- 16 Mart 2008
- 1.811
- 1
- Konu Sahibi mucizem5322
off şu dizi zamanı gelen misafirlere ne demek lazım bilmem ..yatım yamalak izledim :1no2: çocuk gerçekten Halimin değil değil mi ya anlamadım ben ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off şu dizi zamanı gelen misafirlere ne demek lazım bilmem ..yatım yamalak izledim :1no2: çocuk gerçekten Halimin değil değil mi ya anlamadım ben ?
bende anlayamadım ama meliha en son dediya bu çocuk samimin diye niye öyle dedi anlayamadımkafamçokkarıştı
Samimin sürekli yaptığı bir hareket var,on numara derken,aynısını kız da yapınca gözünün önüne geldi ve öyle dedi.
selam,
yaa kıslarrr tam dizinın ortasında bi cızırtı oluyor ,hepte konusma esnasında .. cızırtı okadar yuksekkı konuslanları anlamıyoruz ( kanaldan gelen bi bozukluk yanı bizden kaynaklanmıyor.
sizedede aynısı oluyor mu?
Yok canım bizde olmadı öyle bi şey...
hmm sağol canım.
yaa neden oluokı acaba bizde , okadar yuksek bi cızırtıkı kanal değiştirmek zorunda kalıyoruz ((
bende anlayamadım ama meliha en son dediya bu çocuk samimin diye niye öyle dedi anlayamadımkafamçokkarıştı
Uydu mu canım sizinki..Bizimki digitürk..Belki fark ondandır...Uydusu olan arkadaşlar bi cevap verse??CADIARZU
bi on numara hareketi vardıya ondan söyledi sanırım hani samim herkese bu harekete yapmıyor gibisinden mi :1shok:
ya dizinin makyözünü değiştirmeleri lazım,dikkat ediyorum hepsinin göz makyajı iğrenç,
merhaba kızlara.s.!bence samimin değil o çocuk ama kadın öyle gösterecek sanırım!ben asıl tefecinin elinden nasıl kurtulacak onu merak ediyorum!:1no2:
suprensesi dün benim de dikkatimi çekti gerçekten makyajlar çok kötü!....:tomato::tomato:
Bi de tefeci derdi var şimdi Samimin.
önceleri seyhan için diyordum ama şimdi hepsine yayılmış göz makyajı olayı
evet adam çok büyük hata yaptı tefeciden para almakla :1no2:bakalım ne olacak?
evet düzeltirler inşallaha.s ozan güven kendini toparlamış geldi bana!...:1rolleyes:
ozan güven bizimi izliyor-tatlicadiarzu-