Canım Ailem - Atv

Ben normalde hiç Türk dizilerini takip etmem ama Canım ailem dizisine bayılıyorum.Bütün oyuncular çok iyi.Uğur Yücel zaten favori oyuncularımdan biri.Meliha gerçekten de kabarık saçlarıyla çook tatlı.Genç oyuncuların hepsi çok iyi oynuyorlar.O kıvırcık bücürük bile yılların oyuncusu sanki.Tam mıncıklamalık.
ınşallah diziyi yaprak dökümü gibi bozmazlar.ılk zamanlar yaprak dökümünü severek izliyordum ama bu son sezonu hiç izleyemedim.Saçmalıyorlar uzatınca.

Evet Melihamı kimse üzmesin..kaydirigubbakcemile3

Feride nikah tarihi al dedi ya Kenana o annesinin yanında oturmayı düşünmüyodur inşallah..Evlenmesin daha iyi..

a.s
Ya bence de olmasın öyle bir şey :KK43:
Meliha üzülmesin,çok seviyorum ben o karakteri.
Feride ve Meliha:lepi:
Feride de kendini ezdirmesin artık şu erkek güzeli ve annesine :Saruboceq:

dimi ya çok şeker..Eda'yı da son bölümde kendine benzetti ya kaydirigubbakcemile3

feride bence son golü atacak bir ara ama ne zaman bakalımCADIARZU bekleyip göreceğiz!tabi bu arada sinirden şişip patlamazsak!:1shok:
edayı kendi gibi yapamaya çalışması süperdi:lepi: aslında ne kadar çocukları benimsediğinin ve içtenliğinin göstergesi gibiydi çok tatlılar valla!...a.s

Ben en çok Eda'nın annesinin yüzüğünü dayısına Meliha'ya takması için vermesine bittim,çok duygulandım gerçektensenağlamaalkisalkisalkis

Bi de çocukların evleneceklerini duyunca kendilerini fazlalık hissetmelerine duygulandım ben..

senağlama
Ay valla çok tatlı üçü de,hem de çok olgunlar yaşlarına göre:teselli:
dizideki karakterler beni çok bağladı şu diziye,
Ali hariç,gıcığım ona gıcıııııık,Seyhan'ı da çok sevmiyorum

Feride ve Halim çok iyi bir çift olurlar zannımca..sengözlerimebaksanab
ikisi de aldatıldı..birbirlerinde teselli bulurlar..
yakışır.........

Ben en çok Eda'nın annesinin yüzüğünü dayısına Meliha'ya takması için vermesine bittim,çok duygulandım gerçektensenağlamaalkisalkisalkis

Bi de çocukların evleneceklerini duyunca kendilerini fazlalık hissetmelerine duygulandım ben..

evet bende edaya çok duygulandım çok güzeldi jesti!a.s
konuyla alakası yok ama pamukşekeri tinkerbelli çok severiz ailecekgamyoncuiremsu özellikle kızım!...

evet bende edaya çok duygulandım çok güzeldi jesti!a.s
konuyla alakası yok ama pamukşekeri tinkerbelli çok severiz ailecekgamyoncuiremsu özellikle kızım!...

Oyyy!!!:asigim: yerim senin kızını,benim yerime öp kocaman kocaman.Ben de çok severim Tinkerbell'i. Şeniz

bu diziyi tek geçerim valla...
çok samimi bir dizi inşallah raiting uğruna bu samimiyeti bozmazlar...
bütün karakterler ve senaryo tam bir uyum içinde
hiçbir karakter sırıtmıyor... hepsi ayrı bir tad katıyor...ana oyuncular dışındakiler bile...
mesela furkan...çok sıcak ve samimi
adanalı dizisi gibi değil mesela... ben adanalı dizisini çok büyük bir umutla ve sevinçle bekledim ama senaryoda çok uçuk kaçıklık ve uyumsuzluk var...oyuncular büyük bir çabayla kendilerini paralıyorlar ama malesefki senarist te iş yok ...olayları sündürüyorda sündürüyor hikayele arasında kopukluklar falan filan yani...

Son düzenleme:
hiçbir karakter sırıtmıyor... hepsi ayrı bir tad katıyor...ana oyuncular dışındakiler bile...
adanalı dizisi gibi değil mesela... ben adanalı dizisini çok büyük bir umutla ve sevinçle bekledim ama senaryoda çok uçuk kaçıklık ve uyumsuzluk var...oyuncular büyük bir çabayla kendilerini paralıyorlar ama malesefki senarist te iş yok ...olayları sündürüyorda sündürüyor hikayele arasında kopukluklar falan filan yani...

ayyy adanalı tam bir fiyasko canım!:1no2:bu dizinin yanına bile yanaşamaz!...

Feride ve Halim çok iyi bir çift olurlar zannımca..sengözlerimebaksanab
ikisi de aldatıldı..birbirlerinde teselli bulurlar..
yakışır.........

Ay olurmu öyle sey.. iste ozaman yaprak dökümüne döner caanim dizi..
böyle güzel, arkadas olarakta birbirlerini anlayabilirler.. illa sevgili olupta anlamalarina gerek yok yani

Ben halime cok üzülüyorum ya.. Aliyide sevmiyorum. Meliha ve cancan favorim =) Cok tatlilar

Katılıyorum arkadaşım sana..Adanalı da bi sahne uzadıkça uzuyo lastik gibi...kaydirigubbakcemile3

Meliha çok üzülüyo bu bölümde yaaaaa kıyamam ben ona..

Ay olurmu öyle sey.. iste ozaman yaprak dökümüne döner caanim dizi..
böyle güzel, arkadas olarakta birbirlerini anlayabilirler.. illa sevgili olupta anlamalarina gerek yok yani

Ben halime cok üzülüyorum ya.. Aliyide sevmiyorum. Meliha ve cancan favorim =) Cok tatlilar

hayatta herşey olabiliyorfisfisfis neden olmasın?aliyi seviyorum ben yinede çünkü iyi dost!a.skötü zamanında hiç samimi bırakmadı!
meloş üzülüyo demek bakalım ne olacak üzülmesin ya:1hug: merinos meloş kıyamam ona!....

ooo felaket gidiyor dizi... meliha nın dünyası başına yıkıldı... bu arada halim seyhanı unutacak galiba.. dizi çok karışıyor çooookkkkk...

X