- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Bekarlığın cilvesi diyelimCan sıkıntıymış, len hepinize ikişer saatten bebe nöbeti yazıyorum. İyi gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekarlığın cilvesi diyelimCan sıkıntıymış, len hepinize ikişer saatten bebe nöbeti yazıyorum. İyi gelir.
Rahat rahat çıkaramıyorsa demek kiHayır bari daha uygun bir zamani kolla osuruktan çatışmaya da çalışmazsin ama yani
Aşko hala sıkıntılıyım. Omuz ağrım geçmedi o ayıpladıkları osuruk yakut gibi zümrüt gibi gözümde şu an
Bu seye benzedi biz şimdi erkeklerden sikayetçiyiz ya bir şey olunca aynen diye katiliyoruz. Abla da osurugundan sikayetçi demekkiRahat rahat çıkaramıyorsa demek ki
Barta kulesi yav sal şu boşu. Türklerin başına bir şey gelse sivri sinek olurlar. Daha şimdiye kadar bir olimpiyat başarısı vs paylaştıklarını görmedim.
Bence de bi tutturmuş vah cahilsiniz vah körsünüz masumlara sustunuz. Napayım kola alıp döksem rahatlar mı acaba? Böyle bi isyan mı istiyorBarta kulesi yav sal şu boşu. Türklerin başına bir şey gelse sivri sinek olurlar. Daha şimdiye kadar bir olimpiyat başarısı vs paylaştıklarını görmedim.
Amaan salsın büyük nimeet farkında değil hahzhaBu seye benzedi biz şimdi erkeklerden sikayetçiyiz ya bir şey olunca aynen diye katiliyoruz. Abla da osurugundan sikayetçi demekki
Ee herkesin derdi kendine ahshshs
Olmayınca olmuyor demekkiAmaan salsın büyük nimeet farkında değil hahzha
Sanki halkmış sorumlusu gibi davranmalarından cok sıkıldımBence de bi tutturmuş vah cahilsiniz vah körsünüz masumlara sustunuz. Napayım kola alıp döksem rahatlar mı acaba? Böyle bi isyan mı istiyor
Esila her ne olursa olsun yenisin diye sana fazla yüklenmelerine izin verme. Milletin açığinı kapatma sakın.Evet ama gec birakmak degil aliskanlik olusmus
Bir msj daha var bundan once orasi daha net
Is sureli ben cok yeniyim butun birimleri ilgilendiriyor kimseyi tanimiyorum vs
Sanki halkmış sorumlusu gibi davranmalarından cok sıkıldım
Esila her ne olursa olsun yenisin diye sana fazla yüklenmelerine izin verme. Milletin açığinı kapatma sakın.
İş hayatı insanı yoruyor bide böyleleri ayrı yoruyor yaZtn tarzim oyle.
Daha once boyle biriyle cok surtustuk sonra aldik zannetikleri programin hic olmadigini cozmustum
Yap diyordu he diyodum en son tesaduf eseri cikti
Bu iste ona donecek sanki bakalim hayirlisi
Puhhhh
İş hayatı insanı yoruyor bide böyleleri ayrı yoruyor ya
Puhhhh
Komşusuyla çay partisi yapmaya gitti hshshsTenceresiz kaldim anne bizi etiketleyip gitmiş