- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Elticimmmm hoşgeldinPuhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elticimmmm hoşgeldinPuhhhh
Kapı önünde yapılan çay çekirdek aktivitesi 10/10Komşusuyla çay partisi yapmaya gitti hshshs
Uygur Türkleri yorumun cok iyi olduAman açmışım biramı, boş takılayım azıcık Burhan. Zaten gezegenlerin götüm götüm gezmesinden zaar keyfim kaçık
Kapı önünde yapılan çay çekirdek aktivitesi 10/10
Ay ne diyorYa komsumun biri yok digeri de oglunu evlendirecek o evlendirene kdr ben bogucam kadini
Oyle eziyet ediyor cocuga anlatamam
Butun mahalle biktik kavgalarindan yok anlamiyo kadin
Bahcemden sogudum
Allah aşkına salın şu kadını. Yok anlamaz asla, ona göre biz öteki beriki deyip asla duyarlı davranmıyoruz. Kendi kendine kassın duyarınıUygur Türkleri yorumun cok iyi oldu
Bunların sayısı hızla artıyor. Yerli ve milli olmayı öğrensinler önce.Allah aşkına salın şu kadını. Yok anlamaz asla, ona göre biz öteki beriki deyip asla duyarlı davranmıyoruz. Kendi kendine kassın duyarını
Ay ne diyor
Uygur Türkleri yorumun cok iyi oldu
En azindan çocuk tepki vermiş pısırıklaşmamışCocugun elinden arabasini alma derdinde. Whatsap msjini bile görmedim göremiyorum diyor oysa mavi tik olmus
Kizin aldigi yatak odasina karisiyo dun komsulara anlatiyodu. Cocuk bagirip bagirip cikip gidiyo daha 1 kez eve gelmediler. Dugunden sonra gorusmezler bence
En azindan çocuk tepki vermiş pısırıklaşmamış
Becerebilse keşkeBunların sayısı hızla artıyor. Yerli ve milli olmayı öğrensinler önce.
Buyur canımBen size burada derdimi anlatayım.
Olur mu?
Gonder gelsinBen size burada derdimi anlatayım.
Olur mu?
Anne terörü yine de senin bahçenin olmasına inanılmaz imreniyorum kuzum, her hayvanseverin hayaliYa komsumun biri yok digeri de oglunu evlendirecek o evlendirene kdr ben bogucam kadini
Oyle eziyet ediyor cocuga anlatamam
Butun mahalle biktik kavgalarindan yok anlamiyo kadin
Bahcemden sogudum
Anne terörü yine de senin bahçenin olmasına inanılmaz imreniyorum kuzum, her hayvanseverin hayali
Şimdi benim ev sahibim bipolardı.
2 yıl oturdum evinde.
Tek başına yaşayan bir kadın 46 yaşında.
Evlatlık.
7 daire sahibi ayvalik ta
İlk başında kendini acayip acıttı.
Hiç arkadaşı falan yok hep mağdur olmuş.
O parasını şöyle yemiş bu öyle yemiş
Ben hep alttan aldım.
Sonrasında baktım böyle hep laf sokuyor kucumsuyor. Deli diye oralı olmadım. Anlamamazlıktan geldim.
Eşim de bedava avukatlığını yaptı.
Kiracilari ile ilgileniyordu.
Ben ameliyat olunca bununla ugrasamayacagom için ilgilenmedim onunla
Bir kiracının çıkmasını istiyordu.
Esim ne yaptı etti cikardi.
Bu arada ben yine hiç arayıp sormadım.
Aradan zaman geçti.
Eşimi azletti.
Olabilir dedik.
Sonra bize tahliye davası açtı.
Bir de eşim hakkında suç duyurusunda bulunmuş avukatlığını kötüye kullanıyor
Benden habersiz kiracimi çıkardı.