Canım Ailem - Atv

Dizi de ne dert var ki kedicik olaylar zaten Seyhan Ali ve Halim arasında dönüyo. Ben başka bi dert göremiyorum. Şimdi daha yeni bi Mertcan olayı çıktı ondan da daha Seyhanın haberi yok.

Dizi de ne dert var ki kedicik olaylar zaten Seyhan Ali ve Halim arasında dönüyo. Ben başka bi dert göremiyorum. Şimdi daha yeni bi Mertcan olayı çıktı ondan da daha Seyhanın haberi yok.

Bizden gibiler işte.Dertleri de güncel hayattan.Ondan seviyoruz
bu diziyı................................................

ençokta erkek güzeline kızdım kızı nasılda zor durumda bırakıyo annesi zaten gıcık onada ayrı bir kızıyorum seyhanında sorumsuz davranışları çok yanlış kimseyi takmıyo milletin derdi başından aşkın o buluşma peşinde onada hayret ediyorum gerçekten

Naapsın Seyhan seviyoo............................

merhaba kızlar!a.s.evet ya seyhan aşk sarhoşu oldu!:asigim:dünya yansa umurlarında değil valla:1no2:!aşk adamı şaşkınlaştırıyor!benneyaptımki
dizinin aslında dramatik yanı çok da arabesk yaşamıyorlar dizidekiler!...:içelim:

tam aşk sarhoşu gerçektende ama nedense ben onları hiç yakıştıramıyorum ençok melihayı beğeniyorum dizide geriside idare eder birde artık daha farklı şeyler olsa hep ali seyhan falan sıkıyo gerçi buhaftada mertcan olayı olur buhafta öyle geçer ama yinede beğeniyorum diziyi

tam aşk sarhoşu gerçektende ama nedense ben onları hiç yakıştıramıyorum ençok melihayı beğeniyorum dizide geriside idare eder birde artık daha farklı şeyler olsa hep ali seyhan falan sıkıyo gerçi buhaftada mertcan olayı olur buhafta öyle geçer ama yinede beğeniyorum diziyi

Evet Meliha daha mantılı hepsinden.Nede olsa abla....................................

Meliha ile Samim evlenecek bencede. Ama Samime bi de iş lazım. kaydirigubbakcemile3

Samim lafını duyunca saçlarını kabartmasına bayılıyorum . Çok tatlı ya!!!kaydirigubbakcemile3

Samim lafını duyunca saçlarını kabartmasına bayılıyorum . Çok tatlı ya!!!kaydirigubbakcemile3

Meliha aşık,aşık..........................

meliha ne kadar sevimli ama değil mi, nasıl heyecan yaptı samim teklif edecek sanınca :1rolleyes::1rolleyes:

evet ya gerçekten aşık!:asigim:sırf çocuk için bile ona evlenme teklif etse umursamıyor a.ssadece bekliyor hiçbir beklentisi olmadan karşılıksız!gerçek sevgi böyle işte!...:lepi:

evet ya gerçekten aşık!:asigim:sırf çocuk için bile ona evlenme teklif etse umursamıyor a.ssadece bekliyor hiçbir beklentisi olmadan karşılıksız!gerçek sevgi böyle işte!...:lepi:

gerçekten çok seviyor meliha ya, nasıl bakıyor samime kaydirigubbakcemile2

evet ya çok iyi rolyapıyor , çok güzel bakıyor , aşık rolü ancak böyle oynanır.
o kadar yıl geçmiş , arada terketme var , ve büyük aşk devam. kavuşamamanın etksi mi,bu kadar sürer mi...

evet ya çok iyi rolyapıyor , çok güzel bakıyor , aşık rolü ancak böyle oynanır.
o kadar yıl geçmiş , arada terketme var , ve büyük aşk devam. kavuşamamanın etksi mi,bu kadar sürer mi...

belki de kavuşamadıkça,ulaşılmaz olsukça büyüyordur aşk gerçekten!:1rolleyes:

X