Canım Ailem - Atv

Valla arkadaşlar bu ali ve seyhan aşkına ben sinir oluyorum.
Kız değişik bir adam gördü hemen sattı Halim İ.
Halim onun için yerini yurdunu bırakmış, peşinden okusun diye gelmiş İstanbullara, bumu karşılığı.
Selvi boylum al yazmalımda hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz ama '' sevmek emek vermektir'' derken.
Midem bulanıyo o pörtlek seyhanı seyrederken.
Ben varsa yoksa meliha diyorum. Gerçek aşık o, gerçek kadın o. sadık ve fedakar.

Ben Seyhan ile Ali aşkının sonuna kadar arkasındayım. Sırf peşinden istanbullara geldi yerinden yurdundan oldu diye sevmediği bi adamla mı evlenecek Seyhan? Demek ki Halim'e aşık değilmiş ki bu kadar çabuk vazgeçebilmiş. Seyhan'ın tek hatası nikah günü Halim'i bırakması. Daha önce söylemeliydi. Halimi rezil etmemeliydi.

miden bulanıyorsa seyretme canım!:1closedeyes:
ömürcüğüm bence de tek hatası söylemekte gecikmiş olması nikahta bırakmamalıyıdı!:1no2:

Halim onun için yerini yurdunu bırakmış, peşinden okusun diye gelmiş İstanbullara, bumu karşılığı.
Selvi boylum al yazmalımda hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz ama '' sevmek emek vermektir'' derken.
Ben varsa yoksa meliha diyorum. Gerçek aşık o, gerçek kadın o. sadık ve fedakar.

canım bence sen en iyisi izleme sinirde olma midende bulanmaz nesi varmış seyhanın bence çok ağır çok hanımefendi tamam melihayada sözümüz yok ama başkalarınıda eleştiremeyiz biz burda diziyi konuyu oyuncuklarını tartışabiliriz ama çirkin yada güzel oldukları bizi ilgilendirmemeli

canım bence sen en iyisi izleme sinirde olma midende bulanmaz nesi varmış seyhanın bence çok ağır çok hanımefendi tamam melihayada sözümüz yok ama başkalarınıda eleştiremeyiz biz burda diziyi konuyu oyuncuklarını tartışabiliriz ama çirkin yada güzel oldukları bizi ilgilendirmemeli

Çokkk enteresan doğrusu.
Ben hiç hanımefendi göremedim kendini ama tabii herkesin kriterleri farklıdır.
Hee senden alıntı yaptım ama lafım tek sana değil.
Bu da benim düşüncem, neden bu kadar sinirlendinizki alt tarafı film işte ama ben gerçeğim, üzmeyin beni.:eek:klava:

Yaa neyse boşverin.
Şimdi starda selvi boylum al yazmalım var, en iyisi ben onu seyrediyim.hihoyyyt

ya dizi iyi güzelde sinirden izleyemiyorum halim neden ısrar ediyoki kız sevmiyo işte seni zorlamı yaaa
bir rahat vermedi onun için çok zordur tabiki ama zorlada güzellik olmaz

Çokkk enteresan doğrusu.
Ben hiç hanımefendi göremedim kendini ama tabii herkesin kriterleri farklıdır.
Hee senden alıntı yaptım ama lafım tek sana değil.
Bu da benim düşüncem, neden bu kadar sinirlendinizki alt tarafı film işte ama ben gerçeğim, üzmeyin beni.:eek:klava:

Dizide nişanlısını terketti diye kızı niye hanımefendi olmamakla suçluyosun canım. Kendinde diyosun işte alt tarafı film diye.

ya dizi iyi güzelde sinirden izleyemiyorum halim neden ısrar ediyoki kız sevmiyo işte seni zorlamı yaaa
bir rahat vermedi onun için çok zordur tabiki ama zorlada güzellik olmaz

evet gerçekten çık ısrarcıa.s benide bu ısrarcılığı sinirlendiriyor!

Halim demekki Seyhan' sevmekten gerçeği göremiyor.
Saf değilmi sanki Halim?saf aşık...................................

bencede beni istemeyeni ben hiç istemem gururuma yediremem dogrusu ama demekki halimin miğdesi geniş alıyo herhalde hala yalvardığına göre

bende aynı şeyi düşünüyorum a.sbeni istemiyorsa ben hiç istemem ama aşkda da mantık aranmıyor:1no2: birde o kısmı var! biraz bencilce geliyor bana:kızgın: sadece kendi duyguları yüzünden karşısındakini anlamak istemiyor!...

Eğer Halim ısrarcı olmasa senaryo gereği Ali ile atışmazdı,
böylece dizinin tadıda çıkmazdı bence.....................................

ama böylede saçma oluyo hiç gurur yokmu falan diyorum izlerken bence daha farklı tepkiler verseydi mesela sırf aliye yüklenecegine birazda seyhanla konuşup onu anlamaya çalışsaydı daha mantıklı olurdu

hep halim ısrarcı onursuz falan filan dedik bir de olayın şu boyutu varkı halim gerçekten çok aşık seyhana ve bu aşk çocuklukdan geliyomuş adam sırf seyhan için adanadaki hayatını bırakıp istanbula onun için gelmiş kısacası aşkın gözü kör halim aslında herşeyin farkındaydıda görmek istediği şeyi görüyordu yani aliyi suçlu buluyordusenağlama
sinir oluyorum şu erkek güzelinedekötükedihüso artık yaa yazık ferideyi hiç hak etmiyo annesi zaten başlı başına bir bela kötükedihüso oğlumda oğlum diyo
bide amca çıktı bu bölümde kocayanağı alacakmış:bbo: adi heriflülülülülülü şimdiye kadar nerdeydi acaba?
olayın bide ii tarafı var birbirine aşık birbirini seven çift çok var ama hamile kalan yok şimdilik kaydirigubbakcemile3
ama ben yinede ali ve seyhan diyorum:teytey: yinede bu dizi beni izlerken çok eğlendiriyo :kahve:
ooh be içimi döküp rahatladım :dance:

güzel bir bölümdü yine beğendim ben, amca gelince çocuklara miras falan kalmış sandım kafamçokkarıştı meğerse kocayanağa musallat olmaya gelmişler :mymeka:

aynen ya bende sinir oluyorum onların aşkına ilk başta aliyi sewiyodum aslında ama sonralara doğru uyuz olmaya başladım yazık halime yaa off

hiç bi erkek doğru düzgün sewmez ama yürekten sevenlerde karşılık almaz bu ne ya ben çok karşılaştım
halimde aynen öle
bence artık halim pes etsin yeniğ yelkenler açsın kendine...

pes etti zaten dünkü bölümde, vazgeçti seyhandan. seyhanla ali de coştu bakıyorum, doya doya yaşıyorlar kaydirigubbakcemile

X