Canım Ailem - Atv

bi taraftan da haklı yawww ablasını salak yerine koydular benneyaptımkimeliha saf saf şehnazın çocuğunu doktora falan götürdü hasta diye a.ssonra şehnaz karısı iyilikten maraz doğar hesabı gitti melihaya kıllık yaptı:mymeka:!seyhanda olayların içindeydi aliye sordu bikaç kere benden bişey saklamıyosun değil mi diye CADIARZUo da yokk dedi ondan çıktı olayyyy!ablasını çiğnetmedi yani....a.s

ben feridenin üzülmesine sevindim vallaa.s çünkü ilerde daha çok üzülecekti! kadını duydu ya ohh dedim kurtuldukaydirigubbakcemile5!manyak karı ve oğluyla uğraş dur ondan sonra!...:umursamaz:
Aynen canım o erkek güzelinden koca olurmu insana..
Benim içinde bi tokat atsana:mymeka:

Ali de nasıl söylesin Samimden izin çıkmayınca.

eee demekki ömürcüğümm erkelerin biraz hanım köylü olalarında yarar var!:1rolleyes:
samim falan dinlemeyip söyleyecekti!...-tatlicadiarzu-

Ali seyhan ayırldııı çok sevndimm yhaa.. ben ömrümde o kadar gıcık ikili görmemştmm daha önce sinir oluodm inşallah bidaa barşmaazzlaarr yhhaa.. ha bide sezzon finali olmasına da çoook üzüldm yha ben o diziyi çook seviodmm

ayıptır sööleemesi ama son zamanlarda bende hafif kıl olayruummm!...CADIARZU

sezon finalı oldumu sonunda ohh be ay çok sevindim izleyemiyordum hem geç çıkıyorum hemde gece hayatı yaptım geç gidiyorum eve bu ara

ılk bölümünü seyretmemiştim ben..2.bölümden başlamıştım çevremdeki insanların tavsiyeleri üzerine.kaydirigubbakcemile3

Diziyi yaz boyu yayınlanan tekrarları sayesinde keşfettim.
Ekranlardaki ensest ilişkilerrden, dramdan, ağlayanlardan gına gelmişti.
Canım Ailem gibi diziler artık TVlerde çok görülmüyo ne yazıkki..ızlerken alıyo götürüyo sizi dizi. Saçmasapan kimin eli kimin cebinde konuları olmadan da dizi çekilebileceğini göstermişler. Helal olsun.. Ayakta alkışlıyorum.. alkisalkisalkis

bende tekrarlarını izledim ve çok hoşuma gitti...bağımlısı oldum dizinin...yeni sezonu ne zaman başlıyor günü salıydı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…