- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Dötleri çatlasın. Çükleri düşsün.
Dur kiz lazim olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dötleri çatlasın. Çükleri düşsün.
Lazım olacaksa tövbe. Olmayacaksa amin.çarpılacam o olacakDur kiz lazim olur
Mesele ne tam olarak. Mobbing mi?Ilk basladigim zaman amirle atismam beni asiri hirslandirdi 1 eylule kdr dimdik durucam o laflari kac kere yediricem gorucek
Bana mudurluk / terfi imasi bile geldi
Su an mesaide oyalanip mesai disi kalma seytanligina bulasmicam
Bilmiyorum cok guzel salaga yatarim daha cok yatmam gerekecek galiba
Mesele ne tam olarak. Mobbing mi?
Mesele ne tam olarak. Mobbing mi?
Ne kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabirossura ossura uyuduklarına eminim
Burası benim topiğim rahat muhabbet etmek için açtım. Osuruk cümlesinin nesi rahatsız edici anlamadım. Rahatsız ediciyse topiğime girmezsiniz olur biter.Ne kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabir
Kendi kendimize takılıyoz. Ne var ki?Ne kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabir
Girişe ruh emiciler giremez yazBurası benim topiğim rahat muhabbet etmek için açtım. Osuruk cümlesinin nesi rahatsız edici anlamadım. Rahatsız ediciyse topiğime girmezsiniz olur biter.
Kendi kendimize takılıyoz. Ne var ki?
bede gelsem olurmuAnasayfada konuşmaktan yoruldum biraz da buraya gelin
Aşko hala sıkıntılıyım. Omuz ağrım geçmedi o ayıpladıkları osuruk yakut gibi zümrüt gibi gözümde şu anHayir 2 gun once önemini yasadin, Allah aratmasin ne diyim
Bağyan yazmış benim osuruk lafima takılmışGirişe ruh emiciler giremez yaz
Benimkileri görmedi galibaBurası benim topiğim rahat muhabbet etmek için açtım. Osuruk cümlesinin nesi rahatsız edici anlamadım. Rahatsız ediciyse topiğime girmezsiniz olur biter.
Feratlar, küpekler ve ruh emiciler giremesGirişe ruh emiciler giremez yaz
Bazıları bdvden dolayı bileniyor. Osuruk bahane sataşma şahaneBenimkileri görmedi galiba
Tam anlayamadım ama bilerek işe 11de baslayıp akşam da mesaiye mi kalmaya çalışıyorlar?Ilk basladigim zaman amirle atismam beni asiri hirslandirdi 1 eylule kdr dimdik durucam o laflari kac kere yediricem gorucek
Bana mudurluk / terfi imasi bile geldi
Su an mesaide oyalanip mesai disi kalma seytanligina bulasmicam
Bilmiyorum cok guzel salaga yatarim daha cok yatmam gerekecek galiba
Hayır bari daha uygun bir zamani kolla osuruktan çatışmaya da çalışmazsin ama yaniBazıları bdvden dolayı bileniyor. Osuruk bahane sataşma şahane
Tam anlayamadım ama bilerek işe 11de baslayıp akşam da mesaiye mi kalmaya çalışıyorlar?