- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
-
- Konu Sahibi mucizem5322
Seninle dünyanın her yerine gelirim, seninle her şeyi yaparım, seninle her şeye varrıımm beeeennn.... diye naralar atıyodu 2 gün önce.
Şimdi böyle bi yalandan dolayı mı terk ediyo... ilginç... uğruna bi insanın hayatını mahvettiği aşka gel... yemişim ben onun aşkını...
Aynen canım o erkek güzelinden koca olurmu insana..ben feridenin üzülmesine sevindim vallaa.s çünkü ilerde daha çok üzülecekti! kadını duydu ya ohh dedim kurtuldukaydirigubbakcemile5!manyak karı ve oğluyla uğraş dur ondan sonra!...:umursamaz:
Benim içinde bi tokat atsana:mymeka:Bu feride bi daha kenan a he desin varya gidip sette dövecem kızı.
şükür ya ne saftirik kız allahım yazık edecekti kendine.
iyi oldu sevindim bende.
şu uyuz şehnazıda sıkıştırsam bi tenhada nası olur :mymeka:
bi taraftan da haklı yawww ablasını salak yerine koydular benneyaptımkimeliha saf saf şehnazın çocuğunu doktora falan götürdü hasta diye a.ssonra şehnaz karısı iyilikten maraz doğar hesabı gitti melihaya kıllık yaptı:mymeka:!seyhanda olayların içindeydi aliye sordu bikaç kere benden bişey saklamıyosun değil mi diye CADIARZUo da yokk dedi ondan çıktı olayyyy!ablasını çiğnetmedi yani....a.s
Ali seyhan ayırldııı çok sevndimm yhaa.. ben ömrümde o kadar gıcık ikili görmemştmm daha önce sinir oluodm inşallah bidaa barşmaazzlaarr yhhaa.. ha bide sezzon finali olmasına da çoook üzüldm yha ben o diziyi çook seviodmm
cem yılmaz konuk sanatçıydı
bence süper bir dizi çok sıcak samimi izlemeye değer
aa cem yılmaz ne ara girdiki diziye...hangi bölümdü söylermisiniz ?
aa cem yılmaz ne ara girdiki diziye...hangi bölümdü söylermisiniz ?
Ben de hatırlayamadım:kedi:
ben de izlemedimmm!!!kaydirigubbakcemile3İlk bölümünü seyretmemiştim ben..2.bölümden başlamıştım çevremdeki insanların tavsiyeleri üzerine.kaydirigubbakcemile3
bende tekrarlarını izledim ve çok hoşuma gitti...bağımlısı oldum dizinin...yeni sezonu ne zaman başlıyor günü salıydı sanırım