- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi mucizem5322
kızlar şu erkek güzeli çok gıcık olmaya başladı yakacak feridenin başını gamsızlığı yüzünden!...klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bir bölümdü yine beğendim ben, amca gelince çocuklara miras falan kalmış sandım kafamçokkarıştı meğerse kocayanağa musallat olmaya gelmişler :mymeka:
Bende öyle zannettimkaydirigubbakcemile5
aslında feride ve kenan çok yakışıyor tip olarak bence ya :) ama kenan çok havalı cidden, bir de yalancı pislük :dilcikar:
Kenan'a laf yok kızlar.......Aklı çalışmıyor sadece biraz............................................
değil mi ama, yenge de ne meraklıymış çocuğa :mymeka:
he ya çok yalancı herif tırsık azıcık da!arzucuğum ya bi adamın aklı da çalışmazsa ne etcen onu yaaa!benneyaptımki at gitsin çöpe!:dilcikar: ben erkeğin zeki ve dürüst olanını severimyerimseniben tabi becerikli olanını da!kaydirigubbakcemile
kızlar bence onların kocayanaktan da bir çıkarları vara.s yoksa istemezlerdi:1no2: çocuk parası falan alır onlar ,ya da miras işidir!....CADIARZU
Amcanın kızları var. Oğlu olsun istiyorlar. Bize anne baba der dedi çünkü. Ben ilk başta çocukların hepsini alacaklar zannettim. Öyle değilmiş Mertcana göz dikmişler. Küçük ya. Kardeşleri birbirinden ayıracaklar utanmadan.
Doğru söylüyonda adam dediğin birazda yüzüne bakılır olsa değelmi?......................
pislükler:mymeka:, samim de işsiz kalacak zamanı buldu, senaryo belli haftaya arkadaşlar Çok üzgünüm çoook
Amcanın kızları var. Oğlu olsun istiyorlar. Bize anne baba der dedi çünkü. Ben ilk başta çocukların hepsini alacaklar zannettim. Öyle değilmiş Mertcana göz dikmişler. Küçük ya. Kardeşleri birbirinden ayıracaklar utanmadan.
Kızmış çocukları Derincim. Mertcan küçük ilerde anne baba der bize dedi adam. Sinir şey. klava:
mertcan o kadar da her şeyi unutacak yaşta da sanki :dilcikar::dilcikar: