- 18 Ekim 2017
- 5.949
- 36.198
- 33
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burhanim yapmaz barismaz dedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun bebitomArkadaşlar barışsam barıştım derim çünkü kime ne çünkü benim hayatım. Seçtiğim hayatı ben yaşicam.
Bu fikre varmak için geçerli sebebim vardı Burhan. Yok etmişsin o sebebi, şimdi baktım da. Sabah duruyordu.Arkadaşlar barışsam barıştım derim çünkü kime ne çünkü benim hayatım. Seçtiğim hayatı ben yaşicam.
Osuruktan enstantelerOsuruklu atasözleri diye açsaydı keşke konuyu jdjdj
Allah onlara Kk’da kaynanamla görümcemi kovdum artık çok oluyolardı açıklamalı topikler açan gelin nasip etsin hahshahdÜstad bana ilham verdiğin için teşekkürler. Geceden beridir şuna gülüyorum. Katibin Ruhu Eki Görüntüle 3464621
İmam osurursa cemaat zçar annadın mıOsuruk gümüşse,mok altındır
Ay neymişkine yawBu fikre varmak için geçerli sebebim vardı Burhan. Yok etmişsin o sebebi, şimdi baktım da. Sabah duruyordu.
az osur öz osur,akibet gelecektir fosur fosur.İmam osurursa cemaat zçar ağmasın mı
Bugünün osuruğunu yarına bırakma, götün alev almasın hxhxhhdaz osur öz osur,akibet gelecektir fosur fosur.
Böğürdüm ak akçe kara osturuk içindirBugünün osuruğunu yarına bırakma, götün alev almasın hxhxhhd
Söylerim ama kafa dinlemeye gitmek yok ajsjdjdAy neymişkine yaw
Evet buyurSöylerim ama kafa dinlemeye gitmek yok ajsjdjd
Motto olabilir"Mutlu bir osuruk asla sefil bir kıçtan gelmez."