Canım Ailem - Atv

Bu Şehnaz nerden çıktı şimdi? Sinir oldum. :eek:klava: Ne güzel evlenme teklif edecekti Samim... Şimdi iki kadını birden idare ediyo gibi oldu.. Bi söylemedi Melihaya...

halimi çooook seviyorum aliye gıcık oluyorum salak ya halimin yüzünü bile görse kıskanıyo kendisi ama kızın düğün gününü mahvetti nişanlısından ayırdı ya kendisinin başına gelir diye korkuyo heralde salak ali

bende demiştim seyhanla aliye sinir oluyorum diye başlarda ama bir afaroz edilmediğim kaldı, şimdi herkes gördü bu nasıl bişey.

alinin eskiden kalma yarası var ya kardeş herşeye gocunur o!şakkıdıkazık yedi bi kere!...CADIARZU

Yinede yer kazık. Seyhan 2 günlük adam için geçmişini, geleceğini, insanlığı al aşağı etti.
Aşk nedirki evlendikten sonra.
Ne aşklar gördük, evlenir evlenmez bitti gitti.
Aşk hormonal bişeydir, en fazla ömrü 2 yıl, ama başka değerler var.
Saygı, sevgi, insanlık, maneviyat önemli.
Ben baştan beri hiç sevmedim Ali- Seyhan aşkını,
En büyük HALİMMMMM..-tatlicadiarzu-

Ben seviyorum Ali Seyhan aşkını.. Aynı zamanda Meliha Samim aşkını....Bi Ferideyle erkek güzelini onaylamıyorum... Ferideyi haketmiyo Kenan...

seyhanda halim iyi birisi diye sevmediği bir adamla evlenemezdi ama.

aşk her şeye değer:)))

Sonunda da bu Halim'le Feride evlenecekler,bak buraya yazıyorum heeeee.
Bu lafı da SEyhan ile Ali kaçtıkları zaman eşime söylemiştim kızlaaaar.Hala aynı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani Seyhan evlenmediği zaman işte.Aman anladınız siz onu :)))))

Son düzenleme:
Feride ile Halim birbirine yakışır ama olmaz böyle bi şey diyorum ben...Yanılırmıyım acaba neyse ilerleyen bölümlerde görürüz... Yine bi açık kapı bırakayım...kaydirigubbakcemile3

Şehnazın kızının Samim'den olabileceğini düşünüyorum:nazar: Dizide heyecan kaybolmamalı dimi:jeyyar:

seyhanda halim iyi birisi diye sevmediği bir adamla evlenemezdi ama.

aşk her şeye değer:)))

Bence de aşk her şeye değer...

Sonunda da bu Halim'le Feride evlenecekler,bak buraya yazıyorum heeeee.
Bu lafı da SEyhan ile Ali kaçtıkları zaman eşime söylemiştim kızlaaaar.Hala aynı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani Seyhan evlenmediği zaman işte.Aman anladınız siz onu :)))))

feride ile halim diyorum ben fisfisfis

Merhaba kızlar!a.s.bence de aşk çok önemli a.stamam bazen gelip geçebiliyor ama hiç bitmeyeni de olabiliyor neden olmasın?:sm_confused:evet feride ve halim çok uyumlular gerçekten!:lepi:

Ya bence de olmasın öyle bir şey :KK43:
Meliha üzülmesin,çok seviyorum ben o karakteri.
Feride ve Meliha:lepi:
Feride de kendini ezdirmesin artık şu erkek güzeli ve annesine :Saruboceq:

X