- 7 Ocak 2009
- 4.030
- 8
- 55
- Konu Sahibi mucizem5322
Naapsın Seyhan seviyoo............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dizi de ne dert var ki kedicik olaylar zaten Seyhan Ali ve Halim arasında dönüyo. Ben başka bi dert göremiyorum. Şimdi daha yeni bi Mertcan olayı çıktı ondan da daha Seyhanın haberi yok.
ençokta erkek güzeline kızdım kızı nasılda zor durumda bırakıyo annesi zaten gıcık onada ayrı bir kızıyorum seyhanında sorumsuz davranışları çok yanlış kimseyi takmıyo milletin derdi başından aşkın o buluşma peşinde onada hayret ediyorum gerçekten
Naapsın Seyhan seviyoo............................
tam aşk sarhoşu gerçektende ama nedense ben onları hiç yakıştıramıyorum ençok melihayı beğeniyorum dizide geriside idare eder birde artık daha farklı şeyler olsa hep ali seyhan falan sıkıyo gerçi buhaftada mertcan olayı olur buhafta öyle geçer ama yinede beğeniyorum diziyi
Meliha ile Samim evlenecek bencede. Ama Samime bi de iş lazım. kaydirigubbakcemile3
Samim lafını duyunca saçlarını kabartmasına bayılıyorum . Çok tatlı ya!!!kaydirigubbakcemile3
Meliha aşık,aşık..........................
meliha ne kadar sevimli ama değil mi, nasıl heyecan yaptı samim teklif edecek sanınca :1rolleyes::1rolleyes:
evet ya gerçekten aşık!:asigim:sırf çocuk için bile ona evlenme teklif etse umursamıyor a.ssadece bekliyor hiçbir beklentisi olmadan karşılıksız!gerçek sevgi böyle işte!...:lepi:
evet ya çok iyi rolyapıyor , çok güzel bakıyor , aşık rolü ancak böyle oynanır.
o kadar yıl geçmiş , arada terketme var , ve büyük aşk devam. kavuşamamanın etksi mi,bu kadar sürer mi...