Canım Ailem - Atv

off şu dizi zamanı gelen misafirlere ne demek lazım bilmem ..yatım yamalak izledim :1no2: çocuk gerçekten Halimin değil değil mi ya anlamadım ben ?

off şu dizi zamanı gelen misafirlere ne demek lazım bilmem ..yatım yamalak izledim :1no2: çocuk gerçekten Halimin değil değil mi ya anlamadım ben ?

canım galiba samimin demek istedin.. çocuğun samimden olup olmadığı belli değil daha canım...ama ortalık fena karıştı..kafamçokkarıştı

bende anlayamadım ama meliha en son dediya bu çocuk samimin diye niye öyle dedi anlayamadımkafamçokkarıştı

of şu melek nerden çıktıki olayı değiştirecekler ya of illa mutlu giden bi aşkın ardından heeemn biri kadın veye bir erkek çıkmasımı lazım analamadım

selam,
yaa kıslarrr tam dizinın ortasında bi cızırtı oluyor ,hepte konusma esnasında .. cızırtı okadar yuksekkı konuslanları anlamıyoruz ( kanaldan gelen bi bozukluk yanı bizden kaynaklanmıyor.
sizedede aynısı oluyor mu?

Yok canım bizde olmadı öyle bi şey...

hmm sağol canım.
yaa neden oluokı acaba bizde , okadar yuksek bi cızırtıkı kanal değiştirmek zorunda kalıyoruz ((

Uydu mu canım sizinki..Bizimki digitürk..Belki fark ondandır...Uydusu olan arkadaşlar bi cevap verse??CADIARZU

bende anlayamadım ama meliha en son dediya bu çocuk samimin diye niye öyle dedi anlayamadımkafamçokkarıştı

bi on numara hareketi vardıya ondan söyledi sanırım hani samim herkese bu harekete yapmıyor gibisinden mi :1shok:

ya dizinin makyözünü değiştirmeleri lazım,dikkat ediyorum hepsinin göz makyajı iğrenç,

Uydu mu canım sizinki..Bizimki digitürk..Belki fark ondandır...Uydusu olan arkadaşlar bi cevap verse??CADIARZU

yok diil canımda ne bilem bizde o cızırtı olcağı tutuyordur ozaman , 2haftadır oluyor cunku.
neyse netten izleris artık buda sımdı aklıma geldi :))

bi on numara hareketi vardıya ondan söyledi sanırım hani samim herkese bu harekete yapmıyor gibisinden mi :1shok:

ya dizinin makyözünü değiştirmeleri lazım,dikkat ediyorum hepsinin göz makyajı iğrenç,

merhaba kızlara.s.!bence samimin değil o çocuk ama kadın öyle gösterecek sanırım!ben asıl tefecinin elinden nasıl kurtulacak onu merak ediyorum!:1no2:
suprensesi dün benim de dikkatimi çekti gerçekten makyajlar çok kötü!....:tomato::tomato:

önceleri seyhan için diyordum ama şimdi hepsine yayılmış göz makyajı olayı

marmarisli arkadas ne piskin öyle yaa.. iki laf ettirmedi melihama.. catlak kadin. Akilli kadin biliyor nasil davranacagini iste.. hic sevmiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…