Canım Ailem - Atv

kızlar ferideye çok üzüldüm ben bu bölümde:a015: adam iyice şerefsiz çıktı iyi mi?...:eek:klava:

Bende Kenan'ı yakışıklı bulmayacağım artık.Feride'ye yaptıklarından
dolayı..........................

Ya bu erkek güzeli yapmışmıdır böyle bi şey kızlar yani halt yemeyi becerebilmişmidir.
Bandın tamamını seyretmedi Feride belki altından başka bi şey çıkar.
Yeteneksiz pasif bi adam o ya.
Ben pek inanamadım Ferideyi aldatabileceğine.
Ama belli de olmaz tabi ağır atın tekmesi ağır olurmuş kaydirigubbakcemile3

ömürcüğüm görüşemiyoruz gerçekten de!:a015:ben yeni fırsat bulup oturdum valla!...

Evet bu canım ailem topiğide yok olup gitmişti alt sıralara. Ben sana baktım bulamadım.

Ya bu erkek güzeli yapmışmıdır böyle bi şey kızlar yani halt yemeyi becerebilmişmidir.
Bandın tamamını seyretmedi Feride belki altından başka bi şey çıkar.
Yeteneksiz pasif bi adam o ya.
Ben pek inanamadım Ferideyi aldatabileceğine.
Ama belli de olmaz tabi ağır atın tekmesi ağır olurmuş kaydirigubbakcemile3

ne oldum delisi oldu o:kızgın:!bence yapar birde başında öyle ana varken herşey beklenir onlardan :eek:klava:yazık ya nasıl da kötü oldu feride canım ya!böyleleri de vardır hayatta!...:a015:

Zaten iyi oldu evlenmesin Feride o pasif anasının kuzusu adamla. Hiç haketmiyo Ferideyi o.

Evet bu canım ailem topiğide yok olup gitmişti alt sıralara. Ben sana baktım bulamadım.

Zaten iyi oldu evlenmesin Feride o pasif anasının kuzusu adamla. Hiç haketmiyo Ferideyi o.

benim pc.nin ekranı bozuktu fazla bakamıyordum:1no2: birde bu sıralar canım aileme çok yorum yapmak istemedim!neyse sen istediğin zaman mesaj at canımcığım bana!a.sben çocuk yüzünden bazen sadece okuyabiliyorum!gamyoncuiremsusenin çocuk var mı?birazda kendi hayatlarımızdan bahsedelim hep samimden ferideden konuşacak değiliz ya!CADIARZUbu arada feride gerçekten bassın artık şu kenanın kıçına tekmeyi:eek:klava: söylemeden geçemeyeceğim!...:sm_confused:

bak şerefsiz kenana eve haciz gelmiş masaj yaptırıyo kendine elalemin kızlarına!

feridenin davranışını beğendim ben, kenana tekrar evet demese çok iyi olur Çok üzgünüm çoook

X