Canım acıyor.

Allah tüm güvenlik güçleri mizi muhafaza etsin insallah, hainlere kötü kalplilere fırsat vermesin.. kendimi sizin yerinize koyamiyorum bile ama siz dirayetli olun. Bol bol dua edin, ona baska türlü destek olamazsınız. Ezan okunurken o esnada dualar edin, cuma saatlerinde kuran okuyup dua edin, namaz kılmaya çalışın orada dua edin.. elimizden baska da bir sey gelmiyoe malesef..

Bu arada mesleği askerlik mi yoksa kısa dönem mj?

Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.

Şuan okurken bütün tüylerim diken diken oldu. Artık televizyonu açmaya korkar olduk. Hep şehit haberi her yer patlama ölü... Ne zor Yarabbim ne acı nasıl imtihan...
Rabbim zalimlere hainlere fırsat vermesin inşallah.
Kardeşim Rabbim senide tüm aileleride nerde varsa sağ salim kavuştursun...

Amin, allah razı olsun duaların için. Vatani görevi için orada yani uzun dönem yapıyor.

şükür ki birşeyi yokmuş,elbette çok zordur,Rabbim hepsini sağ salim sevdiklerine kavuştursun inşALLAH..

Amin inşallah.. Evvet çok şükür bedenen bir şeyi yok fakat ruhsal olarak çökmüş durumda. Nasıl olmasın ki, bir asker kollarında şehit olmuş. Yarın psikiyatriyle randevusu var. Allahım inşallah tez zamanda toparlar, dualarınız için sağolun..

Allah o hainleri de, aramızdaki destekçilerini de onları terörist olarak görmeyenleri de en ağır şekilde kahretsin, canını yaktıkları analardan bin beter yanıp kavrulsunlar sen duy Allahım !
Vatanımızı bölmek isteyen herkes yaktığı yüreklerin bedelini ödeyecek!!

Elimden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bu olay yaşanmadan önce askerde olduğunu unutup basit nedenlerle tartışır, üzerdim onu. Başa gelmeyince dank etmiyormuş maalesef. Artık daha duyarlıyım. Psikolojisi gerçekten kötü durumda. Dualarınız için sağolun, allah razı olsun hepinizden.

Rabbim hepsini sevdiklerine ,Ailelerine kavuşursun kaybedenlere sabırlar versin ,canım hep dua ediyoruz yazacak çok şey var ama malesef yazamiyoruz iinşallah sevdiğine kavuşursunuz kuzum

Aminn canım çok sağol, onu ve tüm askerlerimizi dualarımız koruyor. Bana da sizin bu güzel temennileriniz güç veriyor. Allah razı olsun.

Amin kuzum inşallah. O kadar garip bir hal ki bu, allah kimseye yaşatmasın. Önceden haberleri izlediğimde yüreğim sıkışırdı, terkederdim odayı. Şimdi ise mecburen her allahın günü son dakika haberlerine bakıyorum saat başı bir şey olmuş mu diye. İnan çok büyük bir sınavdan geçiyoruz ülkece..

Aminn canım çok sağol, onu ve tüm askerlerimizi dualarımız koruyor. Bana da sizin bu güzel temennileriniz güç veriyor. Allah razı olsun.
canım çok geçmiş olsun Allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine ve ailesine sağsalim bağışlasın okurken çok kötü oldum ve dayanamadım. bende asker yolu bekliyorum Allaha emanet hepsi. bol bol dualar ediyorum her gece . bitsin artık bu pislikler ülkemizde. inan düğün dernek sesi bile duymak çok zoruma gidiyor askerlerimiz orda canı pahasına vatanı korurken. Allahım yardımcıları olsun

Canım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Diyarbakır'da yım. Eşim polis. Her günümüz ayrı bir cehennem. Yüreğim hep darda. Acaba bir şey olacak mı diye hep kafamda sorularla yatıyor ve kalkıyor um. Her şehit haberinde onların sevdiklerinin yerine koyuyorum kendimi. Daha da acıyor kalbim. Inan ki hissediyorum canım. Allahım tüm asker ve polislerimizi korusun inşallah. Sevgili arkadaşlar inanin biz burada yasamiyoruz. Bambaşka bir dünya ve yaşam... her şeye rağmen vatan ve milletimiz için ayaktayiz ve dik duracagiz . Egilmeyecegiz hainlerin önünde. Yüreğini ferah tut kardeşim. Yalnız değilsin.

Allah razı olsun canım hatırlıyorum seni asker yarenleri topiğinden... Birlikte şafak sayıyoruz seninle ve bizi en iyi asker, polis yakınları anlar. Ben de her gün dua ediyorum bütün askerlerimize. Hainler geberip bitseler de kurtulsak, hiçbir ananın yüreğine evlat ateşi düşmese keşke.

Canım allah yardımcınız olsun sizin de, allah eşini korusun inşallah. Ben hem polis kızı, hem asker sevgilisiyim o kadar iyi anlıyorum ki seni de. Dua etmekten, allaha sığınmaktan, güzel düşünmekten başka bir şey elimizden gelmiyor ya bu beni çok aciz hissettiriyor. Sevdiğim için dik duruyorum bize dik durmak yakışır. Allahım inşallah eşin de diğer emniyet güçleri de görevlerini sağ salim bitirirler. Artık diyarbakır, hakkari farketmiyor. Ülkenin başkentinde de, ülkenin en batısı izmirde de günden güne şehit veriyorsak nerde olursak olalım nefes aldığımız sürece rahat degiliz ama şehit vermeye alışmayacagız, bizi alıştıramayacaklar...

Canım Allah razı olsun yüreğine sağlık. Gururluyum eşim polis olduğu ve işine aşık olduğu için. Allahım tüm şehitlerimizin şehadetlerini kabul eylesin inşallah. Bozgunculara ve fırsat düşkünlerine bizler gibi bu yüreği taşıyan ve hissedenler izin vermeyecektir.

Canım hayırlısıyla dönmek nasip olsun hepsine.bende asker yareniyim her iki taraf içinde zorlu bi süreç.Her an kalbinin onlarla atması sürekli aklının orda olması. Allahım yardımcıları olsun korusun onları. En iyi Allah korur onları Allaha emanet olsun tüm askerlerimiz rabbim sevdiklerine bağışlasın hepsini. Yüreğini ferah tut dilinden dua eksik olmasın canım. hepsinim yardımcısı olsun Rabbim.

Okuyunca istemsiz aglamaya basladim cunku benimde erkek arkadasim askerde. Benimde haber alamadigim zaman cok oldu. Şuanda uyuyor bogazima yumru oturdu resmen.. Rabbim hepsini korusun burunlarini bile kanatmasin insallah.. Şehitlerimizin mekani zaten cennet.. Rabbim ailelerine sabir versin insallah.. Erkek arkadasinizida hem size hem ailesine bagislamis Allahim, bol bol dua edelim hepsi icin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…