Canım Ailem - Atv

Ne iyi adam şu Halim ya..... Ben olsam günahımı vermem adam kalktı verdi oteli...

halim,e çok üzüldüm .yüzükleri elinde tuttuğu sahne de.

bir taraf,gülerken bir taraf ağlıyor.

Evet bende üzüldüm içim cız etti o sahnede... Adamda güzel oynuyo. Onun da etkisi var tabi.

Ne iyi adam şu Halim ya..... Ben olsam günahımı vermem adam kalktı verdi oteli...

halim,e çok üzüldüm .yüzükleri elinde tuttuğu sahne de.

bir taraf,gülerken bir taraf ağlıyor.

evet bence çok delikanlıca davrandı!:lepi:öyle deme kız ömür sengözlerimebaksanabsonuçta çocuğun velayetini almaya çalışıyo samim!adamın hiç mi hatırı yok ya?...

Derincim tamam sonuçta ortada bi çocuk var ama biri kalkcak benim elimden nişanlımı alcak ben de ona oteli vericem. Tamam Samime verdi oteli ama sonuçta Ali de faydalanacak. Ya ne olursa olsun ben yapmam kurufasülyeci dükkanımda iş veririm Samime yine de Ali ninde faydalanacağı oteli vermem. Ben çok mu kinciyim ne??CADIARZU

Fragmanda anladığım kadarıyla Kenan la Feride barışıyo...Ne istersen yapıcam diyo Kenan Feride de ne istersem mi diye soruyo...Bence barışacaklar.

halımın yuzuklerı denıze bıraktıgı anda calan turku ...

kımdı ve hangı turkuydu ...

sevgı ıle ...muhabbet ıle...aşk ıle....

buldum ...

Sevdiğim Bir Gün Bana,
Yar Demedin Yar Demedin.
Gece Gündüz Tenhalarda,
Ağlayanım Var Demedin.
Ağlayanım Var Demedin, Var Demedin Yar.

Seni Sevmek Suç Mu Bana,
Ağlıyorum Yana Yana.
Bir Merhem Verip Yarama,
Sür Demedin Sür Demedin.
Sür Demedin Sür Demedin, Sür Demedin Yar.

Bir Gün Bana Gül Demedin,
Göz Yaşımı Sil Demedin.
Bir Ömür Koştum Peşinden,
Gel Demedin Gel Demedin.
Gel Demedin Gel Demedin, Gel Demedin Yar....

halımın can acısı ıle turku dahada anlamlı hale gelmıs ...

"ıstedıgınız gıbı sevılmenız ... " dılegı ıle....

sevgıler hepınıze ...

Derincim tamam sonuçta ortada bi çocuk var ama biri kalkcak benim elimden nişanlımı alcak ben de ona oteli vericem. Tamam Samime verdi oteli ama sonuçta Ali de faydalanacak. Ya ne olursa olsun ben yapmam kurufasülyeci dükkanımda iş veririm Samime yine de Ali ninde faydalanacağı oteli vermem. Ben çok mu kinciyim ne??CADIARZU

Fragmanda anladığım kadarıyla Kenan la Feride barışıyo...Ne istersen yapıcam diyo Kenan Feride de ne istersem mi diye soruyo...Bence barışacaklar.

işte büyüklükte orada ömürcüğüma.s adam gönlünün zenginliğini ve iyiliğini gösterdi! zor bu dünyada böyle!:hooray:tabi iş de verebilirdi ama oteli verdi bedavada vermedi hem zaten işletmeyecekti değil mi?üstelik melihaya da çok saygı duyuyor halim gerçekten taktir ettim!alkisalkisalkis
barışıyo mu?benneyaptımkiben izlemedim yine fragmanı bakalım ne olcek?:uhm:

Evet saygılı bi insan Halim Derincim... Başta çok ısrarlı davranışlarına sinir olmuştum ama şimdi artık seviyorum Halimi...

Evet artık vazgeçti Seyhan'dan. Vazgeçince de antipatikliği gitti..

halimi çooook seviyorum aliye gıcık oluyorum salak ya halimin yüzünü bile görse kıskanıyo kendisi ama kızın düğün gününü mahvetti nişanlısından ayırdı ya kendisinin başına gelir diye korkuyo heralde salak ali

Alinin Halimi kıskanması çok garip kız onu kendisi için nikah masasında bıraktı halbuki...

X