- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.178
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Siki can iyidir çabuk cikmaz demeye geldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzını doldura doldura böööleİçimden okuyorum o şiirleri
Nasıl ahenkli nasil güzel. Yetenek de varmış kafiye de yapıyorum ashshhs
Yok mu ay fotisi falan.Siki can iyidir çabuk cikmaz demeye geldim.
Aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordumden ote gidemiyorum bugunYok mu ay fotisi falan.
Tencerem sende olmasan
Topluca kurşun mu döktürsek. Hepimiz bi tuhaf gibiyizAya baktim seni gordum sana baktim ayi gordumden ote gidemiyorum bugun
Gönder gelsinKizlar bana fikir verin is dedikodusu yapayim mi alin size konu
OyşhhAğzını doldura doldura böööle
Ayy o ne güzeldi öyle. Komple kişiyi yok sayıyodun. Nooldu yaa foton gitti misaliAllah kolaylık versin. Black mirrorin bir bölümünde vardı. Reelde insanları engelliyordun falan çok iyiydi ashshsh işe yarardı
Dimii efsane birseydii yıllar geçti bir yapamadılar şunuAyy o ne güzeldi öyle. Komple kişiyi yok sayıyodun. Nooldu yaa foton gitti misali
Sen ne yaşadın bacım. Aşk acısı mı çekiyonçekmeDimii efsane birseydii yıllar geçti bir yapamadılar şunu
Gerçi neyseki benimki zaten gördüğüm biri değil
Evli olunca çok zor. En fazla tuvalete kilitliyorum kendimi sinirim geçene kadarDimii efsane birseydii yıllar geçti bir yapamadılar şunu
Gerçi neyseki benimki zaten gördüğüm biri değil
Kalbimi kırdılar idiSen ne yaşadın bacım. Aşk acısı mı çekiyonçekme
Bence de zormuş. İyiki yalnız yaşıyorum kimse yohh mükemmelEvli olunca çok zor. En fazla tuvalete kilitliyorum kendimi sinirim geçene kadar
Dötleri çatlasın. Çükleri düşsün.Kalbimi kırdılar idi
Ahsshsh çok iyi. AminDötleri çatlasın. Çükleri düşsün.