Canım Ailem - Atv

Fizik olarak güzel Kenan dedim zaten ben.Nolcak bu Meliha ile Samim'in
halleri?Bir türlü bir araya gelemiyorlar?............................................

kızlar bende katılıyorum size..
ali ne kdr bakımsız paspal..
bir istanbul masal ındaki hali iyiydi..şimdi... ıııhhhhh :mymeka:

Ufaklık Mertcan nası ama kızlar! Ayyyyyy! bayılıyorum ben ona. Nasıl da güzel rol yapıyo koca yanak!

erkek güzeli (kenan) bende alicilerdenim kızlar halim çok abarttı olayı yazık canı acıyo sanırım ondan

ben de Ali diyorum... çünkü Ali çok düşünceli bi kere... Seyhan evlenmekten vazgeçmeseydi, hayatlarına girmezdi.. hatta , Halimi düşündüğü için ve seyhanın zor duruma düşmesini istemediği için mersine geri dönmüştü... hem de karşılıklı bir aşk olmasına rağmen.. onların aşkı karşılıklı, platonik değil... ama Halim platonik seviyor... tek kötü şey, Seyhanın Halime hissettiğinin aslında gerçek aşk olmadığını biraz geç anlamasıydı...

Bence hepsi ayrı ayrı bir kişilik.Seyhan da bu hafta yeniden
Adana'dan gelir herhalde.........................................

a.s
Ufaklık Mertcan nası ama kızlar! Ayyyyyy! bayılıyorum ben ona. Nasıl da güzel rol yapıyo koca yanak!

hastasıyım onun ben ya, çok tatlı maşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de Ali diyorum... çünkü Ali çok düşünceli bi kere... Seyhan evlenmekten vazgeçmeseydi, hayatlarına girmezdi.. hatta , Halimi düşündüğü için ve seyhanın zor duruma düşmesini istemediği için mersine geri dönmüştü... hem de karşılıklı bir aşk olmasına rağmen.. onların aşkı karşılıklı, platonik değil... ama Halim platonik seviyor... tek kötü şey, Seyhanın Halime hissettiğinin aslında gerçek aşk olmadığını biraz geç anlamasıydı...

kızlar duyumlarıma göre mertcan çok tatlı ama çok da şımarıkmış!a.stabi ki o yaşta çocuğa bu kadar ilgi olunca böyle olur!kaydirigubbakcemileumarım geçicidir!
güvercin bende ali ve halim konusunda sana katılıyorum!...a.s

a.s

kızlar duyumlarıma göre mertcan çok tatlı ama çok da şımarıkmış!a.stabi ki o yaşta çocuğa bu kadar ilgi olunca böyle olur!kaydirigubbakcemileumarım geçicidir!
güvercin bende ali ve halim konusunda sana katılıyorum!...a.s

bence de ilgiden şımarmıştır tatlım o kaydirigubbakcemile3

Mertcan birden ünlü oldu tabii,birde çocuk olunca dahada şımarmış
olabilir tabikide.........
Feride'ye de bronzluğu yakıştıramadım ben........................................................

Çocuk sonuçta Derincim. Şımarır tabi. Büyükler bile biraz şöhreti bulunca şımarıyo.

evet çok ilgiden zaten!a.stabi canım büyük insanın bile psikolojisi değişiyor çocuk ne yapsın?:sm_confused:ailesinin çok dikkat etmesi lazım!feride kızarmış tavuğa döndü zaten!kaydirigubbakcemile3

Kenan'la Feride tencere kapak gibiler. Tam birbirlerini bulmuşlar.

X