- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ayy yazık engellesen engellenmez gözünün önünde püfff.No aşk. Bi moka yaramıyo. Resmi olarak kocam olarak kabul edilen kişiye tripliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yazık engellesen engellenmez gözünün önünde püfff.No aşk. Bi moka yaramıyo. Resmi olarak kocam olarak kabul edilen kişiye tripliyim.
ALLAH yardımcın olsun bacikoOlmuşum galiba farkında değildim asjsjjsjs
12 gibi burdayım hala burada olursanız bebeklerim
Ülen ameliyat oldum bi naz yapayım yok. Git dedim görmek istemiyorum. Gitmiyo da. AaaNiye kuzum noldu
Git diyom gitmiyo.Ayy yazık engellesen engellenmez gözünün önünde püfff.
Amin minikom iki lokma göndert keyfim yerine gelsinALLAH yardımcın olsun baciko
12 den bire kadar lak lak ederim bende komşular bekliyor çaya12 gibi burdayım hala burada olursanız bebeklerim
Erkekler biraz şeydir, şeydir işte boşluğu doldurunÜlen ameliyat oldum bi naz yapayım yok. Git dedim görmek istemiyorum. Gitmiyo da. Aaa
Ben doldurmayım şuvan. Sen doldurErkekler biraz şeydir, şeydir işte boşluğu doldurun
Aynen.Ashshhs simdi bile yazdim bu yorumunu görmeden
Allah kolaylık versin. Black mirrorin bir bölümünde vardı. Reelde insanları engelliyordun falan çok iyiydi ashshsh işe yarardıGit diyom gitmiyo.
Aşko kimse kalmaz etrafımda. Herkes sorunlu gibi görünüyor şu an. Hormonlardan da olabilir beni dikkate almayınAllah kolaylık versin. Black mirrorin bir bölümünde vardı. Reelde insanları engelliyordun falan çok iyiydi ashshsh işe yarardı
Ben doldurmiyim benim sövme potansiyelim yüksekErkekler biraz şeydir, şeydir işte boşluğu doldurun
Yerinde edilen küfür şiir gibidir. Demiş biri. Muneyi tanımayan biriBen doldurmiyim benim sövme potansiyelim yüksek
İçimden okuyorum o şiirleriYerinde edilen küfür şiir gibidir. Demiş biri. Muneyi tanımayan biri