- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Mubabbetin sardığı yere kadar oturdum sarmadiığı yerde kocisim gelecek diyip kaçt m eve geldimKomşusuyla çay partisi yapmaya gitti hshshs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mubabbetin sardığı yere kadar oturdum sarmadiığı yerde kocisim gelecek diyip kaçt m eve geldimKomşusuyla çay partisi yapmaya gitti hshshs
Geldim bebişim ama insanlar dağılmış kiDepresif Penguen neredesin hani geliyorsun
Ben de diyorum Melisa yine ne saçmalıyor acaba ossuruk, zıçmak falan. Meğer mevzu buymuş ahdkjdNe kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabir
Onunki baymayan ağzı zaten.Ne kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabir
Dün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.Boş muhabbet güzel olur diye yorumları okuyorum.
Erkek kafası işte, ancak o kadar.Dün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.
Hata alışverişte hep yeni şans veren bendeErkek kafası işte, ancak o kadar.
Bir video görmüştüm. Chatgpt, karpuzların olduğu bir fotoğraftan iyi karpuzu seçiyordu. Sebze meyveden anlamayana Chatgpt şart oldu.Hata alışverişte hep yeni şans veren bende
Ben de Chatgpt ye seçtiriyorumBir video görmüştüm. Chatgpt, karpuzların olduğu bir fotoğraftan iyi karpuzu seçiyordu. Sebze meyveden anlamayana Chatgpt şart oldu.
Ay ben dolu muhabbet yapayım da arada kaynasın Kocam aylar sonra ilk defa kahvaltı hazırladı bugün. Misafir var diye ben misafirimle vakit geçireyim diye hwrseyi hazırladı.Dün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.
Kelek çıkmadı umarım.Ben de Chatgpt ye seçtiriyorum
Harikaydı harikaKelek çıkmadı umarım.
Dün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.
Size komik bir şey anlatayım da gülün. Canım kocam asla ama asla süslü cümleler kurmayı beceremiyo. Hani ben edebiyat yaparım ama o asla yapamaz. Doğum günlerinde de seni çok seviyorum canım karım yazar hikayeye ekler. Neyse bu doğum günümde bana bir yazı döşemiş şok oldum. Ulan dedim kendini mi geliştirdin naptın be adam. Sonra bi işkillendim. Chatgpt’sine bir bakarım ki karımı çok seviyorum doğum günü bugün. Onu çok sevdiğimi anlatan cümleler kur yazmış chatgpt de yazmış da yazmış. Benim saftirik de sen ortaya karışık yazı çıkar ben bulunca çok gülmüştük ya hala aklıma geldikçe gülüyorumKelek çıkmadı umarım.
Kocası hıyar secemeyen ailu bunu begenmedi.Ay ben dolu muhabbet yapayım da arada kaynasın Kocam aylar sonra ilk defa kahvaltı hazırladı bugün. Misafir var diye ben misafirimle vakit geçireyim diye hwrseyi hazırladı.
Yerli salatalık raflarındakiler taze oluyor. O da bulamadım dedi ama ben buluyorumYa oyle deme tazesi nerede bunlarin ben
bilmiyorum
Belki soylenerek alan baskalari da vardir Ben tanimiyorum komsu dedi
cacık yap aşkım kart salatalıktan iyi cacık olurDün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.
Öyle değerlendireyim bari kuşumSen
cacık yap aşkım kart salatalıktan iyi cacık olur