Canı Sıkılanlar Topiği

Simdi ben yeni kurum degistirdim 40 gun oldu. Is yilda 2 defa + 5yilda bir fakat ara surecler var. Ornegin ocakta belli olan uzun bir ust politika belgesi var. Yani istesen cok rahat ince ince yaparsin
Benim asina oldugum konu ama kurum kulturu vs izlemem gereken seyler oldu. Gitgide ogrendim ztn, sadece 2 hafta daha sakindim. Simdi 1 eylulde oylamaya girecek, 21inde baski bitmeli. Ve hala ellenmemis kisimlar var. Eve getirdim evde 4 tane coktan bitebilecek tablo buldum.
Sinirlerim bozuldu artik dalga geçiyoruz sanki, ben asiri rahat insanim normalde beni bile bastilar artik yani
1 kisi asil gorevli ama hep yardim etmisler, calismaz diyorlar. Gorgulu is ogreten ve iyi biri ama tarzi bu akli basmiyo bence
Kuruma gelmeden once eski amir cok kotu konusmustu gelsem mi gelmesemmi cok dusundum. Yeni amir cok yuklendi bana, bir sekilde gecmis oldum. 1. Hafta olumlu donus geldi, 13. Gun ozur diledi.
Su an colde su bulmuslar gibi davraniyorlar bana. Mudurler fln boyle devam et sonra halledersin sorun yok fln diyor.
Ben sabah insaniyim is varsa birakmam inanin yemege cikmadigim oldu
Calistigim insan gelip kahvalti yapiyor ( bunu cok kisi yapiyor tartisilacak ayri konu ) sigara vs ise baslama 11
Gecen gun guya 8e kdr kaldi ertesi gun 10 da geldi :KK70:
Bana mesai diyip duruyo safa yattim anlik hayir diyorum kalirsam ac calisamam donus uzak dolmus azaliyor olmuyor yani ertesi gun ise gelemem ben kronik hastayim ztn
Bu hafta kapismazsak iyi:KK70:
Bir zahmet 8de basla kahvaltini evde yap sigarada 45 dk kalma ztn yetisecek napiyim yuzune mi vurayim illa :KK70:
Dun aksam 4 tane tablo buldum ana baci sovdum ya
Hay arkadas bana catti buda
Ben 15 gun once gelsem cozerdim ama daha napayim ya

X