyorum.

ıyyyyyy umarım böyle bişey olmaz artık o diziyide izlemem bune bee kimin eli kimin cebinde belli deyil :eek:klava::eek:klava:

orda birbirlerinin elinden aldılara.s burda öyle bişey yoksengözlerimebaksanab seyhan sap gibi bıraktı adamı aşk lazım diyerekten!...-tatlicadiarzu-

haklısın ama ne biliyim sonucta digerinin nişanlısıydı..Ali ortaya çıkıncaya kadar -tatlicadiarzu-

ben olsam halimi secerdim, cok temiz biri, delikanli tam...ama ali denen baskasinin nisanlisini ayartti neden cunku daha once sevgilisini baskasiyla evde yakalamisti, belki de bunun intikamini aliyo simdi...

seyhan kafasını taslara vurur ilerde cunku halim cok mutlu olacak, ali ise psikolojik sorunlar yasiycak

Bende böyle bir aşk yaşansın istemiyorum.
Ayy kız kardeşim olsa onun bırak nişanlısı olmasını eski sevgilisiyle bile böyle bir yola çıkmam. gebersemde aşkından olmaz yani.
yakışı kalmıyo yaa.
feride o erkek güzeliyle yapamaz.
ay insan bile bile lades dermi yaa.
anam hele o kaynanaya ne demeli.düşmanıma vermesin derlerya hani o cinsten yani.

X