Canım Ailem - Atv

ben feridenin üzülmesine sevindim vallaa.s çünkü ilerde daha çok üzülecekti! kadını duydu ya ohh dedim kurtuldukaydirigubbakcemile5!manyak karı ve oğluyla uğraş dur ondan sonra!...:umursamaz:

kesinlikle katiliyorum
bencede erken görmesi iyi oldu herseyi

kim kime ne söyledi, anlamadım yaaa, ben izleyemedim deeee....

samim eski kırığını otele ortak etti ya:a015: tefecilerden yiğenini kurtarmak için! melihaya da söyleme dedi samim uygun zamanı bulup kendi söyleyecekti kadında melihayı çekemedi söyledi:mymeka: otelin başına geçtiğini!melihada çekti gitti mektup bırakıp orda bitti....:gitme:

belliydi bu kadının bi halt yiyeceği :mymeka:

içimin yağları eridi valla!birde ARADI FERİDEYİ AÇMAYINCA ANACIĞININ YANINA GİTTİ YA KILLLL!...:mymeka:

senmi benmi nekadar gıcık bir çocuk ve anası ya dizinin ilk bölülerinde annesi bir kızla yakınlaştırmaya çalışıyodu ya keşke ponunla olsa o çocuk feridede yeni birini bulsa .

dizi başladığında bir fragman vardı melihayla feride gelinlik içinde bir eskitip taksiye biniyolardı ağlıyolardı ya hani taksicide melihanın başının belası emlakçıydı ben sizi sanayiye götürim orda çok var bulursunuz be ablalarım diyodu ya dizinin sezonunuda bunun gibi kırgınlıkla bitirdiler.

kesinlikle benimde hep o sahne geliyor aklima
ama en bence gercek finalde evlenirler ancak melihayla samim yani filmin sonunda:çok üzgünüm:

şehnaz ortak olduğunu söyledi galiba.

feride niye öyle sert yaptı kenana onu anlamadım kızlar
izleyen varsa yazsa.

şehnaz ortak olduğunu söyledi galiba.

feride niye öyle sert yaptı kenana onu anlamadım kızlar
izleyen varsa yazsa.

cnm kenanin annesi nikah icin gun alacakti
sabahtan cikti ama kenani arayip gaspa ugradim nufus cuzdani falan gitti dedi
kenanda hemen ferideye haber verdi
feride isin aslini ögrendi kenanin annesi kendi elleriyle nufus cuzdanini yirtmis feridenin diye
feridede kenana gidip söyledi annen yalan söylemis dedi
kenanda benim annem yalan söylemez deyince feride ya annen ya ben dedi
kenanda annesini tercih etti benim annem hic yalan söylemez dedi feride yuzugu atti

iyi olmuş ya
ne o kadın öyle annemi düşmanmı belli değil.

sanki ferideyle halim yakınlaşacak gibi geliyor bana
ama bilmiyorum tabikii
uygun olmaz .

feride kurtulsun o kadındannn.

Bu feride bi daha kenan a he desin varya gidip sette dövecem kızı.
şükür ya ne saftirik kız allahım yazık edecekti kendine.
iyi oldu sevindim bende.
şu uyuz şehnazıda sıkıştırsam bi tenhada nası olur :mymeka:

o hep kildi zaten hic degismediki anakuzusu ama rolünü güzel yapiyor dogruya dogrualkisalkisalkis

iyi olmuş ya
ne o kadın öyle annemi düşmanmı belli değil.

sanki ferideyle halim yakınlaşacak gibi geliyor bana
ama bilmiyorum tabikii
uygun olmaz .

feride kurtulsun o kadındannn.

yalnız feridenin saflığı ve evlenme merakı akıllara zarar heee!lmaz:deli ediyo bazen beni!şu aliyle seyhanı da habire öpüştürmesinler sinirimm zıpliiii!...lmaz:lmaz:lmaz:

sıkıştır canıma.s hatta kıçına roket takıp geldiği yere hızla geri yollayalım oniii!...-tatlicadiarzu-

o erkek güzeli ve anasını boğasım geldiklava:
yazık feride gelinliğini bile çıkarmıştı:gitme:
şehnaz da çatladı kıskançlığından,belliydi zaten söyleyeceğiklava:
melihaya da çok üzüldümsenağlama
hele seyhan la ali ye uyuz oluyorum,halim aklıma geliyorsenağlama

ayy bende amma kaptırmışım gerçek gibi üzülüyorum vallakaydirigubbakcemile3

samim ve meloşun ayrılığına çok üzüldüm daha doğrusu meloşun valizini alıp gitmesine senağlama
gerçekleri keşke saklamasaydı analatsaydı bir güzel meloş onu terkedip gitmezdi çünkü samim denize düşen yılana sarlır misali mecburiyetten ortak oldu şehnazla,o şehnazda az değil kıskançlığından neler söyledi klava:

Yahu Seyhanla Ali de mi ayrılmış?
Ben de izleyemedim... onlara nooldu ki?
Hoş mümkünse hep ayrı kalsınlar o da ayrı...

Yahu Seyhanla Ali de mi ayrılmış?
Ben de izleyemedim... onlara nooldu ki?
Hoş mümkünse hep ayrı kalsınlar o da ayrı...

ali seyhana yalan söyledi şehnazın otelle alakası yok diyelmaz: sonra seyhan ortaklığı öğrendi kıl oldu bana yalan söyledin bitti dediiiii ama bitmeeeezzzz!...benneyaptımki

ali seyhana yalan söyledi şehnazın otelle alakası yok diyelmaz: sonra seyhan ortaklığı öğrendi kıl oldu bana yalan söyledin bitti dediiiii ama bitmeeeezzzz!...benneyaptımki

Seninle dünyanın her yerine gelirim, seninle her şeyi yaparım, seninle her şeye varrıımm beeeennn.... diye naralar atıyodu 2 gün önce.

Şimdi böyle bi yalandan dolayı mı terk ediyo... ilginç... uğruna bi insanın hayatını mahvettiği aşka gel... yemişim ben onun aşkını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…