Canım Ailem - Atv

ewet tombik ama zayıf halimi gözümde canlandıramıyorum kızlar ama çıok güzel rol yapıyo ya pozitif enerji yayıyo etrafa

Feride biraz şişman gibi ama yaaa.....................

biraz verse normalde iyi olura.s ama bu dizide biraz da obur bir kızı canlandırdığı için cuk oturmuş bence:lepi:!kız gerçekten insana pozitif enerji veriyor!hani hababam sınıfında küçük bir erkek çocuğu hababam sınıfının karşısına geçip ceza aldıklarında sürekli gülerdi ya sırnaşık şeynedense ferideyi görünce o çocuk geliyor hep aklıma!CADIARZU

Son düzenleme:
ben fragmanı izleyemedim:1no2: yarın görürüm artık!benim kız sürekli çocuk filmi izliyor dvd.de ay fenalık geldi bana!....:bbo:

kızlar merhaba!a.s.bugün canım ailem günü evet:smiley-cool: tuceciğim!ömürcüğüm selamlarınızı ilettima.s. teşekkürler hepinize!...

süper ya, benim kuzenlerim de otursunlar evde :mymeka:

evet birazdan seyrediyoruz bile canım ailemi................................

dün hava bozuktu uydu iyi gösteremedi:1no2: doğru düzgün izleyemedim filmi sinir oldum!:kızgın:
tuceciğim benim kuzenler çok aktif a.sben içlerinde en kendime dönük olanım sanırım!....:uhm::a015:

dün hava bozuktu uydu iyi gösteremedi:1no2: doğru düzgün izleyemedim filmi sinir oldum!:kızgın:
tuceciğim benim kuzenler çok aktif a.sben içlerinde en kendime dönük olanım sanırım!....:uhm::a015:

senin varlığın yeter canım :1hug: yine çok güzel bir bölümdü, yine halim konuşturdu oyunculuğunu a.s

X