Canım Ailem - Atv

Derincim selamımı ilettiğin için teşekkür ederim canım. Halim gerçekten süper. Gazetede röportajını okudum. Diyo ki; Halim psikopat değil eminim ki seyirci Halim'in sinirli hallerini seyrederken çok gülüyo.Doğru söylüyo! Ben çok gülüyorum ona. Çok iyi oyuncu ya.

bende sinirli haline bende çok gülüyorum ama gerçekten çok güzel rol yapıyo.
çok sewiyo seyhanı ya yazık walla zaten seyhan damarına bastı kendim gittim dedi çok kötüydü o an ....

ya ne olcak bu çocuğun hali icler acısı valla bi türlü kabullenemiyo seyhanla aliyi sonunda ali ile seyhan konuşabildi ya nefes aldım yaa çok acıyorum onlara rahat bırakın ya ali ve seyhanı onlar aşık aşka yol aç halim..:))

bende sinirli haline bende çok gülüyorum ama gerçekten çok güzel rol yapıyo.
çok sewiyo seyhanı ya yazık walla zaten seyhan damarına bastı kendim gittim dedi çok kötüydü o an ....

çok acı çekti orda ya, bencidden etkilendim yani, komedi dizisi deyip geçmemek lazım bu diziye.

tuceciğim teşekkürler canım!a.see bende kendime has bir karakterimdir sülalede!hihoyyytsanırım güzelmiş yinea.s ben en iyisi biryerlerden bulup izleyeyim a.sşimdi!dünde biz aynı şeyi konuşuyorduk halim gerçekten süper sinirli halleri öldürüyor bizi de!sırnaşık şeyömürcüğüm biz teşekkür ederiz canım!a.s.vaaayyy bak seyhan çok delikanlı davranmışsengözlerimebaksanab kendim gittim diyerek!gerçekten halimin tarafından bakınca çok acı bir olay:a015: çok yaralayıcı! aslında biliyordu içten içe seyhanın onu çok sevmediğinia.s çok acele ediyordu sürekli güvensizlik yaşıyordu!...

Bu Muazzez Hanımda çok oluyor ama,kendi oğlu bitti,şimdide
Halim'in annesine yetiştiriyor herşeyi..........................................

Halim var ya gerçekte şu yalancı yarim dizisinde Barış Akarsu'ya aşık olan süt annesinin torununu canlandıran kız vardı ya Belgin Erdoğan; onunla evliymiş 1 yıldan beri. :1shok: Güzel kız.

ya ne olcak bu çocuğun hali icler acısı valla bi türlü kabullenemiyo seyhanla aliyi sonunda ali ile seyhan konuşabildi ya nefes aldım yaa çok acıyorum onlara rahat bırakın ya ali ve seyhanı onlar aşık aşka yol aç halim..:))

Valla arkadaşlar bu ali ve seyhan aşkına ben sinir oluyorum.
Kız değişik bir adam gördü hemen sattı Halim İ.
Halim onun için yerini yurdunu bırakmış, peşinden okusun diye gelmiş İstanbullara, bumu karşılığı.
Selvi boylum al yazmalımda hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz ama '' sevmek emek vermektir'' derken.
Midem bulanıyo o pörtlek seyhanı seyrederken.
Ben varsa yoksa meliha diyorum. Gerçek aşık o, gerçek kadın o. sadık ve fedakar.

Ben Seyhan ile Ali aşkının sonuna kadar arkasındayım. Sırf peşinden istanbullara geldi yerinden yurdundan oldu diye sevmediği bi adamla mı evlenecek Seyhan? Demek ki Halim'e aşık değilmiş ki bu kadar çabuk vazgeçebilmiş. Seyhan'ın tek hatası nikah günü Halim'i bırakması. Daha önce söylemeliydi. Halimi rezil etmemeliydi.

X